با این روش اقتصادی برای شام ساندویچ ژامبون درست کن!

  • توسط: admin


ساندویچ کالباس یکی از محبوب‌ترین و ساده‌ترین غذاهایی است که می‌توان برای صبحانه، میان وعده یا حتی شام تهیه کرد. اما اگر به دنبال یک ساندویچ کالباس اقتصادی و خوشمزه هستید، می‌توانید با استفاده از چند ترفند ساده، این ساندویچ را با کمترین هزینه و به خوشمزه‌ترین شکل ممکن تهیه کنید. در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه ساندویچ ژامبون را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه ساندویچ کالباس اقتصادی

مواد لازم جهت تهیه ساندویچ کالباس اقتصادی به شرح زیر است:

نان ساندویچی۲-۳ عددکالباس۲۰۰ گرمکاهو۱ عددگوجه فرنگی۲-۳ عددخیارشور۲-۳ عددسس مایونزبه مقدار دلخواهسس خردلبه مقدار دلخواهچیپس خلالبه دلخواه

مراحل تهیه ساندویچ کالباس اقتصادی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این ساندویچ ۱۰-۱۲ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این ساندویچ جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این ساندویچ در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی مواد

کالباس و خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید.

کاهو و گوجه فرنگی را بشویید و به صورت دلخواه خرد کنید.

سبزیجات خرد شده را درون ظرف مناسبی بریزید و در حد مخلوط شدن با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم: ترکیب همه مواد ساندویچ

سس مایونز، سس خردل و چیپس خلالی را به ترکیب سبزیجات اضافه کنید و همه مواد را به خوبی به هم زنید تا با هم ترکیب شوند و بافت یک دستی حاصل شود.

با این کار میزان سبزیجات بیشتری در هر ساندویچ استفاده می‌شود که موجب بهتر شدن طعم و مزه ساندویچ می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

مرحله سوم: لایه بندی و سرو ساندویچ

نان ساندویچی را از وسط برش بزنید. در تهیه این ساندویچ از انواع نان فانتزی یا نان تست می‌توانید استفاده کنید.

روی یک طرف نان ساندویچ، از ترکیبی که در مرحله قبل آماده کردید بریزید و با پشت قاشق سطح مواد را صاف کنید.

در صورت تمایل، می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند پیاز، فلفل دلمه‌ای یا قارچ نیز در ساندویچ استفاده کنید.

نان ساندویچ دوم را روی مواد قرار دهید و به آرامی فشار دهید تا ساندویچ فشرده شود.

ساندویچ کالباس را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

در صورت تمایل برای راحت‌تر میل کردن، می‌توانید ساندویچ را از وسط به دو قسمت برش بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد فوری

نکات و فوت و فن‌های تهیه ساندویچ ژامبون

در تهیه ساندویچ ژامبون اقتصادی به ۳ نکته مهم زیر توجه کنید:

از هر نوع کالباس گوشت، مرغ یا ترکیبی از هر دو نوع می‌توانید استفاده کنید.برای طعم‌دارتر شدن ساندویچ، می‌توانید از سس‌های دلخواه خود مانند سس هزار جزیره یا سس فرانسوی نیز استفاده کنید.اگر ساندویچ را بلافاصله سرو نمی‌کنید، آن را در کاغذ سلفون یا فویل بپیچید تا از خشک شدن نان جلوگیری کنید.

ساندویچ کالباس یک غذای ساده و خوشمزه است که می‌توان آن را به راحتی در منزل تهیه کرد. با کمی خلاقیت می‌توانید تنوعی به این ساندویچ کلاسیک بدهید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز با رعایت این نکات ساده، بتوانید یک ساندویچ کالباس خوشمزه و سیر کننده را با کمترین هزینه تهیه کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید