ایستگان کباب ترکیه‌ای؛ بهترین گزینه برای یک شب خاطره‌انگیز و خوشمزه با خانواده

  • توسط: admin


بیتی کباب، یکی از پرطرفدارترین کباب‌های ترکیه‌ای است که با مواد اولیه ساده و در دسترسی به راحتی تهیه می‌شود. این کباب با عطر و طعم بسیار خوبی که دارد یک انتخاب عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هایتان است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه بیتی کباب را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه بیتی کباب به روش ترکیه‌ای

مواد لازم جهت تهیه بیتی کباب به روش ترکیه‌ای به شرح زیر است:

گوشت چرخ کرده۱ کیلوگرمسیر۳ حبهپیاز۲ عدد بزرگفلفل قرمز خشک۱ قاشق چای‌خوریپاپریکا۱ قاشق چای‌خوریزیره سبز۱/۲ قاشق چای‌خوریدارچین۱/۴ قاشق چای‌خورینعنا خشک۱ قاشق چای‌خوریروغن زیتونبه مقدار لازمنمک، فلفل سیاهبه مقدار لازمنان لواش، پیاز و گوجه فرنگیبرای سرو

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه بیتی کباب به روش ترکیه‌ای

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کباب ۲۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۵ نفر است که شما به راحتی با جمع یا تفریق ساده ای مقدار مواد را افزایش یا کاهش دهید و در حجم های مختلفی این کباب خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کباب در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی پیاز و سیر

پیازها را بشویید و پوست بگیرید.

با کمک رنده یا میکسر پیازها را پوره و له کنید. پوره پیاز را در صافی کوچکی بریزید و آب آن را بگیرید.

پیازهای آب گرفته شده را درون کاسه بزرگ مناسبی بریزید.

سیر ها را بشویید و پس از پوست گرفتن پوره کنید. پوره سیر را به پیاز اضافه کنید.

مرحله دوم: افزودن گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌ها

گوشت چرخ‌کرده را به کاسه پیاز اضافه کنید. برای تهیه بیتی کباب، از گوشت چرخ‌کرده با درصد چربی مناسب استفاده کنید تا کباب شما آبدار و خوش عطر شود.

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره سبز، پاپریکا، دارچین و نعنا خشک را به محتوای درون کاسه اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با دست ورز دهید تا یک مخلوط یک دست به دست آید.

شما با توجه به ذائقه و سلیقه غذایی‌تان می‌توانید از ادویه‌های دلخواه خود برای طعم‌دار کردن گوشت استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب بقچه ترکیه‌ای

مرحله سوم: شکل دادن به کباب

با کمک دست از مخلوط گوشت، کباب‌هایی به اندازه دلخواه برداشته و به شکل بیضی فرم دهید.

مرحله چهارم: سرخ کردن کباب‌ها

تابه مناسبی را روی حرارت گذارید و کمی روغن زیتون در تابه بریزید. منتظر بمانید تا تابه به خوبی داغ شود.

کباب‌ها را در تابه قرار دهید و از هر طرف به مدت ۵-۷ دقیقه یا تا زمانی که گوشت کاملا پخته شود، کباب کنید.

توجه داشته باشید برای اینکه کباب‌ها نرم و آبدار شوند، آن‌ها را زیاد تفت ندهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب سلطانی اصیل ایرانی

مرحله پنجم: تزیین و سرو غذا

کباب‌های آماده شده را در نان لواش مانند لقمه‌های بزرگ بپیچید. مقداری پیاز و گوجه فرنگی تازه روی آن‌ها گذارید و لقمه‌ها را بپیچید.

به صورت دلخواه لقمه‌ها را برش بزنید و در ظرف سرو بچینید. بیتی کباب را می‌توانید با برنج، سالاد شیرازی، ماست چکیده و سبزیجات تازه سرو کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. بیتی کباب با ترکیبی از گوشت نرم و آبدار، ادویه‌های خوش عطر و نان لواش تازه، طعم بی‌نظیری دارد. شما نیز با استفاده از روش فوق می‌توانید یک بیتی کباب خوشمزه و اصیل به روش ترکیه‌ای تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید