طرز تهیه کوفته سماق کردی با گوشت مرغ: شگفتی خوشمزه ای از طعم و آرایش

  • توسط: admin


کوفته سماق کردی یکی از انواع کوفته‌هایی است که با گوشت مرغ تهیه می‌شود. اصالت این غذای خوشمزه و پرطرف‌دار به مناطق کردنشین برمی‌گردد. کوفته سماق کردی طعمی ترش و ملس دارد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کوفته سماق کردی با گوشت مرغ را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه کوفته سماق کردی با گوشت مرغ

مواد لازم جهت تهیه کوفته سماق کردی با گوشت مرغ به شرح زیر است:

سینه مرغ۱ عدد پیاز۱ عدد بزرگآرد سوخاری۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیربه مقدار دلخواه

مواد لازم برای تهیه سس

مواد لازم برای تهیه سس به شرح زیر است:

هویج۱ عدد متوسطپیاز۱ عدد متوسطآب جوش۲ پیمانهسماق ۵ قاشق غذاخوریشکر۱ قاشق غذاخوریرب انار۲ قاشق غذاخوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه کوفته سماق کردی با گوشت مرغ

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کوفته‌ها ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این کوفته سماق خوشمزه و جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کوفته سماق در دسته ‌بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی مرغ

مرغ را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌اش کمی گرفته شود.

سپس با کمک چاقو استخوان‌های گوشت مرغ را جدا کنید و گوشت را به چند تکه برش زنید.

تکه‌های مرغ را درون غذاساز، میکسر یا خرد کن بریزید.

مرحله دوم: افزودن پیاز و ادویه‌ها

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را به چند قسمت برش زنید و درون کاسه میکسر بریزید.

آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر را به ترکیب فوق اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یک مایه یکدست و خمیری شکلی به دست آید.

برای طعم بهتر، می‌توانید به مواد کوفته کمی سبزیجات معطر مانند جعفری یا نعنا اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته شوربا (شوروا) سنندج

مرحله سوم: آماده سازی کوفته‌ها

از مواد آماده شده به اندازه یک نارنگی بردارید و به شکل کوفته فرم دهید.

کمی روغن در تابه بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن گرم شود.

کوفته‌ها را درون تابه گذارید و به مدت چند دقیقه از هر طرف آنها را سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

پس از سرخ شدن کوفته‌ها را از تابه خارج کنید و کنار گذارید.

مرحله چهارم: آماده سازی سس

پیاز و هویجی که برای سس آماده کرده بودید را بشویید و پوست بگیرید.

پیاز را با کمک چاقو به صورت نگینی ریز خرد کنید.

پیازهای خرد شده را درون همان تابه‌ای که کوفته‌ها را تفت دادید بریزید و کمی تفت دهید تا پیازها طلایی و سبک شوند.

سپس هویج را رنده کنید و به پیازهای درون تابه اضافه کنید.

چند دقیقه دیگر تفت دهید تا هویج کمی تغییر رنگ دهد و نرم شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته بادمجان کبابی

مرحله پنجم: افزودن سماق، رب انار و شکر

سماق، شکر و رب انار را به مواد درون تابه اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.

حرارت را کم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه زمان دهید تا با حرارت ملایم سس بجوشد تا سس غلیظ شود.

اگر سماق تازه در دسترس دارید برای طعم بهتر غذا از آن استفاده کنید.

مرحله ششم: افزودن آب و پخت کوفته

پس از این که سس به غلظت مناسبی رسید، کوفته‌های سرخ شده را به سس اضافه کنید.

درب تابه را ببندید و ۲۰-۲۵ دقیقه زمان دهید تا کوفته ها درون سس بپزند و طعم‌ها به خوبی به خورد هم بروند.

اگر دوست دارید سس غلیظ‌تری داشته باشید، می‌توانید کمی آرد برنج به آن اضافه کنید.

مرحله هفتم: تزیین و سرو غذا

کوفته سماق کردی خوشمزه و خوش طعم شما آماده سرو است.

آن را در ظرف سرو بریزید و برای تزیین، به دلخواه از کشمش، گردو یا پیازچه استفاده کنید.

برای تهیه یک غذای کامل‌تر، می‌توانید کوفته سماق را همراه انواع برنج، کته یا نان‌های مختلف سرو کنید.

امیدواریم این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما قرار گرفته باشد. اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این غذا غافل نشوید. کوفته سماق کردی بسیار خوشمزه و مقوی است و برای وعده‌های غذایی اصلی بسیار مناسب است.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید