طرز تهیه کتلت مرغ برای ناهار+ نکات و فوتوفن ها
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
30 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
کتلت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پرخاصیت است. این غذا میتواند انتخاب خوبی برای شما باشد؛ خصوصا اگر فرزندان شما در حالت عادی چندان علاقهای به خوردن گوشت مرغ نشان نمیدهند. در این مقاله از مجله اکالا با طرز تهیه کتلت مرغ به همراه فوتوفن های آن آشنا میشویم. با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای پخت کتلت مرغ باید پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. پیاز، مرغ چرخ شده، فلفل دلمهای، جعفری ساطوری، سیر و ادویهها را با هم مخلوط کنید. سپس آن را مانند کتلت در دست خود شکل دهید و سرخ کنید.
بافت کتلت با این مواد اولیه به کباب تابهای نزدیک میشود. اگر میخواهید کتلت شما بیشتر به بافت کتلت نزدیک شود میتوانید به آن سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ و آرد نخودچی هم اضافه کنید.
رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کتلت مرغ برای ۴ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازگوشت مرغ چرخ شده۵۰۰ گرمپیاز۲ عدد متوسطسیر۲ حبهجعفری (به دلخواه)۱ قاشق غذاخوری پرفلفل دلمهای رنگی نگینی خرد شده۲ قاشق غذاخوریکره (به دلخواه)۲۰ گرمزعفران دم کرده۲ قاشق غلیظنمک، فلفل سیاه، فلفل قرمزبه مقدار لازمروغن سرخ کردنیبه میزان لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مرحله اول: پیاز و سیر را رنده کنید
در اولین مرحله لازم است پیاز و سیر را به صورت ریز رنده کنید. میتوانید برای این کار از غذاساز هم استفاده کنید. سپس آب سیر و پیاز را به صورت کامل بگیرید.
مرحله دوم: مواد کتلت را مخلوط کنید
گوشت مرغ چرخ شده را با سیر و پیاز مخلوط کنید. به این ترکیب فلفل دلمهای رنگی، جعفری ساطوری، ادویهها و زعفران دم شده را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت سیب زمینی و اسفناج
مرحله سوم: کتلتها را سرخ کنید
کمی کره را در ماهیتابه ذوب کنید و به آن به میزان کافی روغن اضافه کنید. روغن که داغ شد، به اندازه یک گردو از مواد بردارید و آن را در دستان خود به صورت گرد شکل دهید. بهتر است ضخامت کتلتها زیاد نباشد.
کتلتها را داخل ماهیتابه سرخ کنید و سپس روی یک دستمال حولهای روغن اضافی آن را بگیرید. میتوانید کتلتهای مرغ سرخ شده را با گوجه گیلاسی، جعفری تازه و خیارشور تزئین کنید.
طرز تهیه کتلت مرغ با سیبزمینی و تخم مرغ
اگر میخواهید بافت کتلت شما بیشتر به کتلت نزدیک شود، میتوانید ۲ سیبزمینی را رنده ریز کنید و آب اضافه آن را بگیرید. این سیبزمینی را با مواد کتلت مخلوط کنید. یک عدد تخم مرغ هم به آن اضافه کنید.
در صورتی که مواد به قدر کافی منسجم و شکلپذیر نشده بود میتوانید کمی هم آرد نخودچی یا آرد سوخاری اضافه کنید. بعد از این که مواد را خوب مخلوط کردید، آن را مانند کتلت در روغن سرخ کنید.
طرز تهیه کتلت مرغ با مرغ پخته
میتوانید کتلت مرغ را با مرغ پخته نیز آماده کنید. برای این کار لازم است یک سینه مرغ را به صورت کامل بپزید و ریشریش کنید. ۲ عدد سیبزمینی را بپزید و خوب له کنید. پیاز را رنده ریز کنید و آب آن را بگیرید. پیاز، سیب زمینی و مرغ ریش ریش را با هم ترکیب کنید.
یک عدد تخم مرغ، یک قاشق جعفری ساطوری شده و ادویهها را به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید. در نهایت به میزان کافی آرد سوخاری هم به مواد اضافه کنید تا مواد به قدر کافی قوام بگیرند.
کتلتها را در روغن داخل سرخ کنید. آنها را روی دستمال بچینید و روغن اضافی آن را بگیرید. میتوانید این کتلتها را با سس کچاپ و جعفری خرد شده سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت هویج خانگی
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کتلت مرغ
در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت کتلت مرغ اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
در صورت تمایل میتوانید گوشت مرغ را خودتان در منزل چرخ کنید. در این شرایط بهتر است از ترکیب گوشت سینه و ران مرغ استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید به جای سیر، از کمی پیازچه خرد شده یا پودر سیر هم در این غذا استفاده کنید؛ البته سیر عطر و طعم بهتری به کتلت مرغ میدهد.میتوانید به جای فلفل دلمهای رنگی از فلفل دلمه سبز هم استفاده کنید اما استفاده از فلفلهای زرد و قرمز جلوه بهتری به کتلت مرغ میدهد.اگر در مواد اولیه کتلت از سیبزمینی و تخممرغ استفاده نکنید، میتوانید آن را مانند کباب تابه در ماهیتابه به صورت نواری پخش کنید و بگذارید دو طرف آن سرخ شود.میتوانید کتلت مرغ را مانند کباب کوبیده به سیخهای چوبی بکشید، کمی روغن روی آن بمالید و بگذارید در فر بپزد. در این صورت روغن مصرفی و کالری غذای شما کمتر خواهد شد.اگر وقت کافی برای پخت این غذا دارید، بهتر است روی مواد را بعد از ترکیب همه مواد اولیه سلفون بکشید و بگذارید ۱ ساعت در یخچال بماند و استراحت کند؛ در این صورت طعم مواد بهتر به خورد هم میرود.
در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه کتلت مرغ و فوتوفن های آن آشنا شدیم. میتوانید این غذا را هم به صورت رژیمی و هم به صورت مجلسی آماده کرده و با برنج یا نان سرو کنید.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. ماجراجوییهای جدید، ضربان زندگی من هستند! نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز. با من در این سفرهای پرماجرا همراه شوید!
- برچسب ها: