گرفتاری داوطلبان تقلبگر همراه با دستگاههای جاسوسی پیشرفته و تهدید محرومیت تا ۵ سال
تصور کنید یک گروه از داوطلبانی که به دستگاههای جاسوسی پیشرفته دسترسی دارند، تصمیم میگیرند در یک مسابقهی معتبر و مهم شرکت کنند و از تواناییهای خلاف و بیاخلاقی که این دستگاهها به آنها میدهد، بهره ببرند. آنها برای کسب برتری و پیروزی در مسابقه، از دستگاههای جاسوسی برای کسب اطلاعات حساس و تقلبی برای شناخت حریفان استفاده میکنند.
با انتشار این اقدامات نامناسب، مقامات مسابقه به سرعت به آنها پی میبرند و آنها با محرومیت از شرکت در مسابقه و حتی تا ۵ سال محرومیت از انجام فعالیتهای مرتبط با این حوزه مواجه میشوند. این اقدامات نهتنها اخلاقی نیستند، بلکه در اغلب کشورها هم تحت تعقیب قانونی قرار میگیرند. به همین خاطر، این داوطلبان باید از استفاده از دستگاههای جاسوسی برای تقلب و خلاف قوانین خودداری کنند تا از عواقب نامطلوب جلوگیری کنند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، گروه علم و آموزش عبدالرسول پورعباس امروز (سه شنبه) در حاشیه مراسم نکوداشت استاد نمونه کشوری در گفتوگو با خبرنگاران در مورد نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در اردیبهشت ماه جاری اظهار داشت: کنکور ۱۴۰۳ یکی از ایمن ترین آزمون های سراسری بود و با صحت کامل برگزار شد. واقعا مردم خیلی خوب با سازمان سنجش همراهی کردند و فریب بازی شبکه های زیرزمینی را که داوطلبان را اغفال می کنند، نخوردند.
وی ادامه داد: در مجموع ۲۵ مورد تقلب در ابتدای جلسه آزمون روز پنجشنبه صبح (۶ اردیبهشت) شناسایی شد که داوطلبان تلاش کرده بودند دستگاه های الکترونیکی با خود داخل جلسه ببرند که در لحظه شناسایی شدند.
پورعباس گفت: این دستگاه ها در حد دستگاه های جاسوسی و پیچیده بود ولی تلاش های ما در مسیر اعمال امنیت به ثمر نشست. این افراد به نیروی پلیس امنیت تحویل داده شدند.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور بدون اشاره به اینکه داوطلبان از کدام شهرستان ها یا استان ها بودند، گفت: این افراد به هیات های بدوی و هیات های تجدیدنظر ارجاع می شوند و معمولا برای این داوطلبان محرومیت کمتر از پنج سال نداریم.
وی در مورد زمان برگزاری مجدد آزمون سراسری نوبت اول برای آن دسته از داوطلبان سیلزده روز پنجشنبه گذشته نیز توضیح داد: آزمون فقط صبح روز پنجشنبه برای این شهرستان دوباره برگزار میشود.
- برچسب ها: جاسوسی