چشم انتظار برجام: زمانی که ترامپ مذاکره را به چالش می کشید!
هنگامی که دولت ترامپ تصمیم گرفت از برجام خارج شود، بسیاری از افراد و سیاستمداران در سطح جهانی نگران شدند. این اقدام باعث شد که موضوع احیای برجام و بازگشت آمریکا به توافق هستهای مورد بحث و جدل قرار گیرد.
در این شرایط، اگر زمان ترامپ مذاکره برای احیای برجام را امتحان میکردیم، میتوانستیم شاهد فرصتی برای حل این اختلافات و بازگشت به توافقات بینالمللی بهرهور باشیم. احتمالا با تلاشهای قابل توجه و قابل قبول، میتوانستیم تا حدی از جانب آمریکا تضمینهای لازم را دریافت کرده و به حفظ توافقات هستهای مهمی مانند برجام کمک کرده و از تحریمهای ضد ایران جلوگیری کنیم.
به نظر میرسد این امر به دلایلی ممکن بود که به تحقق نرسیدهاند، اما دستمان برای امتحان کردن این راهحل باز و هنوز هم باز است.
اقتصادآنلاین- پرستو بهرامی راد؛ کوروش احمدی، دیپلمات سابق ایران در سازمان ملل در گفت و گو با آدریناظهار داشت: چگونه در شرایطی که ایران عضو پیمان شانگهای است، روسیه و چین از کشوری خارج از این پیمان در یک مسئله مرزی مثل جزایر سهگانه حمایت میکنند؟ وی افزود: من معتقد هستم که برجام موافقنامهای کاملاً به سود ایران بود، هنوز هم با اینکه برجام غیر فعال شده، ولی ثمراتش به ایران میرسد. احمدی گفت: من فکر میکنم زمان ترامپ باید سعی میکردیم برای احیای برجام مذاکره کنیم. وی اضافه کرد: گذشت زمان برای پروسه احیای برجام سم مهلک بود. دیپلمات سابق ایران در سازمان ملل اظهار داشت: مهر 1404 طبق برجام برنامه هستهای ایران از دستور کار شورای امنیت خارج میشود، اما امروز این خطر وجود دارد که قبل از آن اروپا و آمریکا مکانیستم ماشه را فعال کنند.
- برچسب ها: اخبار بین الملل برجام