طرز تهیه کمپوت هلو خانگی: راز خوشمزگی به روش سنتی!

  • توسط: admin


کمپوت هلو، یک دسر خوشمزه و سالم است که می‌توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. این دسر نه تنها طعمی بهشتی دارد، بلکه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز است. در این مقاله از آدرینبلاگ طرز تهیه کمپوت هلو را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کمپوت هلو

مواد لازم جهت تهیه این کمپوت خوشمزه به شرح زیر است:

هلو رسیده۸ عددآب۱ پیمانهشکر (اختیاری)۱/۲ پیمانهآبلیمو (اختیاری)۱/۴ پیمانهدارچین (اختیاری)۱ قاشق چای‌خوری

 طرز تهیه کمپوت هلو

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کمپوت ۲۵-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این کمپوت در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی هلو

هلوهای رسیده و سفت را انتخاب کنید. هلوهای له شده یا نارس طعم خوبی در کمپوت نخواهند داشت.

از هلوهای با پوست صاف و بدون لکه استفاده کنید. هلوها را به طور کامل بشویید و ساقه آن‌ها را جدا کنید.

هسته هلوها را با استفاده از یک هسته گیر یا چاقو به طور کامل خارج کنید.

هلوها را به قطعات دلخواه (مثلا به صورت حلقه‌ای یا مکعبی) برش بزنید.

مرحله دوم: آماده سازی شربت

در یک قابلمه، آب، شکر و آبلیمو (در صورت تمایل) را با هم مخلوط کنید.

شربت را در یک قابلمه با حرارت متوسط به جوش بیاورید.

از آب تصفیه شده استفاده کنید. مقدار شکر را به سلیقه خودتان تنظیم کنید.

مرحله سوم: افزودن هلوها به شربت

هلوهای برش زده شده را به شربت در حال جوش اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه هلوها را در شربت بپزید تا نرم شوند.

مراقب باشید که هلوها بیش از حد نپزند، زیرا له می‌شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کمپوت انبه خانگی

مرحله چهارم: افزودن دارچین و پخت کمپوت

در ۵ دقیقه آخر پخت، دارچین را به شربت اضافه کنید.

پس از اینکه هلوها نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

کمپوت را قبل از سرو، به طور کامل در دمای اتاق خنک کنید. می‌توانید کمپوت را در یخچال قرار دهید تا خنک‌تر شود.

این کمپوت جذاب و متفاوت را می توانید به تنهایی یا به همراه بستنی یا کیک سرو کنید.

بیشتر بخوانید: روش پوست کندن هلو

نکات و فوت و فن‌های تهیه کمپوت هلو

در تهیه کمپوت هلو به ۵ نکته مهم زیر توجه کنید:

می‌توانید به جای شکر از عسل یا شربت خرما نیز استفاده کنید.اگر می‌خواهید کمپوت طعم ترش‌تری داشته باشد، می‌توانید مقدار آبلیمو را افزایش دهید.برای عطر بیشتر کمپوت می‌توانید از ادویه‌های دیگر مانند زنجبیل، میخک و جوز هندی نیز استفاده کنید.کمپوت هلو را در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.

با رعایت مراحل ساده فوق و نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی آدرینمی‌توانید به راحتی در خانه یک کمپوت هلوی خوشمزه تهیه کنید و از طعم و فواید آن لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید