چه خوشمزه و خوش‌رنگی دیروقت ناهار امروز چی بپزم؟ (چهارشنبه 15 فروردین)

  • توسط: admin
چه خوشمزه و خوش‌رنگی دیروقت ناهار امروز چی بپزم؟ (چهارشنبه 15 فروردین)


در این مطلب، پنج وعده مناسب جهت ناهار امروز معرفی شده است. از جمله این غذاها می‌توان به اکبر جوجه، ته چین مرغ، کوفته سبزی شیرازی، کشک بادمجان و پاستا آلفردو اشاره کرد.

اکبر جوجه یکی از کباب‌های خوشمزه ایرانی است که اصلی‌ترین مواد آن مرغ، آبلیمو، روغن سرخ شده و رب انار می‌باشد. این غذا با طعم بی‌نظیرش در سراسر کشور مورد استقبال قرار گرفته است.

ته چین مرغ نیز یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که با موادی همچون سینه مرغ، برنج، پیاز، زعفران و ماست چکیده تهیه می‌شود و در مراسم و مجالس ایرانی جای خود را پیدا می‌کند.

کوفته سبزی شیرازی نیز یک غذای متفاوت و خوشمزه است که با موادی همچون برنج، نخود لپه، گوشت چرخ کرده، ادویه‌ها و سبزی‌ها تهیه می‌شود.

کشک بادمجان نیز یکی دیگر از غذاهای خوشمزه و سالم است که با بادمجان، گردو، کشک، زردچوبه و نعناع تهیه می‌شود.

و در آخر، پاستا آلفردو که یک غذای ساده و محبوب ایتالیایی است که با پاستا، سس آلفردو، فیله مرغ، قارچ و خامه تهیه می‌شود.

با انتخاب یکی از این غذاها می‌توانید برای ناهار خود و عزیزانتان یک وعده خوشمزه و متفاوت را فراهم کنید. به امید پخت و خوردن لذت‌بخش این غذاها.

امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمی‌کند دانشجو باشید، خانه‌دار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و می‌خواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. از این رو ما امروز، در پانزدهمین روز فروردین ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از آدرینبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آن‌ها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شمادر ادامه می‌توانید با چند غذای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- اکبر جوجهاکبر جوجه یکی از کباب‌های خوشمزه ایرانی است که نام آن از نام ابداع کننده این غذای لذیذ، علی اکبر کلبادی نژاد گرفته شده است. اکبر جوجه برای اولین بار در سال ۱۳۲۳ در گلوگاه مازندران، که برادران کلبادی نژاد آن را افتتاح کرده اند، شروع به کار کرد.امروزه اکبر جوجه به یکی از غذاهای معروف استان مازندران بدل شده است که به واسطه طعم بی نظیرش در سراسر کشور نیز پخته می‌شود. اکبر جوجه در واقع مرغ طعم‌دار شده با آبلیمو است که در روغن سرخ می‌شود و به همراه رب انار و پلو زعفرانی سرو می‌شود. مراحل تهیه اکبر جوجهمراحل تهیه اکبر جوجه به شرح زیر است:در دستور طبخ اصلی اکبر جوجه از مرغ استفاده نمی‌کنند، بلکه از جوجه‌های کمتر از یک کیلو استفاده می‌شود. بنابراین بهتر است یک جوجه با وزن حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ گرم تهیه کنید. در صورتی که دسترسی به تهیه جوجه نداشتید، از یک مرغ کوچک استفاده کنید.مرغ یا جوجه تهیه شده را تمیز کنید، دقت داشته باشید که بال‌ها را کاملا تمیز نمایید. داخل شکم مرغ را کاملا خالی کنید و مرغ را خوب با آب بشویید. سپس آن را با یک چاقوی تیز از وسط دو نصف کنید.در این مرحله یک کاسه مناسب را تهیه و مرغ نصف شده را در آن قرار دهید. لیموهای ترش را از وسط قاچ کرده و آب آن‌ها را در کاسه روی مرغ‌ها بریزید. (اگر لیمو ترش تازه نبود می توانید از آبلیمو استفاده کنید)سپس بر روی مرغ‌ها مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید و خوب مرغ‌ها را هم بزنید تا به مواد آغشته شوند.در ادامه فلفل دلمه‌ای را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید و آن را به همراه ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون به کاسه اضافه کنید و بار دیگر خوب مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. برای ادامه رسپی این غذای پرطرفدار و مجلسی روی لینک طرز تهیه اکبر جوجه مازندرانی کلیک کنید.۲- ته چین مرغ مجلسیته چین یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که به دلیل طعم دلچسب و ظاهر شیک، در مراسم، مجالس و مهمانی‌های ایرانی جا باز کرد و سبب شد جزو اصلی‌ترین غذاهایی باشد که باید در منوی غذایی ایرانی وجود داشته باشد.این غذای مجلسی طرز تهیه آسانی دارد و با مواد اولیه در دسترسی همچون برنج، سینه مرغ، پیاز، زعفران، خلال پسته، زعفران، ماست چکیده و… طبخ می‌شود.مراحل تهیه ته چین مرغمراحل تهیه ته چین مرغ مجلسی به شرح زیر است:در ابتدا سینه مرغ را به همراه چند پیمانه آب و پیاز خرد شده و زرد چوبه در داخل یک قابلمه می‌ریزیم. سپس قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا مرغ شروع به پختن کند.بعد از پخته شدن سینه مرغ، قابلمه را از روی اجاق گاز برداشته و صبر می‌کنیم تا کمی سرد شود. سپس سینه مرغ را کاملا ریش ریش کرده و در یک ظرف می‌ریزیم.پس از پاک کردن برنج، آن را دو بار می‌شوییم. در داخل قابلمه‌ای که از قبل انتخاب کرده‌ایم، چند پیمانه آب، نمک و مقداری روغن را به همراه برنج ریخته و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار می‌دهیم.پس از گذشت چند دقیقه، برنج را تست می‌کنیم و زمانی که برنج به اندازه کافی نرم شد (به طوری که اطراف برنج پخته و مغز آن کمی سفت باشد)، برنج آماده‌ آبکشی است. لازم است برای آبکشی برنج، از آب ولرم استفاده کنیم.سپس  تابه مناسبی را انتخاب کرده و درون آن روغن می‌ریزیم. سپس بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار می‌دهیم. پس از اینکه روغن داغ شد، سینه مرغی که ریش ریش کردیم را در روغن شروع به تفت دادن می‌کنیم.برای ادویه ته چین مرغ از مقداری دارچین، نمک و فلفل سیاه استفاده می‌کنیم و به موادی که داخل تابه قرار دارد اضافه کرده و مجدد شروع به تفت دادن مرغ می‌کنیم.برای ادامه رسپی این غذای همه‌پسند و خوشمزه روی لینک طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی کلیک کنید.۳- کوفته سبزی شیرازیکوفته‌ها عموما قرمز رنگ هستند ولی کوفته سبزی متفاوت ظاهر شده است. این کوفته به رنگ سبز است. درست کردن آن راحت است و مواد لازم برای پخت یک کوفته سبزی شیرازی در همه شهرهای ایران پیدا می‌شوند. پس در این مورد نگرانی نداشته باشید.اگر دوست دارید یک غذای متفاوت و باحال از شیراز امتحان کنید، کوفته سبزی می‌تواند یک انتخاب امن و خوشمزه برای ناهار امروز شما باشد.مراحل تهیه کوفته سبزی شیرازیمراحل تهیه کوفته سبزی شیرازی به شرح زیر است:در مرحله اول باید برنج و نخود لپه را بخیسانید. هر کدام را در یک ظرف جداگانه بریزید و روی آن‌ها آب بریزید. آب باید به اندازه یک انگشت بالاتر از مواد درون ظرف باشد. اجازه دهید به مدت ۸ ساعت خیس بخورند. البته اگر وقت داشته باشید، بهتر است یک شبانه روز خیسانده شوند. در این صورت نفخ نخود لپه هم کاملا گرفته می‌شود.حال یک قابلمه بردارید. پیازها را نگینی خرد کنید. در قابلمه کمی روغن مایع بریزید و پیازها را در آن تفت دهید. وقتی پیازها کمی سبک و شیشه‌ای شدند، ادویه‌های لازم را اضافه کنید.سپس به اندازه یک لیوان، سبزی کوفته را جدا کنید، بقیه سبزی‌ها را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. وقتی عطر سبزی بلند شد، نصف پارچ آب اضافه کنید و اجازه دهید مواد غلیظ شود و شکل سس به خود بگیرد.در این مرحله نخود و برنج را آبکش کنید و در غذاساز بریزد تا کاملا خرد و پودر شوند. در راستای برنج و نخود، باید گوشت را آماده کنید. گوشت را در یک ظرف بریزید. یک پیاز رنده کنید و به گوشت اضافه کنید.برای ادامه رسپی این غذای مخصوص و خوش‌عطر روی لینک طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی کلیک کنید.۴- کشک بادمجانکشک بادمجان یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای نونی و حاضری است که در تهیه آن در شهرهای مختلف، تفاوت‌هایی هم وجود دارد. مثلا کشک بادمجان دامغانی، اصفهانی، تبریزی و رشتی تفاوت‌هایی دارند ولی اصولی کلی آن‌ها مشترک است.گردو و کشک در خوشمزه شدن کشک بادمجان تاثیر به سزایی دارند. شما می‌توانید این غذا را پس از پخت با مقداری نعنا داغ تزئین و نوش جان کنید.مراحل تهیه کشک بادمجانمراحل تهیه کشک بادمجان به شرح زیر است:بادمجان‌ها را پوست می‌کنیم، قاچ زده و آن‌ها را سرخ می‌کنیم. در حد طلایی شدن کافیه! جوری که بوی عطر بادمجان‌ها در بیاد.بعد از سرخ شدن، بهتره آن‌ها را روی پدهای مخصوص جذب روغن بگذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود تا خطری متوجه سلامت ما نشود. این نکته را حتما رعایت کنید.سپس در قابلمه‌ای که قصد طبخ غذا را در آن داریم مقداری روغن می‌ریزیم و نعناع خشک را اضافه می‌کنیم. در حد چند ثانیه هم می‌زنیم تا بوی عطر نعناع بلند شود (دقت کنید این مرحله زیاد طول نکشد؛ چون نعناع بوی سوختگی می‌گیرد و طعم غذا هم خراب می‌شود.)حال زردچوبه را اضافه می‌کنیم و چند ثانیه دیگر تفت می‌دهیم تا رنگ باز کند ( یعنی تا زمانی که زردچوبه رنگ خودش را به مواد بدهد.)سپس بادمجن‌ها را به ترتیب در قابلمه‌ می‌چینیم و‌ روی آن‌ها آب‌ جوش می‌ریزیم تا جایی که یک سانتی‌متر آب روی سطح بادمجان‌ها را بگیرد. سپس ‌حرارتش روا کم می‌کنیم و‌ زمان می‌دهیم تا آرام بپزد و آب بادمجان‌ها کاملا تبخیر شود. برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و همه پسند روی لینک طرز تهیه کشک بادمجان کلیک کنید.۵- پاستا آلفردوپاستا، یک نوع غذای ایتالیایی است که در سرتاسر جهان مصرف می‌شود و بسیار محبوب است. ایتالیایی‌ها پاستا را به روش‌های متفاوتی تهیه می‌کنند که پاستا با سس آلفردو معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین آن‌هاست.شما می‌توانید این پاستای خوشمزه را با مواد اولیه در دسترسی همچون فیله مرغ، پاستا، قارچ، خامه، پنیر پارمسان و… برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید. مراحل تهیه پاستا آلفردومراحل تهیه پاستا آلفردو به شرح زیر است: اول از همه، به سس آلفردو نیاز دارید؛ برای درست کردن سس، کره را داخل تابه بیندازید و اجازه دهید تا آب شود. به کره، نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید و اندکی تفت دهید تا کره طعم سیر را به خود بگیرد.حالا نوبت خامه است. شما به جای خامه می‌توانید از شیر هم استفاده کنید. برای غلیظ‌تر شدن سس، می‌توانید کمی آرد به آن بیفزایید و اجازه دهید سس روی حرارت غلیظ شود.در آخر پنیر پارمسان را اضافه و کمی صبر کنید تا با هم کاملا ترکیب شوند.اکنون فیله مرغ را در تابه بگذارید و کمی کره بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید تا فیله مرغ کمی تفت بخورد. می‌توانید کمی سیر خرد شده هم اضافه کنید که طعم خوبی به مرغ دهد.برای ادامه رسپی این غذای بین‌المللی پرطرفدار و لذیذ روی لینک طرز تهیه پاستا آلفردو کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان جای دهید و از طعم‌ بی‌نظیر آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید