طعم لذت بخش شیرینی شکلاتی سوئدی برای جشن نوروز
شیرینی سوئدی یکی از شیرینیهای ساده و خوشمزهای است که از آرد، پودر قند، روغن، پودر کاکائو، وانیل، بیکینگپودر و مغز فندق تهیه میشود. این شیرینی را میتوان در دو طعم شکلاتی و ساده درست کرد و میتوانید با انواع مغزها آن را تزیین کنید. اصل این شیرینی به سوئد باز میگردد، اما این روزها در ایران نیز طرفداران زیادی دارد.
برای تهیه شیرینی سوئدی شکلاتی، ابتدا پودر قند را الک کرده و سپس به آن روغن جامد، وانیل و پودر کاکائو اضافه کنید. سپس مواد خشک را با هم ترکیب کنید و آنها را به خمیر اضافه کنید. سپس خمیر را به شکل گرد درآورده و در سینی فر قرار دهید و پخت کنید. پس از پخت، شیرینیها را از فر خارج کرده و خنک کنید.
امیدوارم با این توضیحات مفید، بتوانید به راحتی شیرینی سوئدی خوشمزه و جذابی را درست کنید و از آن لذت ببرید.
شیرینی سوئدی، یکی از شیرینیهای بسیار ساده و خوشمزهای است که به راحتی با چند قلم مواد اولیه تهیه میشود. این شیرینی را میتوانید در دو طعم شکلاتی و ساده تهیه کنید. اصالت این شیرینی همان طور که از نامش مشخص است به سوئد برمیگردد و امروزه در بین شیرینیهای ایرانی طرفداران زیادی پیدا کرده است. شما با انواع مغزها میتوانید این شیرینی را تزیین کنید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه شیرینی سوئدی شکلاتی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکات مهمی که در تهیه این شیرینی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه شیرینی سوئدی شکلاتیمدت زمان آماده سازی و تهیه این شیرینی ۳۰-۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۰-۲۵ عدد شیرینی به شما میدهد.درجه سختی تهیه این شیرینی در دسته بندی آسان قرار دارد.مواد لازم شیرینی سوئدیآرد سفید قنادی ۲۵۰ گرمپودر قند ۱۲۵ گرمروغن ۱۲۵ گرمپودر کاکائو۱ قاشق غذاخوریوانیل ½ قاشق چایخوریبیکینگپودر½ قاشق چایخوریمغز فندق به مقدار دلخواهمرحله اول: آماده سازی پودر قندپودر قند را ۱ بار از الک رد کنید.الک کردن پودر قند موجب گرفتن ناخالصیهای آن میشود.این کار در نهایت بافت شیرینی شما را تردتر و لطیفتر میکند. پودر قند الک شده را درون ظرف مناسبی بریزید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی کنجدی موکامرحله دوم: افزودن روغن جامدروغن جامد را به پودر قند الک شده اضافه کنید.ابتدا مواد را با لیسک سپس با دور تند همزن برقی ۵-۸ دقیقه به هم زنید تا مواد بافتی سبک، حجیم و پفکی به خود گیرند.در این بازه زمانی بهتر است مواد را چندین بار با لیسک در ظرف دورگیری سپس به هم زنید.در این مرحله میتوانید به جای روغن جامد از کره یا ترکیبی از هر دو استفاده کنید.مرحله سوم: افزودن وانیلوانیل را به ترکیب درون ظرف اضافه کنید و مجدد با دور تند همزن برقی مواد را ۱-۲ دقیقه دیگر بهم زنید.در تهیه این شیرینی برای خوشعطرتر شدن آن میتوانید از مقداری پودر هل هم استفاده کنید.مرحله چهارم: آماده سازی مواد خشکآرد سفید قنادی، بیکینگپودر و پودر کاکائو را با هم ترکیب کنید.ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.الک کردن مواد خشک موجب هوادهی شدن ذرات آرد میشود که در نهایت بافت شیرینی شما را نرم و لطیفتر میکند.مواد خشک را کمکم به خمیر شیرینی اضافه کنید و مواد را به هم زنید تا خمیر شما جمع شود.توجه داشته باشید که از ورز دادن خمیر اجتناب کنید. حال از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و در دست به آن شکل دهید و گرد کنید.ته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بیندازید.شیرینیها را با کمی فاصله در کنار هم روی سینی فر بچینید.به دلخواه یک مغز فندق در وسط شیرینی قرار دهید.مرحله پنجم: آماده سازی فرفر برقی یا گازیتان را روشن کنید و منتظر بمانید تا فر به خوبی گرم شود.گرم کردن فر پیش از پخت شیرینی در بافت و کیفیت شیرینی شما تاثیر مثبت دارد.مرحله ششم: پخت شیرینیسینی حاوی شیرینیها را در طبقه وسط فر قرار دهید.دمای پخت در فرهای برقی ۱۷۵-۱۸۰ درجه و مدت زمان پخت ۱۰-۱۲ دقیقه است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی سلطان ترکیه ایپس از پخت شیرینیها را از فر خارج کنید و منتظر بمانید تا شیرینیها خنک شوند.شیرینی سوئدی شکلاتی بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن است.نکته: برای تهیه شیرینی سوئدی وانیلی یا ساده کافی است پودر کاکائو را از دستور حذف و به جای آن مقدار آرد سفید به مواد اولیه اضافه کنید و طبق مراحل فوق پیش روید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به شیرینیهای خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق این روش این شیرینی خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: