طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در کمتر از چند دقیقه؛ یک طعم خوشمزه و سریع
اگر شما هم از خوردن فست فودهای تکراری و مضر خسته شدهاید با ما همراه شوید تا یک جایگزین خوشمزه و سریع را به شما معرفی کنیم. کباب کوبیده مرغ فوری، یک غذای خانگی و پرطرفدار است که سریع آماده میشود. تا انتهای این بخش از مجله اکالا با همراه باشید تا طرز تهیه کباب کوبیده مرع فوری را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم جهت تهیه کباب کوبیده مرغ فوری
برای تهیه این غذای سریع و خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
سینه مرغ چرخ شده۵۰۰ گرمپیاز۱ عدد بزرگآب لیمو۱ قاشق غذاخوریروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریزعفران دم کردهبه مقدار لازمپوست لیموبه مقدار کم (اختیاری)سبزیجات معطر خرد شده۱ الی ۲ قاشق غذاخوریکرهبه مقدار لازمنمک، فلفل قرمز و فلفل سیاهبه مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه کباب کوبیده مرغ فوری
برای تهیه کباب کوبیده مرغ باید مراحل زیر را طی کنید:
مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه
در اولین مرحله باید پیاز را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز رنده شده را خوبی فشار دهید تا آب آن خارج شود. سپس، در صورت تمایل میتوانید پوست یک لیمو را به خوبی شسته و رنده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرونی؛ مثل رستورانها
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
پوست لیمو رنده شده، زعفران دم کرده، نمک، فلفل، روغن زیتون، سبزیجات معطر، پیاز رنده شده و آب لیمو را به همراه مرغ چرخ شده در یک ظرف مناسب بریزید. مواد را به مدت ۵ دقیقه با دست به خوبی ورز دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و ادویهها به خورد مرغ بروند.
نکته: برای سبزیجات معطر میتوانید از گشنیز یا جعفری و … استفاده کنید.
مرحله سوم: استراحت دادن به مواد
روی ظرف را با سلفون یا درب ظرف بپوشانید و آن را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی طعم بگیرند و مزهدار شوند.
مرحله چهارم: سیخ زدن کبابها
در این مرحله باید کباب را سیخ بزنید. برای اینکار باید از مواد مزهدار شده تقریبا به اندازه ۷۰ تا ۸۰ گرم بردارید. هر تکه را به دور سیخ بپیچید و به آرامی آن را شکل دهید. دقت کنید که کبابها خیلی کلفت نشوند تا به خوبی پخته شوند.
بیشتر بخوانید: نکات کلیدی نریختن کباب کوبیده خانگی از سیخ
مرحله پنجم: پختن کبابها
کوبیدهها را میتوانید روی زغال یا کباب پز گازی کباب کنید. کبابها را روی حرارت متوسط قرار دهید و به طور مداوم آنها را بچرخانید تا به صورت یکدست بپزند.
نکته: زمان پخت کباب به اندازه و حرارت کباب پز بستگی دارد. بهتر است کبابها را به صورت مداوم چک کنید تا نسوزند.
مرحله ششم: اضافه کردن سس
برای تهیه سس باید مقداری کره را ذوب کنید و زعفران دمکرده ترکیب کنید. پس از پخت کامل کبابها، آنها را به سس کره و زعفران آغشته کنید تا براق و خوش طعم شوند.
مرحله هفتم: سرو کباب کوبیده مرغ
این کباب لذیذ را میتوانید به همراه برنج زعفرانی پلو یا نان تازه و گرم سرو کنید. نوش جان!
در این بخش از مجله آشپزی آدرینبه آموزش طرز تهیه کباب کوبیده مرغ فوری پرداختیم. با استفاده از این طرز تهیه میتوانید در کوتاهترین زمان ممکن، یک غذای خوشمزه و مغذی برای خود و عزیزانتان تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.
- برچسب ها: