کشف 29 غذای نوآورانه: انتخابهای هیجانانگیز برای ناهار و جشنها
اکثر ما از غذاهای تکراری خسته شدیم و به دنبال غذاهای جدید و متفاوت برای ناهار هستیم. به همین منظور در مجله اینترنتی اکالا و در دسته آشپزی بر آن شدیم تا غذاهایی جدید با موادی که در منزل دارید هم از برنجی گرفته تا نونی و سرخ کردنی را به شما معرفی و طرز تهیه آن را آموزش دهیم.
۱- رولت گوشت با جعفری و گردو
یک غذای خوشمزه و جدید که با گوشت چرخ کرده درست میشود.
برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید:
گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرمپیاز: ۲ عدد متوسطسیر: ۲ حبهنمک و فلفل سیاه: به میزان کافیپودر سوخاری: به میزان کافیرب گوجهفرنگی: ۱ قاشق
مواد داخل این رولت
تخممرغ: ۲ عددجعفری و گشنیز: ۳ قاشق غذاخوریزرشک: ۳ قاشق غذاخوریگردو خردشده: ۲ قاشق غذاخوری
برای تهیه این غذای خوشمزه تخممرغها را بگذارید تا بپزد. سپس پوست آنها را بکنید و آن را حلقهحلقه کنید. جعفری و گشنیز خردشده را روی گوشت چرخکرده بریزید. سپس تخممرغها را روی سبزیها بچینید. با کمی نمک و فلفل آن را طعم دار کنید. لبههای گوشت را به هم بچسبانید. داخل ماهیتابهای کمی روغن بریزید و رولت را کمی سرخ کنید. بهطوریکه پشت و روی گوشت کمی تغییر رنگ دهد.
برای ادامه مطلب طرز تهیه رولت گوشت با جعفری و گردو اینجا کلیک کنید.
۲- پای همبرگر با سس قارچ
اسم این غذا کمی عجیب و غریب است. اما خوردن آن را به شما برای ناهار توصیه میکنیم.
این غذای جدید از مواد زیر تشکیل میشود:
گوشت چرخ شده: ۱ کیلوسیبزمینی: ۸ عدد متوسطرب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوریسیر: ۳ حبههویج: ۲ تا ۳ عددنخودفرنگی: ۱ لیوانجعفری خردشده: ۲ قاشق سوپخورینمک و فلفل و زردچوبه: به میزان کافی
برای تهیه سس قارچ نیز به مواد زیر نیاز داریم:
کره: ۴ قاشق سوپخوریآرد: ۴ قاشق سوپخوریشیر: ۲ پیمانهقارچ ریز شده: ۱ پیمانهنعنای خردشده: ۱ قاشق چایخوریرزماری خردشده: ۱ قاشق چایخوری
بریا ابتدای کار، در یک ماهیتابه روغن ریخته و پیاز و سیر را داخل آن تفت میدهیم. گوشت چرخکرده را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه و در نهایت رب گوجهفرنگی را به مواد میزنیم و همراه با گوشت آن را تفت میدهیم. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و میگذاریم داغ شود. سیبزمینی را کاملاً میشوریم و پوست آن را کنده و به حلقههای باریک خرد میکنیم. هویج را نیز خرد میکنیم.
برای ادامه مطلب طرز تهیه پای همبرگر با سس قارچ اینجا کلیک کنید.
۳- مرغ پرتقالی
همه ما مرغ خوردیم اما پرتقالی آن را نشنیدیم. این غذای خوشمزه به راحتی و با آب پرتقال درست میشود.
پرتقال یکی از میوههای پر طرفدار فصل زمستان است و این غذا برای این فصل پیشنهاد میشود.
مواد لازم برای مرغ پرتقالی
مرغ چهار تکهپرتقال متوسط سه عددبرنج چهار پیمانهزعفران دم کرده به مقدار دلخواهنمک، فلفل قرمز، زردچوبه، برگ بو به مقدار لازمروغن به مقدار لازمخلال پسته و زرشک برای تزییندر اولین مرحله به سراغ طعمدار کردن مرغها بروید. نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و زعفران دمکرده را به تکههای مرغ بزنید. باکمک دست به خوبی مرغها را ماساژ دهید تا تمامی قسمتهای مرغ طعم و رنگ بگیرد. تکههای مرغ طعمدار شده را در ظرف سربستهای به همراه برگ بو، به مدت بیست تا سی دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم مواد بهخوبی به جسم مرغها برود.تکههای مرغ کاملاً باید پس از گذشتن زمان اعلام شده رنگ و بوی خوبی به خود گرفته باشند. درون تابه مناسبی بهمقدار لازم روغن سرخ کردنی یا روغن کنجد بریزید و زمان دهید تا روغن گرم شود.حالا تکههای مرغ طمدار شده را درون روغن سرخ کنید تا مرغ طلایی رنگ شود. مرغهای سرخ شده را کنار بگذارید تا به سراغ مرحلهٔ بعدی رویم.
برای مشاهده طرز تهیه مرغ پرتقالی با فوت و فنهای خوشمزه تر شدن آن اینجا کلیک کنید.
۴- کوکو مرغ سوخاری
این غذا هم خوشمزه و هم جدید است.
برای کوکو مرغ سوخاری نیاز به سرخ کن ندارید و با مواد زیر میتوانید این غذای جدید را درست کنید.
مواد لازم در تهیه کوکو مرغ سوخاریران مرغ۸ عددسیب زمینی متوسط پخته۲ عددپنیر پیتزا۵۰۰گرمفلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمکبه میزان لازمزعفران دم کرده ۵ تا۶ قاشق غذا خوریآب جوش۲ لیوانپودر سوخاری خانگی ( در ادامه روش تهیه توضیح داده میشود)۲لیوانمرغها رو با ادویههای دلخواهتون طعم دار کنین. ( پیشنهاد ما فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک است). مرغ ها رو با مواد ماساژ بدین (مرینیت کنید) تا طعم داره شه! بعد داخل روغن سرخ کنین تا تغییر رنگ بدن.بعد از تغییر رنگ، ۶ قاشق عذاخوری زعفرانو ۲ لیوان آب جوش با نمک رو به مرغ ها اضافه میکنیم و در تابه رو میبندیم و اجازه میدیم رون مرغ با حرارت تند مغز پخت شه.
برای ادامه مطلب طرز تهیه کوکو مرغ سوخاری اینجا کلیک کنید.
۵- خوراک مرغ و قارچ
این غذای خوشمزه از سینه مرغ شکم پر با قارچ و پنیر درست میشود. این مواد اینقدر جذاب هستند که هر کسیو به وجد میاره تا برای یک بارم که شده این غذا را درست کند.
مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ با قارچسینه ی مرغ بدون استخوان٢ عددقارچ٢٠٠گرمکره۵٠ گرمپیاز متوسط١ عددسیر٢ حبهخامه١٠٠ میلی لیترشیر یا آب مرغ٢ پیمانهجعفری خرد شده٢ قاشق غذاخوریپنیر خامه ای یا ریکوتا٣قاشق غذاخوریپنیر پیتزا١/٢ پیمانهپودر سیر١/٢ ق غذاخوریپودر پاپریکا١/٢ ق غذاخورینمک، فلفل سیاهبه مقدار لازمپیاز را خرد کنید و در تابه با مقداری روغن تفت دهید. قارچ رو اسلایسی برش دهید و به همراه سیر به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا قارچ کمی سرخ شود و سپس از روی حرارت بردارید. قارچ که از حرارت افتاد، با جعفری و پنیر مخلوط کنید. سینه های مرغ را مطابق تصویر برش دهید تا به شکل جیب دربیاد.اگر از قسمت ضخیم مرغ برش بدید موادتون بهتر داخل جیب میمونه. تمام سطح سینه ی مرغ را با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا مرینیت (مزه دار) کنید و به تمام قسمتهای مرغ بمالید.در این مرحله باید ترکیب قارچ و پنیر را به عنوان مواد میانی داخل برش سینه مرغ قراربدید و روی مواد، پنیر پیتزا بریزید.
برای ادامه مطلب طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ اینجا کلیک کنید.
۶- راتا مرغ و شوید
راتای مرغ و شوید یک غذای فینگرفودی است اما میتوانید به مقدار زیاد درست کرده و برای ناهار میل کنید.
برای طرز تهیه راتای مرغ و شوید به مواد زیر نیاز داریم:
فیله مرغ دویست گرمشوید تازه صد گرمبرگ بو به مقدار دلخواهنان تست یک بستهنمک، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه به مقدار لازمپنیر خامهای سه قاشق سرپرسس مایونز یک قاشق غذاخوریگوجه متوسط یک عدد برای تزییندر اولین مرحله به سراغ پختن و مزهدار کردن مرغهایتان بروید. از هر قسمت از مرغ که تمایل داشته باشید میتوانید استفاده کنید.مرغ را با ادویه و فلفل قرمز و زردچوبه طعمدار کنید و درون قابلمه مناسب بریزید. برگ بوها را روی مرغها چیده. حالا مقداری نمک را هم روی تکههای مرغ بپاشید و زمان دهید تا به آرامی فیلهها پخته شوند. با توجه به بافت نرم فیله در این مرحله نیاز به اضافه کردن آب یا روغن ندارید.در این فاصله بهسراغ شویدهای تازه بروید و آنها را بهخوبی خرد و ریز کنید. برای این کار از چاقو تیز یا دستگاههای خردکن و میکسر میتوانید کمک بگیرید. همه شویدها را خرد کنید چون برای تزیین راتا نیز به مقداری شوید تازه نیاز دارید.
برای ادامه مطلب طرز تهیه راتا مرغ و شوید اینجا کلیک کنید.
۷- جیب تاجر مرغ
جیب تاجر یک غذای خوشمزه و جدید برای ناهار است. داخل جیب تاجر را با هر مادهای میتوانید پر کنید. با انواع سالادها مثل سالاد ماکارونی یا سالاد الویه و همچنین با مرغ، گوشت یا سبزیجات نیز میتوانید داخل جیب تاجر را پر کنید.
برای طرز تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای جیب تاجر مرغسینه مرغ پخته شده۱ عددنان تست۱ بستهجعفری خرد شده۴ قاشق غداخوریسس مایونز۲ الی ۳ قاشق سر پرتخم مرغ۲ عددشیر۳ قاشق غذاخوریپودر سوخاری یا پانکوبه مقدار لازمخیار شور،ذرت،نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمسینه مرغ رو به همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه بزارین بپزه و بعد از خنک شدن خرد کنین و بهش خیارشور ریز خرد شده، جعفری ساطوری، ذرت، نمک، فلفل سیاه و سس مایونز اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.لبههای نون تست رو با چاقو از هر چهار طرف جدا کنید، دو تا نون تست رو روی هم قرار بدید و با وردنه کاملا صاف کنین تا بهم بچسبن.بعد با قالب گرد نونها رو قالب بزنید و دو عدد تخم مرغ رو با همزن دستی خوب هم برنید تا از حالت لختگی خارج بشن و شیر رو بهش اضافه کنید. نونهای قالب زده رو داخل مخلوط شیر و تخم مرغ خیس کنید.
برای ادامه مطلب طرز تهیه جیب تاجر مرغ اینجا کلیک کنید.
۸- گراتن مرغ و سیب زمینی
گراتن یک غذای فرانسویه که با بادمجان یا سینه مرغ و سیب زمینی درست میشود.
این غذای خوشمزه فرانسوی به مواد زیر نیاز دارد:
مواد لازم برای تهیه گراتنسینه مرغنصف یک عدد (بزرگ)قارچ۲۰۰ گرمذرت کنسروی۳ قاشق غذاخوریپیاز نگینی خرد شده۱ عددفلفل دلمه ای خرد شده۳ قاشق غذاخوریپنیر پیتزابه مقدار لازمسیب زمینی۴-۳ عدد متوسطنمک و فلفل سیاه و آویشنبه مقدار لازممواد لازم برای تهیه سس بشامل مخصوصآرد سفید۲۰ گرمکره۲۰ گرمشیر۳/۴ پیمانهبرگ بو۲ عددمیخک۲ عددپیازنصف یک عددنمک و فلفل سفید و فلفل قرمزبه مقدار لازمسینه مرغ رو به همراه یک پیاز خرد شده و نمک و ادویه های دلخواه تفت بدین تا تغییر رنگ بده. بهش آب جوش اضافه کنید و در ظزف رو ببندین و اجازه بدین کاملا بپزه و بعد از پخت و خنک شدن مرغ رو ریش ریش یا تکه تکه کنید.یک عدد پیاز متوسط رو نگینی ریز خرد کنید و با دو قاشق روغن داخل ماهیتابه تفت بدین تا سبک و طلایی بشه.بعد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدین. نمک و آویشن و فلفل سیاه تازه آسیاب شده رو به مرغ اضافه و مخلوط کنید. ذرت، فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ پخته رو به مرغ اضافه و مخلوط کنید.
برای ادامه مطلب طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی اینجا کلیک کنید.
۹- جامبو شکم پر
جامبو یک غذای خوشمزه و جدید است که به عنوان فینگرفود در مهمانی نیز میتوانید سرو کنید.
برای تهیه جامبو شلز به مواد زیر نیاز داریم:
گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرمپنیر موزارلا: ۵۰ گرمتخم مرغ: دو عددجامبو شلز: یک بستهآرد سوخاری: به مقدار لازمپیاز: یک عدد بزرگنمک و فلفل سیاه: به مقدار مورد نیازآرد سفید: به مقدار لازمدر ابتدا گوشت چرخ کرده را که بهتر است مخلوط گوشت گاوی و گوسفندی باشد، با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم. کاملاً مواد را به هم میزنیم و ورز میدیم.تخم مرغها رو میشکونیم و زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.زرده تخممرغ رو به مواد اضافه کنید.پنیر موزارلا را که ۵۰ گرم است به بقیه مواد مخلوط کنید.خوب حالا مواد را کاملاً ورز میدیم و به هم میزنیم به طوری که مواد به خورد هم برود.
برای ادامه مطلب طرز تهیه جامبو شکم پر اینجا کلیک کنید.
۱۰- تاکو گوشت
تاکو یک غذای مکزیکی خوشمزه است و در همه جای دنیا سرو میشود. تاکو با طعمهای مختلف و با گوشت مرغ، ماهی، سبزیجات و گوشت درست میشود.
در اینجا تاکو گوشت را به شما آموزش میدهیم.
ادویههای تاکو شامل زیر میشود:
پودر سیر: ١/٢ قاشق غذاخوریپرک فلفل قرمز: ١/٢ قاشق چایخوریپودر فلفل قرمز: ٢ قاشق چایخوریپودر زیره سبز: ٢قاشق چایخوریپودر فلفل سیاه: ١ قاشق چایخوریپودر آویشن: ١/٢ قاشق چایخوریپاپریکا: ١/٢ قاشق چایخورینمک: ١ قاشق چایخوری
نان ترتیلا تاکو نیز به مواد زیر نیاز دارد:
آرد ذرت: ١/٢ پیمانهآرد گندم: ١/٢ پیمانهآب: ١/٣ پیمانهروغن مایع: ١و١/٢ ق غذاخورینمک: ١/۴ ق چایخوری
مواد داخل تاکوی گوشت
گوشت: ٣٠٠ گرمادویه تاکو: ١ونیم ق غذاخوریآب: ١ پیمانهپیاز: متوسط ١عددروغن: ٣ قاشق غذاخوریپورهی گوجه: ١/٢ پیمانهپیاز را خرد کرده در روغن سرخ کنید. گوشت را به پیاز اضافه کنید.بعد ادویه مخصوص تاکو را اضافه کنید و کمی تفت دهید.میتوانید کمی زردچوبه هم دراین مرحله همراه ادویه به مواد بیفزایید و با یک پیمانه آب اجازه دهید با حرارت متوسط بپزد.
برای ادامه مطلب طرز تهیه تاکوی گوشت اینجا کلیک کنید.
۱۱- املت ایتالیایی
یک غذای خوشمزه برای صبحانه یا ناهار املت ایتالیایی است. این غذا با تخم مرغ درست میشود.
مواد لازم برای تهیه املت ایتالیایی به شرح زیر است:
سینه مرغ: نصف یک عددروغن: ۱ قاشق غذاخوریقارچ: ۲۰۰ گرمسیب زمینی: ۲ عددگوجه: ۱ الی دو عددپیاز درشت: ۱ عددتخم مرغ: ۳ عددذرت: ۳ قاشق غذاخورینمک و ادویه دلخواه ( فلفل، زردچوبه، آویشن): به مقدار لازمپنیر پیتزا: به مقدار لازماول نصف سینه مرغ رو با یک عدد پیاز خرد شده و یک قاشق روغن روی حرارت تفت میدیم تا تغییر رنگ بده و بعد نمک و فلفل سیاه یا هر ادویه دلخواهی به مرغ اضافه میکنیم و در نهایت آب جوش میریزیم و اجازه میدیم بپزه. بعد از پخت میذاریم مرغ کمی خنک بشه و با چاقو تکه تکه میکنیم.سیب زمینی ها رو نگینی خرد میکنیم و داخل تابه با روغن سرخ میکنیم وقتی آماده شد سیب زمینی ها رو برمیداریم. (به کمک کفگیر سوراخ دار تا کاملا از روغن جدا بشه) و داخل همون تابه و روغن، پیاز های ریز خرد شده رو میریزیم و اجازه میدیم طلایی بشه.
برای ادامه مطلب طرز تهیه املت ایتالیایی اینجا کلیک کنید.
۱۲- کراکت سیب زمینی و سوسیس
کراکت سیب زمینی و سوسیس یک غذای جدید است که برای ناهار میتوانید آن را درست کنید.
سوسیس هات داگ: یک عددپنیر ورقه ای گودا: سه ورقتخم مرغ: یک عددپنیر خامه ای: ۵۰ گرمپودر سوخاری: به میزان لازمسیب زمینی پخته شده: ۲۵۰ گرمنمک و فلفل: به میزان لازم
برای طرز تهیه کراکت سیب زمینی و سوسیس این غذای خوشمزه و جدید بر روی لینک کلیک کنید.
۱۳- پیده (پیتزای ترکی)
پیده یک پیتزای ترکیهای است که میتوانید در منزل درست و میل کنید. پیده را با گوشت ادویه زده و کبابی یا گوشت مرغ و سوسیس درست میکنند.
مواد لازم برای تهیه پیده به شرح زیر است:
مواد لازم برای خمیر پیده و رومال کردن آنآرد۴۰۰ گرمخمیر مایه فوری۱ قاشق سوپ خوری یا ۱۰ گرمآب ولرم۲۵۰ میلی لیتر یا یک پیمانهروغن مایع۳ قاشق غذاخورینمک۱ قاشق غذاخوری سرخالیشکر۱ قاشق غذاخوریزرده تخم مرغ۱ عددشیر۲ قاشق غذاخوریمواد لازم برای ترکیبات داخلی پیده مرغسینه مرغ۱ عددفلفل دلمه ای خرد شده۳ قاشق غذاخوریذرت۳ قاشق غذاخوریجعفری خرد شده۲ قاشق غذاخوریپیاز۱ عددرب۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل و زرچوبه و آویشنبه مقدار لازم برای تهیه خمیر پیده، خمیر مایه رو داخل ظرفی بریزین و شکر رو بهش اضافه کنید. آب ولرم رو اضافه کنید. دمای آبی که اضافه میکنید باید حدود ۴۰ درجه باشه و اگه دماسنج ندارین، باید طوری باشه که وقتی نوک انگشت رو داخل آب میزنید گرمی آب رو کاملا حس کنید اما انگشت رو نسوزونه.روغن مایع رو هم اضافه و مواد رو مخلوط کنید. آرد رو کم کم اضافه کنید؛ بسته به نوع و کیفیت آرد ممکنه همه آرد مصرف بشه یا کمی از اون باقی بمونه. بنابراین آرد رو یکجا اضافه نمیکنیم.
برای ادامه مطلب طرز تهیه پیده بر روی لینک کلیک کنید.
۱۴- پیراشکی مرغ و قارچ
پیراشکی یکی از غذاهای خوشمزهای است که داخل آن مواد مختلفی را میتوان قرار داد.
پیراشکی کالباس، پیراشکی گوشت، پیراشکی مرغ و قارچ از پیراشکیهای معروف است که ما در اینجا طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ را آموزش میدهیم:
خمیر پیراشکیمیتوانید از نوع آماده یا خمیر پیراشکی خانگی استفاده کنید.سینه مرغ۱ عددقارچ۱۰۰ گرمپیاز۱ عدد متوسطسوسیس ( اختیاری )۱ عددفلفل دلمه اینصف یک عددسیر۱ حبهرب۱ قاشق غذاخوریزردچوبه، نمک، فلفل سیاهبه مقدار لازمیک عدد سینه مرغ رو با پیاز، نمک، فلفل سیاه و آب بپزین. بعد از پخت مرغ رو ریش ریش یا تکه تکه کنین؛ یک عدد پیاز نگینی ریز خرد شده رو داخل تابه با دو قاشق روغن تفت بدین تا سبک و طلایی بشه! بعد سوسیس نگینی خرد شده رو اضافه کنین و تفت بدین تا کاملا بپزه.بعد قارچ پخته و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنین و تفت بدین؛ یک قاشق رب اضافه کنین و اجازه بدین کمی تفت بخوره و سیر له شده و مرغ خرد شده رو اضافه و مخلوط کنین و ادویه های دلخواه رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنین.
برای ادامه مطلب طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ اینجا کلیک کنید.
۱۵- سالاد مرغ و قارچ ترکیهای
این سالاد هم بسیار خوشمزه و هم خاص است. یک سالاد و غذای جدید برای ناها ریا شام میتوانید درست کنید.
برای تهیه سالاد مرغ و قارچ به مواد زیر نیاز داریم:
سینه مرغ: یک عددقارچ، پیاز، شوید، ذرت، خیارشور، هویج، فلفل دلمه ایسیر: ۱ الی۲ حبهسس مایونز : ۴ قاشق غذاخوریماست چکیده : ۲ قاشق غذاخوریآویشننمکآرپا شهریه (برنج ترکیه ای): یک پیمانهیک عدد سینه مرغ رو با پیاز خرد شده،نمک، فلفل و آب بذارین بپزه و بعد ریش ریش کنین و بهش خیارشور نگینی خرد شده و هویج آبپز نگینی شده،ذرت، قارچ، شوید خرد شده و فلفل دلمهای اضافه کنین. سالاد یه پیش غذای کاملا سلیقهای هست پس میتونین هر کدوم از مواردی که گفتم رو حذف کنین یا از مواد دیگه ای مثل پیازچه و.. هم استفاده کنین.مواد که مخلوط شد دو حبه سیر له کنین و بهش اضافه کنین، سیر کاملا قابل حذفه کسایی که سیر دوست ندارن یا احساس میکنن داخل این سالاد طعمش رو نمیپسندن میتونن حذفش کنن یا اگه میخواین طعمش غالب نباشه میتونین یک حبه کوچیک رو رنده و اضافه کنین.آرپا شهریه رو داخل روغن تفت بدید تا تغییر رنگ بده بعد بهش دو لیوان آب جوش اضافه کنین و همراه نمک و با شعله بالا بذارین بپزه وقتی ابش کشیده شد حرارت رو کم کنین و در قابلمه رو همراه با دم کنی بذارین و اجازه بدین دم بکشه و مغز پخت بشه.
برای ادامه مطلب طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ ترکیهای بر روی لینک کلیک کنید.
۱۶- سیب زمینی شکم پر
غذایی جدید و خوشمزه و به راحتی با سیب زمینی درست میشود.
برای درست کردن این غذا به موادی مانند:
مواد مورد نیاز جهت تهیه سیبزمینی شکم پر:سیبزمینی متوسطششعددپیاز متوسطیک عددگوشت چرخ کرده۲۰۰ گرمقارچ۱۰۰ گرمفلفل دلمه رنگی و سبز۱۰۰ گرمفلفل قرمزبه مقدار دلخواهادویه گوشت و نمکبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازمپیازچه۵۰ گرمپنیر پیتزا رنده شده۱۵۰گرم سیبزمینیها را تمیز بشویید تا تمام خاک آن از بین برود. درون قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید و سیبزمینیها را درون قابلمه قرار دهید. توجه داشته باشید که آب روی سطح سیبزمینیها را بگیرد و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان دهید تا سیبزمینیها در آب جوش بپزند.توجه کنید در این مرحله اگر سیبزمینی ها زیاد آبپز شوند از هم وا میرود و اگر کم پخته شوند موقع خوردن بهراحتی قابل خوردن نیستند. برای چک کردن درجه پختگی سیبزمینیها با چاقوی تیز یا چنگال به درون سیبزمینیها فرو کنید تا متوجه شوید که سیبزمینیها کاملاً مغز پخت شده اند یا نه. زمانی که به مقدار مناسب سیبزمینیهای شما پخت آنها را درون آبکش بریزید و کمی زمان دهید تا خنک شود. با چاقوی تیز حدود یک سوم سیبزمینیها را برش بزنید و با کمک قاشق کوچکی شروع به خالی کردن درون سیبزمینیها کنید. توجه کنید در این مرحله اگر زیاد درون سیبزمینی را خالی کنید اصطلاحاً کاسه سیبزمینی شما نازک میشود و زمان پر کردن با مواد گوشتی مواد از آن خارج میشود و شکل ظاهری بدی به پیشغذای شما میدهد.پس برای این کار دقت لازم را به خرج دهید. همچنین اگر درون آن را کم خالی کنید سیبزمینی شکمپر شما بیشتر طعم سیبزمینی خواهد داشت و مواد گوشتی کمتری در آن جای میگیرد. این مرحله نیز بسیار سلیقهای است.
برای ادامه مطلب طرز تهیه سیب زمینی شکم پر اینجا کلیک کنید.
۱۷- کیک گوشت
کیک گوشت یک غذای خوشمزه و جدید است که مانند کیک مرغ پر طرفداره. کیک مرغ ظاهر شیکی دارد و برای پذیرایی از مهمان برای ناهار و شام مناسب است.
برای تهیه کیک گوشت به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم خمیر کیک شور:تخم مرغ ۴ عددآرد۲ پیمانهروغن مایع۱/۲ پیمانهماست۱ پیمانهبیکینگ پودر ۲ قاشق چایخورینمک، فلفل به میزان لازمپودر سیر / پودر آویشن / پاپریکا۱/۲ قاشق چایخوریپودر جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوریمواد لازم میانی کیک گوشت:گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرمفلفل دلمه ای ۳ قاشق غذاخوریکنسرو ذرت۳ قاشق غذاخوریرب ۲ قاشق غذاخوریقارچ ۴ عددپیاز ۱ عددنمک و فلفلبه میزان لازمزردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوریپودر سیر و پودر آویشن ۱/۲ قاشق چایخوریپنیر پیتزا به میزان لازمبرای درست کردن کیک گوشت هم مواد خمیری کیک و هم مواد داخل آن را باید آماده کنیم. به همین منظور پیاز نگینی شده را در کمی روغن تفت میدهیم، وقتی کمی پیاز ها سبک شد و عطر آن آزاد شد، گوشت چرخکرده را به آن اصافه میکنیم و مجددا با حرارت ملایم تفت میدهیم. حتما با ضربههای قاشق، گوشت چرخکرده را از هم باز کنید تا داخل آن تکههای گوشت گلوله گلوله باقی نماند. وقتی رنگ گوشت کمی برگشت و تفت خورد، قارچ های نگینی شده را به آن اضافه میکنیم و زیر حرارت را کمی زیاد میکنیم تا از آب انداختن قارچ جلوگیری کند. بعد از تفت خوردن قارچ، ادویهها را که شامل فلفل، نمک، پودر سیر، پودر آویشن و زردچوبه میباشد، به آن اضافه میکنیم.
برای ادامه مطلب طرز تهیه کیک گوشت و خمیر کیک گوشت اینجا کلیک کنید.
۱۸- کوکو ذرت (فریتر ذرت)
یک غذای جدید و خوشمزه که با نان میتوانید میل کنید. کوکوی ذرت غذایی مقوی برای کسانی است که به سبزیجات علاقه دارند.
برای تهیه کوکو ذرت به مواد زیر نیاز داریم:
ذرت شیرین۱ پیمانهآرد سفید۱ سوم پیمانهتخم مرغ۱ عددشیر۳ _۴ قاشق غذاخوریسیر۱ حبهنمک و فلفل، پودر آویشنبه میزان لازمفلفل دلمه ای رنگی۱ سوم پیمانهبیکینگ پودر۱ چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
ماست۱ پیمانهسس کچاپ۱ چهارم پیمانهسیر۱ حبهشوید خشک۱ قاشق غذاخورینمک و فلفلبه میزان لازم در ابتدا آرد و بیکینگ پودر و الک میکنیم و بعد تخم مرغ همدمای محیط را به آن اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم.بعد از مخلوط شدن ادویهها و نمک و سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و برای حدود ۲ دقیقه مواد را هم می زنیم تا ادویهها خوب ترکیب شده و بوی تخم مرغ را از بین ببرند.شیر را اضافه میکنیم و خوب مواد را هم می زنیم تا یکدست شوند.ذرت، فلفل دلمهای رنگی نگینی شده را به مواد اضافی میکنیم و به ارامی و بدون اینکه مواد له شود، تا زمانی که ترکیب شوند آنرا هم میزنیم.
برای ادامه مطلب طرز تهیه کوکو ذرت اینجا کلیک کنید.
۱۹- فطایر گوشت
فطایر یک غذای عربی و خوشمزه است که از موادی مانند قارچ، فلفل دلمهای، گوشت چرخ کرده، ذرت شیرین و خمیر آن از آرد نان فانتزی، کره، شیر، نمک و خمیر مایه درست میشود. داخل خمیر آن موادی که میگذارید کاملا سلیقهای است.
برای تهیه فطایر گوشت به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم برای خمیر فطایر گوشت:آرد نان فانتزی۲۵۰ گرمکره۲۵ گرمشیر ولرمنصف پیمانهنمکنصف قاشق چایخوریخمیر مایه خشک فوری۱ قاشق غذاخوریآب ولرممقداری که خمیر نچسبی حاصل بشهمواد لازم برای داخل خمیر:گوشت چرخ کرده۱۰۰ گرمپیاز نگینی خرد شده۱ عددذرت شیرین۱/۴ پیمانهفلفل دلمهای۱/۴ پیمانهقارچ پخته۱/۴ پیمانهربنصف قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکابه مقدار لازمپنیر موزارلا یا گوداسه ورقمواد لازم برای رومال:زرده تخم مرغ۱ عددشیر۱ قاشق غذاخوریکنجدبه مقدار لازمسیاه دانه یا تخم خرفهبه مقدار لازمبرای تهیه خمیر آرد رو داخل ظرف مناسبی بریزین و نمک و خمیر مایه فوری رو بهش اضافه و به خوبی مخلوط کنید.و بعد شیر ولرم رو به مواد اضافه و مخلوط کنید، دمای شیر باید حدود سی و پنج الی چهل درجه باشه و اگه دماسنج ندارین میتونید نوک انگشت خودتون رو داخل شیر بزنید حرارت باید به گونه ای باشه که گرما رو کاملا حس کنید اما دستتون نسوزه و بتونید داخل شیر نگهش دارید این دما برای شروع فعالیت خمیر مایه مناسبه.بعد از مخلوط کردن مواد کره آب شده به روش بن ماری (یا داخل ماکروفر) رو به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
برای ادامه مطلب طرز تهیه فطایر گوشت اینجا کلیک کنید.
۲۰- بیکد زیتی
بیکد زیتی یک غذای ایتالیایی امریکایی است که با پاستا زیتی و سس مخصوص درست میشود.
برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم.
مواد لازم جهت تهیه بیکد زیتی:پاستا زیتی ۳۰۰ گرمگوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرمپیاز یک عددسیر دو تا سه حبهگوجه فرنگی چهار تا پنج عدد متوسطرب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری سر پرپنیر خامه ای یا ریکوتا ۱ پیمانهخامه نصف پیمانه (اختیاری)پنیر موزارلا یا پیتزا یک پیمانهروغن زیتون یا روغن مایع به میزان لازمریحانچند برگ تازهارگانو یا آویشن ۱ قاشق چایخوریفلفل سیاه۱ قاشق چایخوریزردچوبه، نمک وفلفل قرمز به میزان لازمپیاز را نگینی خرد کنید. در تابهی مناسبی کمی روغن بریزید.پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید. کمی پیاز را تفت دهید.سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید.گوشت را نیز یک تا دو دقیقه تفت دهید تا به خوبی حرارت ببیند و تغییر رنگ دهد. سپس سیر را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید.ادویه ها شامل زردچوبه، ارگانو، فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک را هم به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.رب گوجه فرنگی را نیز بیفزایید و به خوبی با مواد مخلوط کنید و تفت دهید.
برای ادامه مطلب طرز تهیه بیکد زیتی اینجا کلیک کنید.
۲۱- گلت (galette) با بادمجان و قارچ
گلت (galette) از خانواده تارت و پای به شمار میاد. در واقع خمیر گلت همان خمیر تارت و پای است با این تفاوت که خمیر گلت برخلاف تارت، نیازی به هیچ نوع قالبی ندارد و باید با دست به آن شکل داد! قطعا یکی از دلایلی که باعث محبوبیت گلت شده میتوان همین مورد را نام برد! نیازی به قالب ندارد و تهیه آن آسان و ساده است!
مواد لازم جهت تهیه خمیر گلت:آرد۱ و ۱/۳ پیمانهکره۸۰ گرمنمک ۱/۴ قاشق چای خوریآب سرد ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری تهیه فیلینگ میانی گلتپنیر خامهای یا پنیر فتا ۱۰۰ گرمماست چکیده۲ قاشق غذاخوریروغن زیتوندو قاشق غذاخوریسیر یک حبهریحان تازهچند برگآویشن۱/۲ قاشق چایخوریفلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوریکره را به مکعب های یک سانتی برش دهید. آرد را در غذاساز بریزد. کرههای مکعبی خرد شده را به آرد اضافه کنید. نمک را هم در این مرحله اضافه کنید. سپس دستگاه را روشن کنید و چند پالس بزنید تا مخلوط آرد و کره شبیه خرده نان شود.بعد از این مرحله آب یخ را کم کم به آرد و کره اضافه کنید. ابتدا دو تا سه قاشق بریزید و اگر کافی نبود یک یا دو قاشق دیگر آب اضافه کنید. تا زمانی که مخلوط آرد و آب و کره کم کم حالت خمیری به خود بگیرد و در نهایت خمیر جمع شود.
برای ادامه طرز تهیه گلت (galette) با بادمجان و قارچ کلیک کنید.
۲۲- کیک سبزیجات
کیک سبزیجات یک غذای جدید و خوشمزه است که با یک ایده متفاوت میتوانید آن را درست کنید.
برای طرز تهیه کیک سبزیجات خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید.
مواد لازم جهت تهیه کیک سبزیجات خوشمزه:سیب زمینی آب پزیک عدد درشتمخلوط ذرت و نخود سبزنصف پیمانههویج یک عددفلفل دلمه ای خرد شدهدو قاشق غذاخوریشوید و جعفری یک چهارم پیمانهسیر دو حبهپیازچهچهار یا پنج عددژامبون در صورت تمایل یک سوم پیمانهتخم مرغ٣ عددآرد سفید یا گندم یک پیمانهروغن مایع یک سوم پیمانهماستنصف پیمانهبکینگ پودر ۱ قاشق غذاخورینمک به میزان لازم حدودا یک قاشق چایخوریفلفل سیاهیک چهارم قاشق چایخوریآویشن یا ارگانو یک چهارم قاشق چایخوریپودر گشنیز یک چهارم قاشق چایخوریپنیر خامه ایدر صورت تمایلبرای تهیه این کیک سبزیجات عالی وخوشمزه ابتدا هویج رو ریز رنده کنید و داخل ظرف بزرگی بریزید. سیب زمینی آب پز رو نگینی خرد کنید.سیر رو رنده کنید و پیازچه ها رو نیز ریز خرد کنید و بعد سیب زمینی و پیازچه های خرد شده، به همراه سیر رنده شده به هویج اضافه کنید.بعد ژامبون یا کالباس خرد شده رو بریزید. مخلوط ذرت و نخود سبز که چند دقیقه آبپز کردید و در آب پخته شده به مخلوط بالا اضافه کنید. فلفل دلمه ای سبز و قرمز رو هم خرد کنید و به مواد اضافه کنید. سبزی جعفری و شوید رو نیز خرد کنید و همراه هم به مخلوط سبزیجات بیفزایید.
برای ادامه طرز تهیه کیک سبزیجات به مقاله آن مراجعه کنید.
۲۳- ساندویچ شاورما مرغ با نان پیتا خانگی و سس مخصوص
ساندویچ شاورما، یکی از خوشمزهترین و متفاوتترین ساندویچهای است که با گوشت و مرغ تهیه می شود. اصالت این غذا به ترکیه و لبنان برمیگردد و یک ساندویچ شناخته شده در سراسر جهان است.
ساندویچ شاورما با نان مخصوص پیتا، سرو و نوشجان میشود که ما امروز در این مقاله طرز تهیه نان دستساز پیتا را با ذکر تمام نکات مهم و سس مخصوص سرآشپز به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه ساندویچ شاورما مرغسینه مرغ بدون استخوان۲عددماست١ پیمانهپیاز متوسط١ عددروغن زیتون١/٣پیمانهآب لیموترش١/٣پیمانهسیر رنده شده٢حبهزیره سبز١/٢ قاشق چایخوریپودرگشنیز١/٢ قاشق چایخوریپاپریکا١ قاشق غذاخوریزردچوبه١/٢ قاشق غذاخوریپودر کاری١ قاشق چایخوریپودر زنجبیل و دارچین١ قاشق چایخوری از هرکدامفلفل قرمز، فلفل سیاه و نمکبه میزان لازمدر ساندویچ شاورما مرغ اصلیترین موضوع مرینت کردن یا همان طعمدار کردن مرغ است. اگر شما مرغ را به خوبی طعمدار کنید در نتیجه ساندویچ بسیار خوش عطر و طعمی خواهید داشت.برای اینکار سینههای مرغ را به برش های طولی تقسیم کنید و در ظرفی بریزید. در تهیه ساندویچ شاورما مرغ بهتر است که از فیله مرغ استفاده کنید تا به راحتی بتوانید آن را به صورت نواری برش بزنید اما اگر فیله مرغ در دسترس ندارید از همان مرغ با استخوان کمک بگیرید و ابتدا تمام استخوانهای آن را جدا، سپس تکههای گوشت را به ابعاد کوچک تری برش بزنید.پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و به مرغ اضافه کنید، ماست غلیظ رو هم اضافه کنید. ( هرچقدر ماست سفت تر و چکیده باشه، طعم بهتری به مرغ میدهد.)
در ادامه برای مشاهده مراحل تهیه ساندویچ شاورما خانگی با نان پیتا اینجا را کلیک کنید.
۲۴- کوکو والک
کوکو والک یک نوع کوکوی خوشمزه اسن که به دلیل طعم دلنشین و خوشمزهای که دارد، یک گزینه مناسب برای انواع وعدههای غذایی است. کوکو والک عموما در فصل بهار تهیه میشود. علت این موضوع هم این است که گیاه والک فقط در فصل بهار رشد میکند و درست کردن این کوکو هم با سبزی تازه چیز دیگری است!
مواد مورد نیاز برای تهیه کوکو والک
والک
۳۰۰ گرم
تخم مرغ
۴ عدد
گردوی خرد شده
۳ قاشق غذاخوری
زرشک
۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
روغن
به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو والک
کوکو والک برای این که طعم خوبی پیدا کند، نیاز است که به وسواس و دقت بالایی آماده شود. برای این که بتوانید یک وعده غذایی خوشمزه با کوکو والک داشته باشید، طبق مراحل زیر پیش بروید.
در اولین قدم سبزی والک یا گیاه والک را به خوبی بشویید و اجازه دهید تا آب آن برود. بعد از این که سبزی آماده شد، آن را روی تخته گذاشته و ساطوری کنید. این بخش بسیار مهم است به این دلیل که والک گیاهی لطیف و ظریف است و بیش از حد خرد کردن آن میتواند باعث له شدن گیاه شود. تخم مرغ را در ظرفی جدا بشکنید و به خوبی هم بزنید تا به صورت یکدست زرده و سفیده ترکیب شوند. بعد از این که تخم مرغ ها را به خوبی مخلوط کردید، آن را با ظرف والک اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.بعد از این که مواد با هم ترکیب شدند، گردو و زرشک را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
برای ادامه مطلب طرز تهیه کوکو والک بهاری بر روی لینک کلیک کنید.
۲۵- کوکو سوسیس
کوکوهای غذاهایی هستند که برای موقعیتهایی که زمان برای آشپزی محدود است، به داد ما در آشپزخانه میرسند. انواع مختلف کوکو در ایران وجود دارد که به روشهای مختلفی پخته میشوند. یکی از مدلهای این غذای خوشمزه، کوکوی سوسیس است که با استفاده از سیب زمینی و سوسیس آماده میشود.
مواد لازم کوکوی سوسیس:
سوسیس گوشت
۳ تا ۴ عدد
سیب زمینی خام رنده شده
۳ عدد
پیاز متوسط
۱ عدد
تخم مرغ
۱ عدد
زردچوبه
۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه
۱ قاشق مربا خوری
آرد نان خشک
۲ قاشق غذا خوری
مراحل تهیه کوکوی سوسیس
در یک میکسر یا کاسه، تخممرغها را شکسته و به خوبی مخلوط کنید تا یک حالت خوشهدار به دست آید.سوسیسها را خرد کرده و به تخممرغها اضافه کنید.پیاز را نیز خرد کرده و به مواد در مرحله قبل اضافه کنید.اگر میخواهید، میتوانید گوجهفرنگی را نیز به مواد اضافه کنید. این قدم اختیاری است و به طعم شما بستگی دارد.
.برای ادامه مطلب طرز تهیه کوکوی سوسیس؛ بر روی لینک کلیک کنید
۲۶- کبه؛ غذای خوشمزه و محلی عربی
کبه یا کپه یکی از خوراکهای خوشمزه و لذیذ عربی است که بیشتر در کشور های لبنان و عراق پخته میشود. کبه در واقع مقداری شبیه سمبوسه با گوشت است. اما تفاوتهای مهمی با هم دارند. سمبوسه گوشت را در لایه ای از نان میپیچند اما کبه را در لایه ای از برنج قرار میدهند.
همچنین ظاهر سمبوسه گوشت به صورت مثلثی است، اما کبه به صورت دایره ای و گرد است. کبه از آن دست غذاهایی است که میتوانید آن را پس از تهیه، به مدت ۱ تا ۲ ماه در فریزر نگهداری و دوباره مصرف کنید. کبه انواع و اقسام مختلفی دارد که شامل کبه برنج، کبه بلغور یا کبه سیب زمینی است.
این نوع غذا ظاهر بسیار زیبا و جالبی دارد و با وجود اینکه جزء غذاهای سرخ کردنی به حساب میآید، اما روغن کمی را به خود جذب میکند. در ادامه ما طرز تهیه کبه برنج را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه کبه برنج برای ۶ نفر:برنج نیم دانه خام۳ پیمانهگوشت گوساله بدون استخوان ریز ریز شده نیم کیلوپیاز بزرگ۳ عددکشمش۲۵۰ گرمگردو ریز شدهیک لیوانجعفری خرد شدهنیم کیلوخلال بادامیک لیوانتخم مرغ۶ عددزردچوبه و نمکبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازم
مراحل تهیه کبه عربی
مراحل تهیه کبه عربی به شرح زیر است:
ابتدا برنج نیم دانه ایرانی را چندین بار بشویید و حدود ۱۲ ساعت خیسانده و کنار بگذارید( از شب قبل).سپس پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید، در حدی که طلایی شود.گوشت گوساله را روی تخته آشپزخانه ریز ریز کنید، بعد بشویید و زمانی که آب گوشتها در آبکش کشیده شد، داخل پیاز داغ تفت دهید.سپس خلال بادام، گردوهای خرد شده و کشمش شسته شده را نیز به ترکیب گوشت و پیاز تفت داده شده اضافه کنید.مقداری نمک و زردچوبه اضافه کرده و در آخر جعفریهایی را که از قبل پاک کردهاید، بشویید و خرد کنید. اکنون جعفریها را داخل مواد ریخته و در حد بسیار کم تفت دهید. در اینجا همه مواد را با تفت دادن مخلوط کنید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و متفاوت روی لینک طرز تهیه کبه عربی کلیک کنید.
۲۷- سوفله سیب زمینی
سوفله یک لغت فرانسوی به معنای پف کردن یا فوت کردن است اما در زبان آشپزی سوفله به غذاهای شور یا دسرهایی گفته میشود که به وسیلهی تخم مرغ که مادهی اصلی آن بوده، بافتی پفکی، پوک و لطیف دارند.
سوفله همانند گراتن، یک نوع غذای جدید برای درست کردن است. سوفلهی سیب زمینی یکی از انواع رایج سوفلههای شور بوده که با وجود مواد اولیه ساده، یک پیش غذای فوقالعاده خوشمزه است.
مراحل تهیه سوفله سیب زمینی
مراحل تهیه سوفله سیب زمینی به شرح زیر است:
در ابتدا فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم.سیب زمینی را آبپز کرده و بعد، زمانی که تقریبا از حرارت افتاد آن را با رندهی درشت رنده میکنیم و پنیر موتزارلا رنده شده را به آن اضافه میکنیم. بهتر است هنگام رنده کردن سیب زمینی همچنان کمی گرم باشد تا حرارت آن پنیر را نرم کند.تمامی ادویهها را همراه با ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا را به مواد اضافه میکنیم. (یک قاشق چایخوری از پودر پاپریکا را نگه میداریم).مواد را به آرامی با هم مخلوط میکنیم تا زمانی که خوب ترکیب شوند. اصلا نباید مواد را محکم هم بزنیم تا سیب زمینیها خیلی له نشوند.بعد پیازچه ی خرد شده را به آن اضافه میکنیم.
برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و متفاوت روی لینک طرز تهیه سوفله سیب زمینی کلیک کنید.
۲۸- سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده
سوفله بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. آماده سازی مواد اولیه سوفله بادمجان نظیر بادمجان، گوشت چرخ کرده، پیاز و… و طبخ آن در خانه تقریبا به ۹۰ دقیقه زمان نیاز دارد. اما بدون شک از نتیجه نهایی و طعم بینظیر آن شگفت زده خواهید شد. پس اگر از طرفداران بادمجان هستید به شما توصیه میکنیم که از خوردن این غذا غافل نشوید.
مراحل تهیه سوفله بادمجان
مراحل تهیه سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:
بادمجانها را بشویید و پوست بگیرید. آنها را حلقه حلقه به قطر یک سانتیمتر برش زنید. درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و هر دو طرف حلقههای بادمجان را در تابه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. بادمجانهای سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن گذارید و به سراغ مرحله بعد روید.پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید. درون همان تابه که بادمجانها را سرخ کردید کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید. منتظر بمانید تا روغن کمی داغ شود. پیازهای نگینی خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی شود.در این مرحله به مقدار دلخواه نمک، زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید. کمی تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود. سپس رب گوجه فرنگی را به ترکیب درون تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب رنگ باز کند.گوشت چرخ کرده را به محتوای درون تابه اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود و گوشت تغییر رنگ دهد.
برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و خوشمزه روی لینک طرز تهیه سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده کلیک کنید.
۲۹- کورن داگ
کورن داگ از جمله غذاهای فست فودی پرطرفدار در دنیا است که به عنوان غذای مورد علاقه کودکان و نوجوانان میتوانید به صورت خانگی تهیه کنید. برای درست کردن این غذا فقط به چند قلم مواد اولیه ساده و در دسترس نظیر سوسیس آلمانی، آرد ذرت، آرد سفید، تخم مرغ، شیر و… نیاز دارید.
مراحل تهیه کورن داگ
مراحل تهیه کورن داگ به شرح زیر است:
ابتدا آرد سفید را با آرد ذرت، تخم مرغ، شیر، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و پودر آویشن داخل کاسه مناسبی ریخته و خوب هم بزنید تا مایه غلیظی شود.مایه آرد را داخل یک لیوان با دیواره بلند بریزید و سوسیسها را به اندازههای متوسط خرد کنید.مقداری پنیر پیتزا را با دست فشرده کرده و در ادامه یک تکه سوسیس را با پنیر و سپس یک تکه سوسیس دیگر به سیخ کشیده و به این ترتیب کورن داگها را درست کنید. در نهایت کورن داگ را نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سفت شود.پس از گذشت نیم ساعت کورن داگها را داخل لیوان مایه آرد آغشته کرده و سپس درون پودر سوخاری بغلطانید تا کاملا پوشانده شود.
برای ادامه رسپی این غذای فست فودی خوشمزه و جذاب روی لینک طرز تهیه کورن داگ کلیک کنید.
- برچسب ها: