طرز تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل؛ به روش خانگی
کرپ اسفناج و مرغ یک نوع غذای خوشمزه و شیک برای شام و ناهار است که میتوانید از آن برای پذیرایی از مهمانها نیز استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با بهترین طرز تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل آشنا شوید.
برای تهیه کرپ مرغ و اسفناج باید تخم مرغ را با شیر، نمک، آرد و پودر سیر را اضافه کنید. مقداری آب و روغن مایع به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک ماهیتابه را چرب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. مواد کرپ را در ماهیتابه بریزید و پخش کنید. زمانی که یک سمت کرپ آماده شد، آن را برگردانید و سپس همه کرپها را به همین شکل آماده کنید و در ظرف قرار دهید.
در ادامه مواد میانی کرپ را با قارچ خرد شده، سینه مرغ پخته شده و اسفناج آب پز آماده کنید. مقداری سس بشامل روی کرپها بریزید و سپس مواد میانی را در کرپها بریزید آنها را ببندید. کرپها را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه در فر قرار دهید تا آماده شود. برای خواندن جزئیات طرز تهیه کرپ مرغ و اسفناج میتوانید ادامه مقاله را مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل
مواد لازم برای تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل به شرح زیر است:
سینه مرغ۱ عددقارچ دکمهای۲۵۰ گرماسفناج۱۵۰ گرمآرد۲/۵ لیوان فرانسوی دستهدارشیر۳ لیوان فرانسوی دستهدارپودر سیر۱ قاشق مرباخوریپودر پیاز۲ قاشق مرباخوریکره۵۰ گرمتخم مرغ۴ عددآب۱ لیوان فرانسوی دستهدارروغن مایعبه مقدار لازمنمک، فلفل سیاه، پودر آویشنبه مقدار لازم
مراحل تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل
مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۳۰ دقیقهدرجه سختی: متوسطتعداد نفرات: ۲ نفر
در ادامه این بخش به مراحل طرز تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل اشاره شده است.
مرحله اول: تخم مرغها را هم بزنید
برای شروع باید تخم مرغها را بشکنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس مقداری نمک به تخم مرغها اضافه کنید و برای چند دقیقه آنها را هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.
مرحله دوم: شیر را با تخم مرغها ترکیب کنید
شیر را از یخچال خارج کنید و بعد از این که با محیط هم دما شد، به تخم مرغها اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا شیر و تخم مرغ کاملا با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم: مواد کرپ را آماده کنید
در این مرحله مقداری پودر سیر به مواد بزنید و سپس آن را در چند مرحله به مواد کرپ اضافه کنید. حالا یک لیوان آب و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به مواد کرپ اضافه کنید. مواد را ترکیب کنید تا ترکیبی روان و یکدست ایجاد شود. در این مرحله باید مواد کرپ را برای چند دقیقه با همزن دستی ترکیب کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیده مرغ و اسفناج
مرحله چهارم: مواد کرپ را از صافی رد کنید
مواد کرپ را از صافی رد کنید تا تمام تکههای درشت و خمیرهای گلوله شده جدا شوند. رد کردن خمیر از صافی موجب لطیفتر شدن کرپ میشود.
مرحله پنجم: کرپها را آماده کنید
مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا یک ملاقه از مواد کرپ را داخل ماهیتابه بریزید. ماهیتابه را به چپ و راست بچرخانید تا به صورت یکنواخت در تمام سطح تابه پخش شوند.
زمانی که حبابهای ریز روی سطح کرپ ایجاد شد، آن را با نوک چنگال برگردانید تا طرف دیگر آن نیز آماده شود. سپس همه کرپها را به همین شکل آماده کنید و در ظرفی مناسب قرار دهید.
مرحله ششم: سس بشامل را آماده کنید
برای تهیه سس بشامل باید کره را در شیر جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانی که کره ذوب شد، آرد الک شده را به آن اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه ترکیب کنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
حالا شیر را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و مواد را به سرعت هم بزنید تا آرد و شیر به خوبی ترکیب شوند. در انتها مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن به سس اضافه کنید.
مرحله هفتم: قارچها و سینه مرغ را خرد کنید
قارچها را بشویید و به صورت ریز یا اسلایسی خرد کنید. سینه مرغ را بشویید و سپس آن را نیز به صورت مکعبی خرد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت پیتزای خانگی
مرحله هشتم: اسفناجها را بپزید
اسفناجها را بشویید و سپس آنها را همراه با حدود نصف فنجان آب در قابلمه بریزید. درب قابلمه را روی آن قرار دهید و بگذارید اسفناجها برای حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند و نرم شوند.
مرحله نهم: مرغها را بپزید
مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا تکههای مرغ خرد شده را برای چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. کمی پودر پیاز، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه به مرغها بزنید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه درب ماهیتابه را روی آن بگذارید تا مرغها بپزند.
مرحله دهم: قارچها را سرخ کنید
بعد از این که مرغها در روغن سرخ شدند، آنها را در یک قسمت ماهیتابه جمع کنید. سپس قارچهای خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و برای چند دقیقه در روغن تفت دهید.
مرحله یازدهم: اسفناجها را به ماهیتابه اضافه کنید
در این مرحله باید اسفناجهای آبپز شده را با چاقو یا گوشت کوب له کنید. در ادامه اسفناجها را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید همراه با تکههای قارچ و مرغ به خوبی سرخ شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ و اسفناج
مرحله دوازدهم: کرپ مرغ و اسفناج را آماده کنید
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. یکی از کرپها را باز کنید و مقداری سس روی آن بریزید. سپس ترکیب مرغ و اسفناج را اضافه کنید. کرپ را رول کنید و ببندید. همه کرپها را به همین شکل آماده کنید.
مرحله سیزدهم: کرپها را بپزید
یک قالب بزرگ برای تهیه کرپها آماده کنید. مقداری سس بشامل در قالب بریزید و بعد کرپها را داخل قالب بچینید. حالا بقیه سسها را روی کرپها بریزید. قالب را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. در ۵ دقیقه نهایی گریل فر را روشن کنید تا روی کرپها نیز طلایی شود. کرپ مرغ و اسفناج شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
نکات و فوت و فنهای تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای تهیه این کرپ میتوانید بنا به سلیقه خودتان از سینه مرغ یا ران آن استفاده کنید.برای مزه دار کردن این غذا میتوانید از انواع ادویه دلخواه استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید از فلفل دلمه خرد شده، سیر و ذرت نیز برای تهیه این کرپ استفاده کنید.برای جلوگیری از سیاه شدن قارچها بهتر است مقداری آب لیمو ترش تازه به آنها اضافه کنید.برای مزه دار کردن این کرپ میتوانید به جای پودر پیاز و پودر سیر از سیر و پیاز خرد شده نیز استفاده کنید.در برخی رسپیها برای تهیه کرپ از اسفناج تازه خرد شده نیز استفاده میشود.میتوانید برای مزه دار کردن این کرپ از مقداری عصاره مرغ نیز استفاده کنید.اضافه کردن مقداری خامه به سس بشامل، طعم لذیذتری به آن میبخشد.
در این مقاله از مجله آشپزی آدرینبه بهترین روش طرز تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذای خوشمزه را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
- برچسب ها: