وقتی بورس به دوران منفی پریده – بررسی اقتصاد آنلاین
به تازگی بورس موفق به پایین آمدن نبود. این یک اتفاق غیرمنتظره بود که توسط تحلیلگران مالی و کارشناسان اقتصادی پیشبینی نشده بود. فروشهای زیاد در بخشهای مختلف بازار سهام منجر به کاهش شدید شاخصها شد. این واقعیت منجر به نگرانیهای بسیاری در میان سرمایهگذاران و بازار سهام شده است.
بخشهای مختلف اقتصاد که به طور مستقیم به بورس مربوط هستند، از جمله بانکها و شرکتهای مختلف نیز تحت تاثیر این افت قرار گرفتهاند. این واقعیت میتواند تأثیر زیادی بر اقتصاد کلان داشته باشد و به دور از ذهن نیست که این اتفاق افزایش هزینهها و کاهش اشتغال را نیز به همراه داشته باشد.
البته هنوز امکان اصلاح و بازگشت به وضعیت عادی وجود دارد و این نگرانیها بهزودی ممکن است برطرف شود. اما آنچه حالا مهم است این است که اقتصاد باید بهسرعت به سمت راهکارهایی برای رفع مشکلات حاصله از بکار بردند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، روز دوشنبه شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با افت ۳۷۳۷ واحد به رقم دو میلیون و ۲۸۱ هزار و ۹۶ واحد رسید.
شاخص هموزن نیز ۶۷۱ واحد کاهش یافت و در رقم ۷۵۶ هزار و ۸۳۶ واحد ایستاد.
امروز بیش از ۳۵۰ هزار معامله در بورس انجام شد که ارزش آن ۴۴۹۱ میلیارد تومان بود.
نقشه بازار بورس ـ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
فولاد و فملی بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشتند اما خساپا تاثیر مثبت ایجاد کرد. همچنین فولاد، شستا و خساپا از نمادهای پرتراکنش بودند.
فرابورس ایران روز دوشنبه به نوعی درجا زد؛ به طوری که شاخص کل تنها ۰.۶۴ واحد افزایش یافت و به ۲۵ هزار و ۲۸۹ واحد رسید.
تعداد معاملات امروز فرابورس بالغ بر ۱۸۹ هزار فقره به ارزش ۳۹۹ هزار میلیارد تومان بود.
فجهان، تجلی و فزر بالاترین تاثیر را بر شاخص فرابورس داشتند که بجز تجلی دو نماد دیگر مثبت شدند. همچنین فزر، فنافزار و کرومیت از نمادهای پرتراکنش امروز بودند.
- برچسب ها: بازار سرمایه