تبدیل روزهای پنجشنبه به یک اقدام خودتحریمی بزرگ
تعطیل کردن روزهای پنجشنبه ممکن است به نظر برخی از افراد به عنوان یک خودتحریمی بزرگ و سخت تصور شود. به تعبیر دیگر، تکیه بر این ایده ممکن است در ابتدا به نظر برسد که این کار چالش بزرگی است و ممکن است سختی را به همراه داشته باشد. اما این اقدام به عنوان یک فرصت برای رشد و توسعه فردی میتواند مورد توجه قرار گیرد. از آنجایی که تحمل انجام دادن چیزهایی که میخواهیم انجام دهیم و انجام دادن آنچه که باید انجام دهیم دارای اهمیت بسیاری است، این تصمیم میتواند به ما کمک کند تا بیشتر با خودمان آشنا شویم و به خودمان احترام بیشتری بگذاریم. به طور کلی، این خودتحریمی میتواند یک فرصت بزرگ برای رشد و پیشرفت فردی شخص باشد.
به گزارش اقتصادآنلاین، مجتبی صفایی، رئیس اتاق اصناف ایران اظهار کرد: اتخاذ برخی تصمیمات فاقد کارشناسیهای لازم و اخذ نظر از فعالان حوزههای مرتبط، هزینهها و خسارات فراوانی درپی خواهد داشت؛ به طوریکه جامعه باید سالیان سال تاوان آن تصمیم نادرست را بدهد. باتوجه به نیاز اصناف به مراودات لحظه به لحظه با دنیا، موضوع تعطیل کردن روزهای پنجشنبه که به موضوع داغ این روزها تبدیل شده، از این دست تصمیمات خسارتبار برای جامعه خواهد بود.
وی یادآور شد: بیش از ۹۵ درصد در از حدود ۲۰۰ کشوری که در سازمان ملل متحد ثبت شدهاند، خود را با تعطیلات میلادی منطبق کردهاند. اگر تصمیم «تعطیلی پنجشنبهها» اجرایی شود، با توجه به تعطیلی ۲ روزه پنجشنبه و جمعه در کشور ما و تفاوت آن با ۲ روز تعطیلات در کشورهای دیگر، یک فاصله ۴ روزه در هفته ایجاد خواهد شد.
صفایی ادامه داد: ما در حال حاضر نیز در حوزه اقتصاد منطقهای با چالشها و مشکلات مختلفی مواجه هستیم و کشورهایی مانند ترکیه که خود را با تقویم جهانی منطبق کردهاند، درحال گرفتن سهم بازار ما در منطقه هستند. اتخاذ چنین تصمیماتی آن هم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردمی» نامگذاری شده، یک تناقض آشکار و یک «خودتحریمی» بزرگ محسوب میشود. لذا پیشنهاد اتاق اصناف ایران، این است که به جای روز «پنجشنبه»، روز «شنبه» تعطیل شود.
- برچسب ها: