پایان یارانه‌ها: آخرین خبرها از قطع کمک‌های اقتصادی

  • توسط: admin


سوخت یارانه‌ای یکی از ابزارهای دولت برای کمک به افراد با درآمد کمتر از حد معیشتی بوده است. این یارانه‌ها به صورت نقدی یا غیرنقدی (مانند نفت یا گاز) اعطا می‌شد تا کمکی به تحمل هزینه‌های زندگی این افراد برای تأمین نیازهای خودشان بکنند. اما به دلیل مشکلات مالی و اقتصادی کشور، دولت برخی از سیاست‌های تنظیم‌شده در این زمینه را تغییر داده و سوخت یارانه‌ای را قطع کرده است. این اقدام منجر به افزایش قیمت‌ها و کاهش توان خرید افراد شده و ممکن است منجر به افزایش فشار اقتصادی بر بخش‌های مختلف جامعه شود. این تصمیم دولت ممکن است منجر به اعتراضات و ناراضیتی عمومی نیز شود.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، علی‌اکبر مرزبان درباره تخصیص سوخت یارانه‌ای به شناورهای مسافری و گلایه برخی از مالکان شناورها مبنی بر توزیع سوخت یارانه‌ای اظهار داشت: به لحاظ قانونی برای ارایه سوخت یارانه‌ای به شناورهای ایرانی که تحت پرچم ایران در آب‌های کشورمان فعالیت می‌کنند، هیچ منع قانونی وجود ندارد. 
وی با بیان اینکه برای ارایه سوخت یارانه‌ای به شناورها مکاتبات لازم انجام شده‌است، ادامه داد: تا جایی که اطلاع داریم شرکت ملی نفت و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سوخت یارانه‌ای در اختیار شناورها قرار می‌دهد.
سرپرست معاونت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: گزارشی مبنی بر قطع سوخت یارانه‌ای شناورهای مسافری به دست ما نرسیده‌ است. شاید بر اساس میزان تولید و سهمیه درباره میزان اختصاص مباحثی وجود داشته باشد اما اینکه شرکت نفت و پخش فرآورده‌های نفتی از ارایه سوخت یارانه‌ای امتناع کند، درست نیست و سوخت یارانه‌ای ارایه می‌شود. 
مرزبان تاکید کرد: اگر مالک شناوری با مشکلی برای دریافت سوخت یارانه‌ای مواجه شده به بخش مربوط در وزارت میراث و نماینده این وزارتخانه در استان مراجعه کند تا دستگاه متولی به این موضوع رسیدگی کند. 
وی  افزود: باید توجه داشت که برای اختصاص سوخت یارانه‌ای سقفی در نظر گرفته شده که براساس میزان پیمایش شناور و موتور آن سقف اختصاص سوخت یارانه‌ای تعیین می‌شود.
به گزارش ایلنا؛خرداد ماه سال ١۴٠١هیات وزیران با محاسبه یارانه‌ای نرخ سوخت شناورهای مسافری از مبدا بنادر ایران یا به مقصد بنادر کشورمان بدون در نظر گرفتن پرچم کشتی ها موافقت کرد. بر این اساس، وزارت نفت مکلف است سوخت یارانه‌ای به کشتی‌ها یا شناورهای مسافری یا تفریحی دارای مجوز از وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اختصاص دهد.
این مصوبه برای همه شناورهای مسافری مسیرهای داخلی و خارجی اعم از مبادی بنادر ایران یا به مقصد بنادر کشورمان و بدون در نظر گرفتن پرچم آن شناور قابل اجراست.
بر این اساس، ۸۰ درصد قیمت سوخت مصرفی شناورهای مسافری یارانه‌ای و ۲۰ درصد آن به نرخ بانکرینگ خواهد بود.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید