عقب ماندگی دو غول فناوری آمریکایی و کرهای در سرعت شارژ باتری گوشیها از برند چینی!
دو غول فناوری آمریکایی و کرهای در زمینهی سرعت شارژ باتری گوشیها از برندهای چینی بسیار عقب ماندهاند.
به گزارش تجارت نیوز،
در حالی که اپل و سامسونگ هنوز به حداکثر شارژ ۴۵ وات برای گوشیهای پرچمدار خود رسیدهاند، برندهای چینی مانند شیائومی و ریلمی نرخ شارژ بالای ۲۰۰ وات را ارائه میدهند و در این زمینه بسیار جلوتر هستند.
دو غول فناوری آمریکایی و کرهای در زمینهی سرعت شارژ باتری گوشیها از برندهای چینی بسیار عقب ماندهاند.
درحالیکه اپل و سامسونگ بهعنوان پیشگامان صنعت موبایل شناخته میشوند، برندهای چینی در برخی نوآوریها بسیار جلوتر از آنها هستند. یکی از این زمینهها، فناوری شارژ سریع است که در آن سامسونگ و اپل همچنان عقبتر از رقبای خود قرار دارند.
در سالهای اخیر، سازندگان گوشیهای چینی، فناوری شارژ سریع را بهسطح جدیدی رساندهاند. بهترین گوشی ها از برندهایی مانند شیائومی، اوپو، ویوو و وانپلاس اغلب بهنزدیک یا بیش از نرخ شارژ ۱۰۰ وات میرسند. حتی برخی از مدلها به نرخ شارژ بالای ۲۰۰ وات نیز رسیدهاند. بهعنوان مثال، گوشی ریلمی GT 5 از شارژ سریع ۲۴۰ وات پشتیبانی میکند.
درحالحاضر، مدلهای پرچمدار گوشی سامسونگ و اپل حداکثر شارژ حدود ۴۵ وات را ارائه میدهند. هرچند که این سرعت نسبتبه گذشته بهتر شده است، اما همچنان درمقایسهبا توان سه رقمی که رقبای چینی حتی برای گوشی های اقتصادی خود ارائه میدهند، ناچیز بهنظر میرسد.
در گذشته، هر دو برند کرهای و آمریکایی درمورد فناوری شارژ رویکرد محافظهکارانه در پیش گرفته بودند و به تمرکز بر حفظ سلامت باتری تأکید میکردند. در آن زمان این بهانه منطقی بود، زیرا فناوری هنوز اثبات نشده و نابالغ بود. اما اکنون گوشیسازهای چینی به فناوری قابل اطمینانی برای افزایش سرعت شارژ دست یافتهاند.
بهنوشتهی گیزموچاینا، روشهای زیادی وجود دارد که به برندهایی مانند ریلمی، اوپو و شیائومی کمک میکند تا فناوری شارژ سریع را بهبود بخشند. یکی از بهترین نمونهها، سیستم سلول دوگانه است. این شرکتها متوجه شدند که شارژ دو سلول میتواند سرعت شارژ را افزایش دهد.
شیائومی 13 پرو با یک سلول توانست به حداکثر سرعت شارژ سریع ۱۲۰ وات برسد، در حالی که iQOO 11 پرو ویوو با شارژ سریع ۲۰۰ وات دو سلولی معرفی شد. بنابراین، شارژ دو سلول به افزایش نرخ شارژ کمک میکند بدون اینکه به سلامت باتری آسیبی برساند.
شرکتهای چینی در واقع مشکلی را حل کردهاند که اپل یا سامسونگ میتوانند آن را بازآفرینی کنند. بسیاری در ابتدا از وانپلاس بهخاطر آداپتورهای شارژ حجیمش که شبیه آجر بهنظر میرسید انتقاد کرده بودند؛ اما این آجر به حفظ خنکی گوشی در هنگام شارژ سریع کمک میکرد.
باتریهای آند سیلیکون-کربن که در گوشیهای پرچمدار جدید عرضه میشوند، امکان افزایش ظرفیت باتری را بدون افزایش اندازهی آن فراهم میکنند. بهطور کلی، خالق آیفون و غول فناوری کرهای دیگر بهانهای برای عقبماندن در زمینهی سرعت شارژ باتری نخواهند داشت.
منبع :
زومیت
- برچسب ها: گوشی آیفون گوشی شیائومی گوشی همراه