طرز تهیه نان همبرگر خانگی؛ لذتی از خانه و آسانی فراوان

  • توسط: admin


همبرگر یکی از غذاهای بین‌المللی و بسیار محبوبی است که طرف‌داران زیادی دارد. شاید تصور کنید که تهیه یک نان همبرگر خانگی کار سخت و دشواری باشد، اما اصلا اینطور نیست. شما با کمی زمان و مواد اولیه ساده می‌توانید نان‌هایی با کیفیت رستورانی در خانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه نان همبرگر خانگی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه نان همبرگر خانگی

مواد لازم جهت تهیه نان همبرگر خانگی به شرح زیر است:

آرد سفید۳ و نیم پیمانهآب۱/۴ پیمانهشیر۱ پیمانهخمیر مایه۲/۵ قاشق چای‌خوریشکر۲ قاشق غذاخورینمک۱ قاشق چای‌خوریکره۲ قاشق غذاخوریتخم مرغ۱ عدد بزرگ (برای خمیر)تخم مرغ۱ عدد برای رومالکنجدبه مقدار دلخواه

مراحل تهیه نان همبرگر خانگی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این نان‌ها ۴-۳ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۶-۸ قرص نان متوسط به شما می‌دهد. شما به راحتی با جمع و تفریق ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش و کاهش دهید و در مقدارهای مختلفی این نان های خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این نان برگر خانگی در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی خمیر مایه

خمیر مایه را در ظرف درب‌دار مناسبی بریزید.

آب ولرم (نه داغ و نه سرد) را با ۲ قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و به خمیر مایه درون ظرف اضافه کنید.

توجه داشته باشید که دمای آب در فعال شدن خمیر مایه بسیار مهم و موثر است.

حال درب ظرف را ببندید و ۵-۱۰ دقیقه در دمای محیط به خمیر مایه زمان دهید تا فعال شود و کف کند.

مرحله دوم: آماده سازی مواد خشک

در یک کاسه بزرگ، آرد سفید، نمک و شکر باقی‌مانده را با هم مخلوط کنید.

مواد خشک را ۱-۲ بار الک کنید تا اگر ناخالصی در آرد وجود دارد توسط الک گرفته شود.

مرحله سوم: افزودن کره، شیر و تخم مرغ

کره را روی حرارت ملایم یا درون مایکروفر ذوب کنید.

شیر را به کره ذوب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

سپس تخم‌مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. توجه داشته باشید که این مخلوط نباید بیش از حد داغ باشد؛ زیرا موجب بستن تخم مرغ و نیم پز شدنش می‌شود.

مرحله چهارم: ترکیب خمیر مایه با مواد خشک

پس از اینکه خمیر مایه فعال شد، آن را به مخلوط مواد خشک اضافه کنید.

در همین مرحله مخلوط شیر و کره را هم به آن بیفزایید.

با استفاده از یک قاشق چوبی یا دست، مواد را با هم ترکیب کنید تا خمیر شکل بگیرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان باگت خانگی بدون زحمت ورز دادن

مرحله پنجم: ورز دادن خمیر

خمیر را از کاسه خارج کنید و روی سطح کار که آرد پاشی شده است قرار دهید.

۱۰-۱۵ دقیقه خمیر را ورز دهید تا نرم و انعطاف‌پذیر شود.

اگر خمیر به دست‌ها چسبید، می‌توانید کمی آرد به آن اضافه کنید، ولی نباید خیلی آرد اضافه کنید، چرا که خمیر باید نرم و کمی چسبناک باقی بماند تا پس از پخت بافت نرم و سبکی داشته باشد.

در این مرحله می‌توانید برای بالاتر رفتن سرعت کار خمیر را درون کاسه همزن گذارید و با کمک پره‌های خمیر زن خمیر را به خوبی به هم زنید.

مرحله ششم: استراحت دادن به خمیر

کف و دیواره‌های یک کاسه تمیز با اندازه مناسب را با کمی روغن چرب کنید.

بعد از ورز دادن خمیر، آن را به شکل یک توپ گرد درآورید و درون کاسه چرب شده گذارید.

روی کاسه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و خمیر را در مکانی نسبتا گرم قرار دهید.

۱-۲ ساعتی باید به خمیر زمان دهید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله هفتم: فرم دادن نان‌ها

پس از اینکه خمیر شما حجیم شد باید آن را از کاسه خارج کنید.

خمیر را به ۶-۸ قسمت مساوی، بسته به اندازه نان های برگرتان تقسیم کنید.

هر قسمت را به شکل یک توپ گرد درآورید.

ته سینی فر را کاغذ روغنی قرار دهید و توپ‌های گرد شده را با کمی فاصله روی سینی فر بچینید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان کروسان فرانسوی 

مرحله هشتم: استراحت دوم

پس از فرم دادن خمیرها، آن‌ها را مجدداً با پارچه‌ای تمیز بپوشانید و ۳۰-۴۰ دقیقه دیگر به آنها زمان دهید تا حجم آن‌ها بیشتر شود.

مرحله نهم: رومال کردن نان‌ها

تخم‌مرغ دوم را در یک کاسه کوچک بشکنید و کمی آب یا شیر به آن اضافه کنید.

مواد درون کاسه را به هم زنید تا با هم مخلوط شوند و تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود.

با استفاده از قلم‌مو آشپزخانه یا براش این مخلوط را روی نان‌ها بمالید. حال به دلخواه مقداری کنجد هم روی نان ها بپاشید.

مرحله دهم: پخت نان‌ها

فر را از قبل به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

توجه داشته باشید که برای داشتن نان های با کیفیت و نرم حتما فر را پیش از شروع پخت گرم کنید.

سینی نان‌ها را در طبقه وسط فر قرار دهید.

با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه در فر برقی به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه یا تا زمانی که روی نان ها طلایی شود آن ها را در فر بپزید.

پس از پخت، نان‌ها را از فر خارج کنید و روی یک توری بگذارید تا خنک شوند. برای اینکه نان‌ها پوسته نازکی داشته باشند، پس از خارج کردن از فر، کمی آب اسپری کنید.

نان‌های همبرگر شما آماده‌اند و می‌توانید از آن‌ها برای سرو همبرگرهای خانگی خود استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. شما نیز با این مراحل ساده، می‌توانید نان‌های همبرگر خانگی خوشمزه و سالم درست کنید و از بافت بی نظیر و طعم عالی آنها لذت ببرید.

اگر شما در تهیه نان همبر خانگی از فوت و فن ها یا ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب بافت بهتر نان می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید