چای ماچا چه طعمی دارد؟

  • توسط: admin


چای ماچا یکی از سوپر فوت‌ ها می ‌باشد که انواع آنتی اکسیدان‌ های قوی و مورد نیاز بدن را دارد. چای ماچا علاوه بر آنتی اکسیدان میزان کمی کافئین در قیاس با قهوه دارد. اما از لحاظ انرژی بخش بودن مانند قهوه است. لازم به ذکر می باشد که مصرف چای ماچا موجب افزایش میزان متابولیسم بدن نیز می‌شود و نسبت به چای سبز در میزان کاهش وزن موثرتر است. اما چای ماچا چه طعمی دارد بحث مقاله ما است، تا انتهای مطالب با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست بیاورید.

طعم چای ماچا

در صورت تهیه چای با روش زیر خالص‌ ترین و قوی‌ ترین مزه چای ماچا به دست می آید، که برای افراد علاقمند به مزه‌ های قوی مناسب می‌ باشد. هنگام تهیه این چای ابتدا عطر چای سبز احساس می‌ شود و هنگام نوشیدن یک طعم متفاوت با چای سبز معمولی احساس می‌ گردد؛ دلیل آن، این است که؛ چای سبز عصاره دم کرده می باشد، اما چای ماچا خالص‌ ترین نوع چای است،

زیرا علاوه بر عصاره چای، برگ‌ های آن نیز به مصرف می ‌رسد که در انتهای دهان یک طعم شیرین ملایم کوتاه احساس می ‌گردد. اگر شما از آن دسته افرادی هستید، که علاقه ‌ای به طعم‌ های قوی ندارید، اما دوست دارید خواص بی ‌نظیر چای ماچا را دریافت کنید، می‌ توانید شیرین کننده‌ های طبیعی مانند شکر، عسل، شیره انگور، پودر استویا و… را به کار ببرید. قیمت چای ماچا در بازار متفاوت بوده و قبل از خرید این چای با طرز تهیه و طعم آن آشنا بشوید تا انتخاب بهتری داشته باشید.

روش تهیه چای ماچا و طعم‌ آن

طعم چای ماچا وابسته به روش‌ های تهیه آن است. به همین علت کسانی که به دنبال یک برنامه غذایی سالم هستند یا اینکه طعم چای سبز را دوست دارند، این چای بهترین انتخاب برای آنها است. شایان ذکر است که در تهیه انواع کیک، بستنی، نوشیدنی، پودینگ، دسر و… پودر ماچا قابل استفاده است. در ادامه مطلب روش تهیه چای ماچا و طعم‌ آن توضیح داده شده است:

نوشیدنی چای ماچا

تهیه چای ماچا یکی از راحت‌ ترین روش‌ های استفاده از این پودر است. جهت تهیه چای ماچا نیاز به دمای ۸۰ درجه سانتیگراد، و هر فنجان یک گرم پودر چای ماچا است. این نکته نیز باید گفته شود که جهت تهیه چای ماچا و لذت بردن از بهترین طعم آن باید مراحل را به ترتیب انجام داد. برای تهیه چای ماچای خوشمزه، مهارت خاصی لازم نیست، فقط باید چند نکته کوچک را در نظر داشت تا بهترین طعم چای ماچا را به دست آورد.

اولین نکته: درجه حرارت

جهت تهیه بهترین طعم ماچا اولین نکته توجه به دمای آب است. جهت تهیه این نوع چای بهترین دما ۸۰ درجه سانتیگراد است. همانطور که می‌دانید؛ برگ ‌های چای ماچا در مقایسه با چای سیاه، نازک و ظریف می ‌باشد. بنابراین اگر از دمای بیشتر از ۸۰ درجه سانتیگراد استفاده شود، برگ ‌های آن سوخته و طعم چای نیز تلخ می ‌گردد. بنابراین اگر چای ماچا را با مناسب ‌ترین درجه حرارت تهیه کرد، یک مزه شیرین و ملایم به دست می ‌آید.

دومین نکته: انتخاب ظرف مناسب

نکته دوم که جهت تهیه بهترین طعم چای ماچا باید در نظر داشت، انتخاب ظرف مناسب برای ترکیب این پودر است. ظرف مناسب جهت تهیه چای ماچا کاسه است، در واقع در کشور ژاپن کاسه چوبی گود جهت تهیه چای به کار می ‌رود، اما اگر شما به چنین کاسه‌ ای دسترسی ندارید، می ‌توانید هر نوع کاسه ای را استفاده کنید.

سومین نکته: ترکیب پودر ماچا

تا اینجای مقاله متوجه شدید که پودر چای ماچا را به همراه آب داغ باید درون یک کاسه بریزید، اما نکته طلایی برای به دست آوردن بهترین طعم چای ماچا انتخاب وسیله مناسب برای ترکیب کردن چای است. در کشور ژاپن به طور سنتی همزن بامبو به کار می ‌رود که بهترین روش برای ترکیب چای ماچا با آب است. اما اگر شما به همزن بامبو دسترسی ندارید، بهترین گزینه استفاده از لیوان شیکر است. که باید آب و ماچا را در آن ریخته و آن را تکان دهید تا پودر و آب مخلوط شوند.

نتیجه گیری

در مطالب بالا متوجه شدید که یکی از نوشیدنی ‌های قوی و خوش طعم چای ماچا است، که اگر در زمان تهیه، مراحل به درستی انجام شود یک طعم دلپذیر به دست می ‌آید. چای ماچا برای افراد علاقمند به طعم ‌های قوی بسیار مناسب است. این چای با خواص بی ‌نظیر برای بدن بسیار مفید می باشد.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید