نوشیدنی خوشمزه از بادام؛ برای سیراب کردن تشنگی در ماه مبارک رمضان
اسموتی بادام یک نوشیدنی خوشمزه و مقوی است که میتواند در ماه رمضان، به عنوان یک برنامه غذایی مفید برای افطار، مورد استفاده قرار گیرد. این اسموتی از مواد ساده مانند شیر، بادام، عسل، وانیل و ماست خامهای تهیه میشود. آموزش ساخت این اسموتی بسیار آسان است و تنها چند مرحله کار لازم است. ابتدا بادامها را با آب جوش میپوشانیم تا پوست آنها نرم شود، سپس پوست را جدا کرده و بادام را به همراه شیر در مخلوط کن پوره میکنیم. در ادامه عسل، وانیل و ماست را اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم. در نهایت، اسموتی را با یخ و مغز بادام تزیین کرده و آماده سرو میکنیم. این اسموتی میتواند با اضافه کردن میوههای دیگر همچون موز، توت فرنگی و انبه، متنوعتر شود. امیدوارم با تهیه این اسموتی، لذت آشنایی با نوشیدنیهای خانگی و مفید را تجربه کنید.
اسموتی بادام یکی از نوشیدنیهای بسیار مقوی و خوشمزهای است که خواص و فواید بسیار زیادی برای بدن دارد. این اسموتی با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی با طی کردن چند مرحله در زمان کوتاهی آماده و موجب رفع تشنگی و عطش در ماه رمضان میشود.اغلب اسموتی بادام را با موز تهیه میکنند؛ اما ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ سادهترین و البته خوشمزهترین طرز تهیه اسموتی بادام (بدون موز) را به شما آموزش خواهم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه اسموتی بادام برای رفع عطش ماه رمضانمدت زمان آماده سازی و تهیه این شربت ۸-۱۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۱ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این شربت را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این شربت در دسته بندی آسان قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه اسموتی بادام:شیر سرد۱ پیمانهپودر بادام۳ قاشق غذاخوریعسل۲ قاشق غذاخوریوانیلبه مقدار دلخواهماست خامهای۲ قاشق غذاخوریمرحله اول: آماده سازی بادامبادامهای درختی را درون ظرف مناسبی بریزید.مقداری آب جوش روی بادامها بریزید و درب ظرف را ببندید.چند دقیقهای زمان دهید تا بادامها درون آب گرم بمانند تا پوستشان نرم شود و به راحتی بتوانید پوست را جدا کنید.پس از گذشت چند دقیقه بادامها را از آب جوش خارج کنید و پوست بگیرید.مرحله دوم: ترکیب بادام و شیربادامهای پوست گرفته شده را درون مخلوط کن بریزید.شیر سرد را به آنها اضافه کنید و چند پالس بزنید تا بادام پوره شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی سیب و دارچین خانگیمرحله سوم: افزودن عسل، ماست و وانیلعسل، ماست خامهای کاملا خنک و وانیل را به ترکیب درون مخلوط کن اضافه کنید.چند پالس دیگر بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.درون لیوان سرو چند تکه یخ بیندازید و نوشیدنی را در لیوان بریزید. با مقداری مغز بادام نوشیدنی جذاب و خوشمزهتان را تزیین کنید.به همین راحتی و با طی کردن ۳ مرحله بسیار ساده اسموتی جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.فوت و فنهای تهیه اسموتی بادامدر تهیه اسموتی بادام به ۵ نکته زیر توجه داشته باشید:اگر مخلوط کن در دسترس ندارید میتوانید از میکسر یا خرد کن استفاده کنید.به جای عسل از شکر میتوانید استفاده کنید.از هر میوه دلخواهی مانند موز، توت فرنگی، انبه و بلوبری در ترکیب این اسموتی میتوانید استفاده کنید.حتما از ماست خامه ای شیرین در تهیه اسموتی استفاده کنید.وانیل قابل حذف یا جایگزین کردن با سایر طعم دهندها و اسانس ها است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی انگور و توت فرنگیامیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به تهیه نوشیدنیهای خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش بسیار ساده بالا این اسموتی مفید و مقوی را در ایام ماه رمضان تهیه و نوش جان کنید.اگر شما نیز در تهیه این اسموتی از مواد غذایی دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن آن میشود خوشحال میشویم که آن را در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک گذارید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: