تارخچه کتاب ها و چاپخانه های دیجیتال

  • توسط: admin


در دنیای شلوغ و اغلب پرمشغله امروزی، کشف چیزهای بی اهمیت جالب اغلب می تواند مهلتی باشد که باید در طول روز کاری خود ادامه دهید. ما امیدواریم که این نکات چاپی جالب اگر آموزشی نباشد برای شما سرگرم کننده است! این حقایق تاریخی و جذاب قطعا به شما نشان خواهد داد که چگونه صنعت چاپ اثر خود را بر جای می گذارد.
مهمترین عامل برای چاپ دیجیتال سرعت  یا همان زمان و تعداد محدود چاپ است. بهنرین ماشین های چاپ دیجیتال رنگی دنیا دستگاه های چاپ کونیکا می باشند. که مهم ترین قطعه در آنها برد آی اچ کونیکا می باشد. که وظیفه انتثال برق  به هیتر دستگاه راه بر عهده دارد.

1. کوچکترین کتاب چاپی جهان:
اندازه 0.0291 x 0.0295 اینچ، یک کتاب ژاپنی 22 صفحه ای حاوی تصاویری از گل های چهار فصل، به عنوان کوچکترین کتاب چاپی جهان، در کتاب رکوردهای جهانی گینس ثبت شده است.

 

 

 

2. رنسانس:
به دلیل افزایش توانایی در انتشار اطلاعات در مورد مواد چاپی مختلف، پیروان معتقد فلسفه جدید به نام اومانیسم از این رسانه به نفع خود استفاده کردند. امروزه، ما معمولاً پیشرفت چاپخانه را به‌عنوان کمک بزرگی به تغییر فرهنگی عظیم هوش انسانی به نام دوره رنسانس می‌دانیم.

 

 

 

 

 

3. بیشترین تعداد کتاب منتشر شده در یک دوره انتشار:
جی.کی. رولینگ مجموعه‌های هری پاتر را نوشت و از آنجایی که در طول سال‌ها محبوبیت زیادی داشت، هفتمین و آخرین رمانی که بیشترین تحسین منتقدان را دریافت کرد، هری پاتر و یادگاران مرگ بود. این کتاب در 24 ساعت اول پس از انتشار، 15 میلیون نسخه فروخت و تیراژ اولیه 12 میلیون نسخه داشت که آن را به بزرگترین تیراژ اولیه تاریخ تبدیل کرد.

 

 

 

4. بزرگترین کاتالوگ چاپ شده:
به خاطر دارید که انتشار کاتالوگ های فروشگاه های بزرگ چقدر هیجان را احاطه کرد؟ IKEA هنوز بسیاری از مشتریان وفادار خود را هیجان زده می کند، اما درب های بزرگ آنها با غول بزرگی که توسط شرکت Aviall Services در سال 2005 منتشر شد قابل مقایسه نیست. و وزن آن 7.4 پوند و 2.8 اینچ ضخامت است.

 

 

 

5. قدیمی ترین چاپخانه انتشارات:
اگر فکر می‌کنید که اکثر مؤسسات انتشاراتی مانند Random House و Penguin Group تنها چند صد سال است که وجود دارند، دوباره فکر کنید. انتشارات دانشگاه کمبریج، قدیمی‌ترین چاپخانه و انتشارات، از سال 1534 وجود داشته است و از طریق منشوری که توسط هنری هشتم بدنام اعطا شده بود، شروع به کار کرد. از زمانی که اولین کتاب در سال 1584 چاپ شد، بدون وقفه کار می کند و بیش از 2000 کتاب و 150 مجله در سال در 200 کشور در سراسر جهان منتشر می کند.

 

 

 

6. قدیمی ترین کتاب چاپی باقی مانده:
اولین کتاب چاپ مکانیکی مسلماً، اما عموماً پذیرفته شده است، کتاب مقدس گوتنبرگ است که در حدود سال 1455 در آلمان چاپ شد. این کتاب با حروف متحرک چاپ شد. فرهنگ های چینی با استفاده از صفحات چوبی حکاکی شده و دستگاه های پرس ساده، صدها سال قبل کتاب هایی مانند سازه ها را چاپ می کردند. قدمت بودایی “الماس سوترا” به سال 868 پس از میلاد برمی گردد.

 

 

 

 

7. چاپ سه بعدی:
اولین چاپگر سه بعدی توسط چاک هال در سال 1984 ساخته شد. چاپ سه بعدی، که به عنوان چاپ افزودنی نیز شناخته می شود، در دهه 80 توسعه یافت، اما تا همین اواخر بود که شروع به کار کرد.

 

 

 

 

 

8. جوهر گران قیمت:
هزینه خرده‌فروشی جوهر چاپگر سیاه یکی از گران‌ترین مایعات روی کره زمین است که بسیار فراتر از نفت و حتی سوخت شاتل فضایی (به ازای هر گالن) است. تا دسامبر 2015، جوهر سیاه بیش از 2700 دلار در هر گالن بود!

 

 

 

 

 

9. جنگ داخلی:
ماشین های چاپ کوچک و قابل حمل توسط سربازان در جبهه های جنگ در طول جنگ داخلی مورد استفاده قرار می گرفتند.

 

 

 

 

 

10. جزوات تبلیغاتی:
در طول جنگ جهانی دوم، بیش از 12 میلیون جزوه تبلیغاتی به امید الهام بخشیدن به سربازان آمریکایی و متفقین در میدان‌های جنگ و همچنین تضعیف روحیه نازی‌ها، در آلمان چاپ و رها شد.

 

 

 

 

11. مراقب کتاب های کودکان قدیمی باشید:
کنگره قانون بهبود ایمنی محصولات مصرفی را در سال 2008 تصویب کرد که فروش یا امانت دادن کتاب‌های کودکان چاپ شده قبل از سال 1985 را ممنوع می‌کرد، مگر اینکه ثابت شود این کتاب‌ها از نظر سرب مثبت نیستند. معمولاً، این آزمایش‌های سرب گران هستند و باعث می‌شوند که هم کتابخانه‌ها و هم از کتابفروشی‌ها به جای آزمایش این کتاب‌ها، آن‌ها را دور بیاندازند.

 

 

 

 

 

12. مرگ سیاه:
به دلیل تعداد انبوه افرادی که در مرگ سیاه (حدود 1347) جان باختند، این قسمت به مرور زمان به یک بازیگر اصلی در تکامل فرآیند چاپ تبدیل شد. تنها روش تهیه کتاب در آن زمان استفاده از پوست (پوست گوسفند) یا پوست (پوست گوساله) بود که بسیار گران بود. با مازاد لباس‌هایی که زنده‌ها به ارث برده‌اند، لباس‌های فرسوده قدیمی‌شان به‌عنوان «کاغذ پارچه‌ای» مورد استفاده قرار گرفت. علاوه بر این، بسیاری از بنگاه‌ها به دلیل طاعون از دنیا رفته بودند. به دلیل کمبود افرادی که دانش کتاب‌سازی را داشته باشند، همراه با تولید انبوه کاغذ پارچه‌ای ارزان، فرآیند چاپ بهتری آغاز شد.

 

 

 

 

 

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید