بدون پیاز، اما با طعم خوشمزه: روش جدید برای پخت مرغ

  • توسط: admin


در آشپزی غذاهای ایرانی معمولا برای پخت گوشت و مرغ از پیاز استفاده می‌شود تا بوی زهم آنها را بگیرد. شاید کمی عجیب باشد اما می‌توانید پیاز را حذف کنید و همچنان یک غذای خوش عطر و بو بپزید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مرغ بدون پیاز را به شما آموزش خواهیم داد. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

مواد لازم برای درست کردن مرغ بدون پیاز

برای درست کردن این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

مرغ ۴ تکه سینه یا رانکره۵۰ گرمزعفرانبه میزان لازمرب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوریآب لیمو ترش۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل قرمزبه میزان لازمآبیک لیوانروغن۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ بدون پیاز

برای درست کردن مرغ بدون پیاز طبق مراحل زیر عمل کنید:

مرحله اول: تابه مناسب انتخاب کنید

برای درست کردن این غذا، به هیچ عنوان نباید تکه‌های مرغ روی هم چیده شود، بنابراین باید یک تابه بزرگی انتخاب کنید که بتوانید تمام تکه‌های مرغ‌ها را کف آن بچینید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بادمجان سوخاری پنیری

مرحله دوم: مرغ را در تابه بچینید

بعد از انتخاب تابه مناسب، تکه‌های مرغ را کف آن بچینید و روغن و کره را به آن اضافه کنید. تابه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا کره آب شود.

مرحله سوم: زعفران را اضافه کنید

بعد از اینکه کره آب شد، زعفران آب شده را روی مرغ‌ها بریزید. هر از چند دقیقه مرغ‌ها را برگردانید تا همه قسمت‌های آن زعفرانی و سرخ شود. این کار را تا زمانی ادامه دهید تا یک لایه زعفرانی روی مرغ‌ها ببندد.

مرحله چهارم: سس مرغ را آماده کنید

در یک کاسه کوچک، آب، رب گوجه فرنگی، آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و بعد از اینکه سس کاملا یکدست شد، آن را به مرغ‌ها اضافه کنید. بعد از اضافه کردن سس، مرغ‌ها را جابجا کنید تا مطمئن شوید که سس در همه قسمت‌های مرغ پخش شده است.

مرحله پنجم: مرغ را بپزید

بعد از اضافه کردن سس درب آن را بگذارید و اجازه دهید با حرارت متوسط مرغ‌ها بپزند. هر ۱۰ دقیقه آب مرغ را نگاه کنید که در صورت کم بودن بتوانید اضافه کنید. در نهایت مرغ باید با یک سس غلیظ سرو شود.

بیشتر بخوانید: اگر پیاز نداشتیم چه کنیم؟ جایگزین‌های پیاز در آشپزی

نکات تکمیلی برای تهیه مرغ بدون پیاز:

به هیچ عنوان نبود پیاز باعث بو یا طعم بد مرغ نمی‌شود.کره و زعفران طعم دهنده‌های اصلی این غذا هستند. هرچه میزان زعفران بیشتر باشد این غذا خوش طعم‌تر می‌شود.بهتر است از آب لیمو ترش تازه به جای آبلیموهای صنعتی استفاده کنید.در ابتدای کار مرغ‌ها را نیازی نیست برای مدت طولانی تفت دهید.می‌توانید از ادویه کاری و پودر سیر هم استفاده کنید.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مرغ بدون پیاز را آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذا را درست کنید تا عطر و طعم بسیار خوب مرغ بدون پیاز را تجربه کنید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید