آموزش تهیه کیک سیب گردویی: هنری که دلتان را میل می‌کند

  • توسط: admin


کیک سیب گردویی یکی از کیک‌های کلاسیک و‌ بسیار معطری است که می‌توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. مواد این کیک شباهت زیادی به کیک سیب دارد؛ اما ترکیب گردو در کنار سیب، عطر و طعم این کیک را دو چندان کرده است. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه کیک سیب و گردو را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه کیک سیب و گردو

مواد لازم جهت تهیه کیک سیب و گردو به شرح زیر است:

آرد سفید۲ و ۱/۲ پیمانهشکر۱ و ۱/۲ پیمانهتخم مرغ۳ عددسیب۳ عددگردو۱ پیمانهروغن مایع۱/۲ پیمانهبکینگ پودر۲ قاشق چای‌خوریدارچین۱ قاشق چای‌خورینمک۱ قاشق چای‌خوریوانیل۱ قاشق چای‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه کیک سیب گردویی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کیک ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۳-۴ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این کیک خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کیک در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی فر و قالب

فر برقی یا گازی‌تان را روشن کنید تا فر گرم شود. گرم کردن فر پیش از پخت تاثیر بسیار زیادی در بافت کیک شما دارد.

ته قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید.

مرحله دوم: ترکیب تخم مرغ، وانیل و شکر

تخم مرغ‌های به دمای محیط رسیده را در کاسه همزن بشکنید.

شکر و وانیل را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و کمی مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.

سپس با دور تند همزن برقی ۷-۸ دقیقه مواد را به هم زنید تا تخم مرغ کرم رنگ شود و حجم آن تغییر کند.

مرحله سوم: افزودن روغن مایع

روغن مایع را به ترکیب فوق اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک پای سیب خوشمزه

مرحله چهارم: آماده سازی مواد خشک

آرد سفید، پودر دارچین، نمک و بیکینگ‌پودر را با هم ترکیب کنید. ترکیب فوق را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.

الک کردن مواد خشک موجب هوادهی شدن ذرات آرد می‌شود و اگر ناخالصی در آرد وجود داشته باشد توسط الک گرفته می‌شود.

مواد خشک را به تدریج و‌ طی چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید.

همزن را خاموش کنید و با کمک لیسک مایه کیک را به صورت دورانی به هم زنید.

مرحله پنجم: آماده سازی سیب و گردو

سیب‌ها را بشویید و پوست بگیرید.

با کمک رنده سیب‌ها را رنده کنید. مغز گردو را با کمک چاقو خرد و تکه تکه کنید.

مرحله ششم: افزودن سیب و گردو

سیب رنده شده و گردو خرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی کیک را به صورت دورانی به هم زنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک سیب و دارچین

مرحله هفتم: پخت کیک

مایه کیک را در قالب بریزید و‌ قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.

زمان پخت را برای فر برقی ۴۰-۴۵ دقیقه و‌ دمای ۱۷۵-۱۸۰ گذارید. پس از گذشت زمان اعلام شده با کمک خلال دندان میزان پخت کیک را بررسی کنید.

اگر خلال دندان فرو کرده در مرکز کیک تمیز از کیک خارج شد؛ یعنی کیک شما پخته است.

زمان دهید تا کیک در قالب و دمای محیط کاملا خنک شود.

مرحله هشتم: تزیین و سرو

کیک خنک شده را از قالب خارج کنید و برش زنید.

برای تزیین کیک می‌توانید مقداری پودر قند یا پودر دارچین روی کیک الک کنید.

کیک سیب و گردو بسیار خوشمزه و معطر شما آماده میل کردن است.

امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در این مقاله از مجله آشپزی آدرینبرایتان مفید واقع شده باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این کیک خوشمزه و جذاب پاییزی را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید