از چهستان که بیرون می آید؟ فینگرفود یعنی بیشتر از یک انگشت غذا! آیا می دانید چگونه می توانید 6 خوراکی فینگرفود سریع و آسان برای مهمانی های شیک و ظریف تهیه کنید؟
آیا از پذیرایی در مهمانیها خسته شدهاید؟ سینی فینگرفود، هنر پذیرایی را ساده میکند. با فینگرفودهای خوشمزه و سریع که در این بخش از مجله اکالا به شما آموزش میدهیم، میز مهمانی خود را به یک اثر هنری تبدیل کنید و از تعجب مهمانان لذت ببرید.
فینگرفود چیست؟
فینگرفود به معنای خوردن غذا با انگشت است. غذاهای سبک همانند کوکو یا سمبوسه و یا ناگت و هر چیز خوشمزه ساده که زیاد نیازی به پخت نداشته باشد را فینگرفود میگویند.
فینگرفودها معمولاً به تکههای کوچک با دیزاین جالبی طراحی شده و در داخل سینی بزرگ چیده میشود و یا با سیخ چوبی سرو میشود. همچنین میتوان فینگرفودها را در ظرفهای کوچک چیده و اگر نیاز به سس دارد آن را کنارش قرار داد.
به طور کلی فینگرفود امروزه کاربرد فراوانی در مهمانی و جشنها دارد و اغلب افراد به جای تهیه غذاهای سنتی و پرحجم فینگرفود تهیه کرده و به صورت سلف سرویس سرو میکنند.
غذاهای فینگرفودی میتوانند در صرفهجویی زمان به ما کمک کنند به خصوص برای افرادی که شاغل هستند و زمان کافی برای پخت غذا برای مهمان را ندارند. فینگرفودهای گرم معمولاً در ۲ زمان پخت میشود؛ بهترین روش این است که در زمان اول مواد اولیه فینگرفود را آماده کنید مثل رولت مرغ و بعد از ورود مهمانان سینیهای نیمه آماده فینگرفود را در فر بگذارید و فینگرفودها را داغ سرو کنید.
مدل دیگر فینگرفودها سرد است مثل سالاد الویه که میتوانید آنها را در قالب یا بین نانهای تست تزیین کنید و در یخچال نگهداری کنید. این مدل فینگرفودها دیگر نیاز به گرم کردن را ندارند و به راحتی از یخچال در میآورید و سرو میکنید.
نکته مهم در طرز تهیه فینگرفود ایده پردازی شما در دیزاین فینگرفود است که کمک زیادی به زیبایی فینگرفود شما میکند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اشپل لقمه
معرفی و طرز تهیه چند فینگرفود
در ادامه شما را با انواع فینگرفود به همراه طرز تهیه آنها آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
سالاد الویه
برای تهیه سالاد الویه کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
ابتدا سینه مرغ را با یک پیاز متوسط، یک استکان آب و نمک آب پز کنید.بعد از پخته شدن آن را با دست به شکل نازک، کوچک و هماندازه ریشریش کنید.سیبزمینی و تخممرغ را آب پز کرده، پوست بکنید و به قطعات نگینی خیلی کوچک و هماندازه ریز کنید. (میتوانید از رنده درشت هم استفاده کنید که کاملاً سلیقهای است)سپس خیار شور خرد شده را با نخود فرنگی به مخلوط فوق اضافه کنید.
برای ادامه رسپی این غذای ساده و خوشمزه روی لینک سالاد الویه کلیک کنید.
کوکو سبزی
برای تهیه کوکو سبزی کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
ابتدا تخممرغها را در ظرفی که میخواهید کوکو سبزی را درست کنید بریزید و به قدری هم بزنید تا کف کند.سعی تخممرغها را همراه سبزی مخلوط نکنید. در ظرفی جداگانه این کار را انجام دهید زیرا باعث میشود سبزی بهتر کف کند.
برای ادامه رسپی این غذای سریع و ساده روی لینک طرز تهیه کوکو سبزی کلیک کنید.
هاتداگ مرغ خانگی
برای تهیه هات داگ مرغ خانگی کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
اول سینه مرغ را همراه با آب روی حرارت بگذارید تا آبپز شود. سپس سینه مرغ پخته شده را کنید.حال تخم مرغ و سیبزمینی که قبلاً رنده شده بود را به سینه مرغ اضافه کنید.اکنون در قابلمه دیگر آب بریزید و اجازه دهید تا به جوش بیاید.بعد ماکارونی را اضافه کنید؛ وقتی ماکارونی به جوش آمد و آبکشی شد، آن را با ترکیب فوق مخلوط و میکس کنید.
برای ادامه رسپی این غذای پرطرفدار و مخصوص روی لینک طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی کلیک کنید.
رولت مرغ و سبزیجات
برای تهیه رولت مرغ و سبزیجات کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
اول از همه برای درست کردن فینگرفود رولت مرغ باید فیله مرغ را با آب آبپز کنید. برای اینکه بوی زهم مرغ را بگیرید میتوانید یک پیاز یا هویج به مرغ در حال آبپز شدن اضافه کنید.در این بین سبزیجات (گیشنیز، جعفری و پیازچه) را به صورت ساطوری خرد کنید.حال مرغ آبپز شده را ریش ریش کنید و سراغ مرحله بعد بروید.
برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و مجلسی روی لینک طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات کلیک کنید.
کومپیر
برای تهیه کومپیر کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود. سیب زمینیها را داخل فویل بچینید و در سینی فر قرار دهید.پس از آنکه ۱۵ دقیقه از گرم شدن فر گذشت، سینی را داخل فر بگذارید و اجازه دهید تا سیبزمینیها به مدت ۴۵ تا ۱ ساعت در فر بپزند.برای مطمئن شدن از پخت سیب زمینی میتوانید یک چنگال داخل آن بزنید و میزان پخت را تست کنید.
برای ادامه رسپی این غذای مقوی و ساده روی لینک طرز تهیه تهیه مطالب کومپیر کلیک کنید.
پوآچای پیتزایی
برای تهیه پوآچای پیتزایی کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
برای تهیه خمیر پوآچا شیر را گرم کنید تا ولرم شود؛ دمایی که برای عمل آمدن خمیر مایه نیاز است باید حدود ۳۵ الی ۴۰ درجه باشد. اگر دماسنج ندارید نوک انگشتتان را داخل شیر بزنید.شیر را به خمیر مایه اضافه کنید. روی ظرف را بپوشونید و ۱۰ دقیقه زمان دهید تا به عمل آید.
برای دیدن ادامه رسپی این غذای لذیذ و خوشطعم روی لینک طرز تهیه پوآچای پیتزایی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه چند مدل فینگرفود ساده و سریع را برایتان شرح دادیم. پس منتظر چی هستید؟ با این دستور العملها، مهمانیهای خود را به یک جشن رنگارنگ تبدیل کنید.
- برچسب ها: