چرخ کردن گوشت با گوجه بادمجان؛ دستور ساده و سریع

  • توسط: admin


خوراک گوجه بادمجان با گوشت چرخ‌ کرده، ترکیبی از طعم ترش و شیرین گوجه فرنگی، طعم لذیذ گوشت چرخ‌کرده و عطر دلنشین ادویه‌ها است که ترکیب بی‌نظیری را به وجود می‌آورد. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه گوجه بادمجان با گوشت چرخ‌ کرده را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده

مواد لازم جهت تهیه گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:

بادمجان۳ عددپیاز۲ عددگوجه فرنگی۴ عددسیر۲ حبهگوشت چرخ کرده۳۰۰ گرمرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریزردچوبه۱ قاشق چای‌خوریفلفل سیاهبه مقدار دلخواهنمکبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده

برای تهیه گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: آماده‌سازی بادمجان

بادمجان‌ها را بشویید و با کمک چاقو یا پوست گیر پوست‌شان را بگیرید.

بادمجان‌ها را به صورت نگینی خرد کنید. بادمجان‌های خرد شده را درون کاسه مناسبی بریزید.

مقداری نمک و آب به آن‌ها اضافه کنید و زمان دهید تا بادمجان‌ها کمی در آب نمک بماند تا تلخی‌شان گرفته شود.

مرحله دوم: آماده سازی پیاز و سیر

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.

تابه مناسبی را روی حرارت گذارید و کمی روغن در آن بریزید. پیازهای نگینی خرد شده را در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.

سیر را نیز به همین ترتیب بشویید و پوست بگیرید. با کمک سیر له کن سیر را پوره و له کنید.

پوره سیر را به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.

مرحله سوم: افزودن گوشت چرخ کرده، ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی

گوشت چرخ‌کرده را به محتوای درون تابه اضافه کنید.

کمی تفت دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود و گوشت تغییر رنگ دهد.

نمک، فلفل و زردچوبه را به محتوای درون تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

سپس رب گوجه فرنگی را به ترکیب فوق اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب رنگ باز کند.

برای خوشمزه‌تر شدن غذا می‌توانید از ادویه‌های دلخواه دیگری مانند دارچین، زنجبیل یا پودر کاری استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت بادمجان کبابی با گوشت چرخ کرده

مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن گوجه فرنگی

گوجه فرنگی‌ها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.

گوجه‌های خرد شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید و زمان دهید تا با حرارت کم گوجه‌ها پخته شوند.

مرحله پنجم: افزودن بادمجان

بادمجان‌ها را درون صافی یا آبکش بریزید.

زمان دهید تا آب اضافی بادمجان‌ها گرفته شود، سپس به ترکیب درون تابه اضافه کنید.

همه مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.

برای اینکه بادمجان‌ها زودتر پخته شوند، می‌توانید آن‌ها را قبل از اضافه کردن به مواد اصلی، کمی سرخ کنید.

بیشتر بخوانید: فوت و فن‌های خوشمزه‌تر شدن خورش بادمجان

مرحله ششم: پخت غذا

۱ لیوان آب به محتوای درون تابه اضافه کنید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید غذا با حرارت ملایم به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه بپزد تا جا بیفتد.

اگر دوست دارید گوجه بادمجان شما آبکی‌تر باشد، می‌توانید کمی آب بیشتری به آن اضافه کنید.

در حین پخت، چند بار غذا را هم بزنید تا ته نگیرد. غذای خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.

برای تزیین می‌توانید از کمی گشنیز خرد شده استفاده کنید.  گوجه بادمجان را در ظرف سرو بریزید و با برنج یا نان میل کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز با رعایت این نکات و دستورالعمل، بتوانید یک گوجه بادمجان خوشمزه و خانگی تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید