ترشی خلاقانه با پوست هندوانه: لذتی متفاوت و دلنشین!

  • توسط: admin


درست است که هندوانه به خاطر قسمت گوشتی و آبدارش شناخته می‌شود، اما پوست سفید آن نیز می‌تواند به یک ماده فوق‌العاده برای تهیه ترشی تبدیل شود. ترشی پوست هندوانه، طعمی منحصر به فرد و ترش و ملس دارد و می‌تواند به عنوان یک چاشنی خوشمزه در کنار انواع غذاها سرو شود.

در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه یک ترشی پوست هندوانه ساده و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این ترشی ۳۰-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش حدود ۱ کیلوگرم ترشی به شما می‌دهددرجه سختی تهیه این ترشی در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم جهت ترشی پوست هندوانه

پوست هندوانه ۱ کیلوگرمسرکه سفید ۲ پیمانهآب ۱ پیمانهشکر ۱/۲ پیمانهنمک ۲ قاشق غذاخوریادویه ترشی۱ قاشق غذاخوریفلفل قرمز۱ عدد (اختیاری)

مرحله اول: آماده سازی پوست هندوانه

پوست هندوانه را بشویید و به صورت نوارهای نازک برش دهید. سعی کنید برش‌هایتان یکسان و یک اندازه باشد.

از پوست هندوانه تازه و بدون لکه استفاده کنید. پوست هندوانه‌هایی که بیش از حد رسیده یا کال هستند برای تهیه ترشی مناسب نیستند.

مرحله دوم: خیساندن پوست هندوانه

نوارهای پوست هندوانه را به مدت ۳۰ دقیقه در آب نمک خیس کنید. خیساندن پوست هندوانه موجب گرفتن تلخی آن می‌شود.

بعد از ۳۰ دقیقه، پوست هندوانه را آبکش کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید.

مرحله سوم: افزودن سرکه و ادویه‌ها

سرکه، آب، شکر، نمک، ادویه ترشی و فلفل قرمز (در صورت استفاده) را به قابلمه اضافه کنید.

حرارت را زیاد کنید و به جوش برسانید. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا پوست هندوانه نرم شود.

از ادویه‌های تازه و باکیفیت استفاده کنید. می‌توانید ادویه‌های مورد نظر خود را به دلخواه کم و زیاد کنید.

از سرکه سفید یا سرکه بالزامیک استفاده کنید. میزان ترشی ترشی به نوع سرکه و مقدار آن بستگی دارد.

مرحله چهارم: خنک کردن و انتقال به شیشه نگهدارنده

پس از گذشت زمان اعلام شده، ترشی را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً خنک شود. ترشی را قبل از ریختن در شیشه‌ها کاملاً خنک کنید و قبل از ریختن ترشی در شیشه‌ها، حتماً آنها را با آب جوش استریل کنید.

ترشی پوست هندوانه را در شیشه‌های استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید. ترشی پوست هندوانه را بعد از ۲۴ ساعت می‌توانید سرو کنید، اما هرچه بیشتر بماند، طعم آن بهتر می‌شود.

در تهیه ترشی پوست هندوانه به ۴ نکته زیر توجه داشته باشید:

می‌توانید از انواع ادویه‌های دیگر مانند زنجبیل، پودر سیر و پاپریکا نیز در این ترشی استفاده کنید.برای طعم ترش‌تر، می‌توانید مقدار سرکه را افزایش دهید. ترشی پوست هندوانه را در یخچال نگهداری کنید این ترشی در یخچال تا ۳ ماه قابل نگهداری است.اگر ترشی خیلی شیرین است، می‌توانید مقدار شکر را کاهش دهید.

این ترشی نه تنها خوشمزه است، بلکه فواید سلامتی نیز دارد. پوست هندوانه منبع خوبی از ویتامین C، فیبر و آنتی‌اکسیدان است که می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود سلامت گوارش و جلوگیری از بیماری‌های مزمن کمک کند.

با رعایت این نکات می‌توانید یک ترشی پوست هندوانه خوشمزه و باکیفیت تهیه کنید و از آن در کنار انواع غذاها لذت ببرید!

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید