چه غذای خوشمزهای برای شام یکشنبه 4 شهریور انتخاب کنم؟
امشب شام چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم برای تهیه شام با چنین سوالاتی درگیر هستید، نگران نباشید! چرا که مجله آدرینپیشنهادهای متنوع و جذابی را برای شما تدارک دیده است تا در انتخاب غذا برای شام امشبتان دغدغه نداشته باشید.
پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای شام به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- ساندویچ ژامبون
ساندویچ کالباس یکی از محبوبترین و سادهترین غذاهایی است که میتوان برای شام تهیه کرد. اما اگر به دنبال یک ساندویچ کالباس اقتصادی و خوشمزه هستید، میتوانید با استفاده از چند ترفند ساده، این ساندویچ را با کمترین هزینه و به خوشمزهترین شکل ممکن تهیه کنید.
مراحل تهیه ساندویچ ژامبون
مراحل تهیه ساندویچ کالباس به شرح زیر است:
کالباس و خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید. کاهو و گوجه فرنگی را بشویید و به صورت دلخواه خرد کنید. سبزیجات خرد شده را درون ظرف مناسبی بریزید و در حد مخلوط شدن با هم ترکیب کنید.سس مایونز، سس خردل و چیپس خلالی را به ترکیب سبزیجات اضافه کنید و همه مواد را به خوبی به هم زنید تا با هم ترکیب شوند و بافت یک دستی حاصل شود. با این کار میزان سبزیجات بیشتری در هر ساندویچ استفاده میشود که موجب بهتر شدن طعم و مزه ساندویچ میشود.نان ساندویچی را از وسط برش بزنید. در تهیه این ساندویچ از انواع نان فانتزی یا نان تست میتوانید استفاده کنید. روی یک طرف نان ساندویچ، از ترکیبی که در مرحله قبل آماده کردید بریزید و با پشت قاشق سطح مواد را صاف کنید.
برای ادامه رسپی این غذای سریع و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه ساندویچ ژامبون کلیک کنید.
۲- کته لوبیا چشم بلبلی
کته لوبیا چشم بلبلی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیبی ساده از برنج و لوبیا چشم بلبلی تهیه میشود. این غذا علاوه بر طعم دلپذیر، سرشار از فیبر و پروتئین است.
مراحل تهیه کته لوبیا چشم بلبلی
مراحل تهیه کته لوبیا چشم بلبلی به شرح زیر است:
لوبیا چشم بلبلی را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس آن را همراه با کمی نمک و زردچوبه و مقداری آب درون قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت گذارید. ۱۵-۲۰ دقیقه ای زمان دهید تا لوبیاها بپزند و نرم شوند.حال برنج را بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه در آب ولرم خیس کنید. برای کته لوبیا چشم بلبلی بهتر است از برنجهایی استفاده کنید که دانههایشان جدا از هم میپزند؛ مانند برنج ایرانی.در ادامه پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.سپس برنج خیس خورده را به همراه لوبیای پخته شده و پیاز تفت داده شده به قابلمه منتقل کنید. آب به اندازه دو بند انگشت روی برنج بریزید.
برای ادامه رسپی این غذای ساده و کم هزینه روی لینک طرز تهیه کته لوبیا چشم بلبلی کلیک کنید.
۳- دلمه برگ گیلاس
دلمه برگ مو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است. اما آیا تا به حال فکر کردهاید که به جای برگ مو از برگ درخت گیلاس استفاده کنید؟ این ایده ممکن است در ابتدا عجیب به نظر برسد، اما نتیجه آن میتواند بسیار خوشمزه و متفاوت باشد.
مراحل تهیه دلمه برگ گیلاس
مراحل تهیه دلمه برگ گیلاس به شرح زیر است:
ابتدا برگهای گیلاس را به خوبی شسته و دم آنها را با کمک قیچی یا چاقو جدا کنید. برگها را در ظرفی مناسب قرار داده و روی آنها آب نمک بریزید تا کاملا پوشیده شوند.به مدت حداقل ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت اجازه دهید تا برگها نرم شوند. برگهای گیلاس جوان و تازه طعم بهتری دارند.این مرحله دقیقا مشابه طرز تهیه دلمه برگ مو است. برنج را از چند ساعت قبل بخیسانید، درون تابه مناسبی پیاز رنده شده را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. ادویه ها را به ترکیب فوق بیفزایید و تفت دهید تا عطرشان آزاد شود.
برای ادامه رسپی این غذای همه پسند و خوشمزه روی لینک طرز تهیه دلمه برگ گیلاس کلیک کنید.
۴- بقچه بادمجان
بقچه بادمجان یکی از پیش غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با ظاهری زیبا و طعمی دلپذیر، هر مهمانی را جذابتر میکند. این غذا ترکیبی از بادمجان سرخ شده، گوشت چرخ کرده و سبزیجات معطر است که در قالب یک بقچه کوچک سرو میشود.
مراحل تهیه بقچه بادمجان
مراحل تهیه بقچه بادمجان به شرح زیر است:
بادمجانها را شسته و به صورت ورقههای نازک برش بزنید. سپس آنها را در آب نمک قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود. پس از ۳۰ دقیقه، بادمجانها را از آب خارج کرده و با کمک دستمال نخی آشپزخانه خشک کنید. این مرحله اهمیت زیادی دارد؛ زیرا تلخ بودن بادمجان موجب بد شدن طعم نهایی غذای شما میشود.حال پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سیر رنده شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
برای ادامه رسپی این غذای خاص و لذیذ روی لینک طرز تهیه بقچه بادمجان کلیک کنید.
۵- ساندویچ مرغ و قارچ
ساندویچ مرغ و قارچ یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است که به دلیل طعم لذیذ و مواد اولیه سادهای که دارد، به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد.
مراحل تهیه ساندویچ مرغ و قارچ
مراحل تهیه ساندویچ مرغ و قارچ به شرح زیر است:
مرغ را بپزید و ریش ریش کنید. میتوانید از مرغ آب پز، مرغ پخته شده در فر یا مرغ گریل شده برای تهیه این ساندویچ استفاده کنید. مرغ پخته شده را به تکههای کوچک ریش ریش کنید.در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچهای ورقه شده را به تابه اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.پیاز و فلفل دلمهای را تفت دهید. پیاز نگینی خرد شده و فلفل دلمهای نگینی خرد شده (در صورت تمایل) را به تابه اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شوند.سیر رنده شده را به تابه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. اگر به سیر علاقه ندارید، می توانید آن را از دستور پخت حذف کنید.
برای ادامه رسپی این غذای همه پسند و مخصوص روی لینک طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.
- برچسب ها: