طرز تهیه کوکی خرما: شیرینی خانگی انرژی‌زا و لذیذ

  • توسط: admin


کوکی‌ها یکی از شیرینی‌های محبوب و پرطرفدار هستند که بافت و طعم‌های مختلفی دارند. کوکی خرما نیز یکی از کوکی‌های ساده و خوشمزه است که با استفاده از مواد اولیه ساده تهیه می‌شود.

برای تهیه کوکی خرما، ابتدا کره و شکر را با هم ترکیب کرده و مخلوط کرده و سپس وانیل و تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و دوباره کمی هم زنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و به تدریج به مخلوط کره اضافه کنید به همراه خرمای خرد شده و همه را با هم مخلوط کنید.

سپس خمیر کوکی را درون سینی‌های فر گذاشته و در فر گرم شده پخته و پس از خنک شدن، آماده سرو کردن خواهد بود. این کوکی‌ها با طعم و بو خرما بسیار جذاب و خوشمزه هستند و می‌توانید با دنبال کردن این آموزش آن‌ها را در خانه تهیه کنید و لذت ببرید.

کوکی‌ها با توجه به بافت و طعم‌های متنوعی که دارند جزو شیرینی‌های محبوب و پرطرفدار به حساب می‌آیند. کوکی خرما نیز یکی از کوکی‌های بسیار ساده و‌ خوشمزه‌ای است که به روش‌های مختلفی با مواد اولیه ساده و در دسترسی تهیه می‌شود که خرما از مواد اصلی آن است.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ خوشمزه‌ترین و کامل‌ترین طرز تهیه کوکی خرما را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه کوکی خرمامدت زمان آماده سازی تهیه این کوکی ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۸-۱۰ عدد کوکی به شما می‌دهد که شما با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این کوکی خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کوکی در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه کوکی خرما:کره۷۵ گرمشکر۱/۲ پیمانهآرد۱ پیمانهبیکینگ پودر۱/۲ قاشق چای‌خورینمک۱ پنسخرمای خرد شده۱/۲ پیمانهتخم مرغ۱ عددوانیل۱/۲ قاشق چای‌خوریمرحله اول: ترکیب کره و شکرکره به دمای محیط رسیده را درون ظرف مناسبی بریزید. شکر را به آن اضافه کنید و با لیسک کمی مواد را به هم زنید.حال با دور تند همزن برقی محتوای درون ظرف را ۵-۸ دقیقه به هم زنید تا کره حجیم و پفکی شود.مرحله دوم: افزودن وانیل و تخم‌مرغتخم‌مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل را به محتوای درون ظرف اضافه کنید و با دور تند همزن ۲-۳ دقیقه دیگر همه مواد را به هم زنید.مرحله سوم: آماده سازی مواد خشکآرد و بیکینگ‌ پودر را با هم ترکیب کنید.ترکیب فوق را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید تا ناخالصی‌های آن گرفته شود.الک کردن آرد موجب هوادهی‌شدن ذرات آن می‌شود که این مورد در بافت نهایی کوکی شما تاثیر مثبت دارد.حال ترکیب فوق را کم‌کم به مواد کوکی اضافه کنید و مواد را به هم زنید.نمک را در همین مرحله به خمیر کوکی اضافه کنید.افزودن نمک موجب جذاب‌تر شدن طعم کوکی شما می‌شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارتلت خرمامرحله چهارم: افزودن خرماخرمای نگینی خرد شده را در این مرحله به مواد خمیر کوکی اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.مرحله پنجم: پخت کوکیته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید.از مواد کوکی به اندازه یک گردو کوچک بردارید و در دست گرد کنید.خمیرهای کوکی را با کمی فاصله روی سینی فر بچینید. زیرا کوکی بعد از پخت تغییر سایز می‌دهد.مرحله ششم: آماده سازی فرفر برقی یا گازی‌تان را پیش از پخت به خوبی گرم کنید.گرم کردن فر پیش از پخت کوکی بافت کوکی شما را بهتر می‌کند.سینی حاوی کوکی‌ها را در طبقه وسط فر قرار دهید.دمای پخت برای فرهای برقی ۱۷۵-۱۸۰ درجه و مدت زمان پخت ۸-۱۰ دقیقه است.پس از پخت کوکی‌ها را از فر خارج کنید و در دمای محیط بگذارید تا خنک شوند.سپس آن‌ها را درون ظرف درب‌داری نگهداری کنید.کوکی خرما بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده سرو کردن است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کلوچه خرمایی رنگی و سادهامیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به پخت کیک و شیرینی‌های خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این کوکی‌های جذاب را طبخ و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید