طرز تهیه لوکوم هویج؛ شیرینی خوشمزه ترکیه‌ای

  • توسط: admin


لوکوم هویج یکی از شیرینی‌های خوشمزه و پرطرفدار ترکیه‌ای است که به راحتی با مواد اولیه ساده و در دسترسی در خانه قابل آماده سازی و تهیه است. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه لوکوم هویج را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه باید بدانید آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به روش پخت 

برای تهیه این شیرینی ابتدا هویج ها را بشویید، پوست بگیرید و پس از خرد کردن با شکر درون قابلمه بریزید. روی حرارت کم بپزید تا هویج ها نرم شوند. با کمک گوش کوب هویج‌ها را له و پوره کنید. شیر و آرد را با هم ترکیب کنید و به پوره هویج بیفزایید. ۱۵-۲۰ دقیقه همه مواد را روی حرارت کم به هم زنید تا به غلظت مناسب رسد. در پایان پخت وانیل و گردو خرد شده را اضافه و ترکیب کنید. ته قالب مستطیل‌شکلی را با روغن یا کره چرب کنید و لوکوم را در آن بریزید. پس از صاف کردن سطح آن ۲-۳ ساعت در یخچال بگذارید سپس برش بزنید و در پودر نارگیل بغلتانید. برای مطالعه رسپی این شیرینی خوشمزه با جزئیات کامل در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه لوکوم هویج

مواد لازم برای تهیه لوکوم هویج به شرح زیر است:

هویج تازه۱ کیلوگرمکره۵۰ گرمشکر۱/۵ پیمانهآرد سفید۱/۲ پیمانهشیر۱ پیمانهوانیل۱ قاشق چای‌خوریگردوی خرد شده۱/۲ پیمانه (اختیاری)پودر نارگیل۱ پیمانه (برای تزیین)

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه لوکوم هویج

مدت زمان آماده سازی: ۴-۳ ساعتمناسب برای: ۴-۵ نفردرجه سختی: متوسط

مرحله اول: آماده‌سازی هویج‌ها

هویج‌ها را به خوبی با آب بشویید و پوست آن‌ها را با چاقو یا پوست‌کن جدا کنید.

هویج‌ها را چند برش زنید و درون قابلمه مناسبی بریزید.

برای تهیه لوکوم بهتر است از هویج‌های تازه و شیرین استفاده کنید تا طعم لوکوم بهتر شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوکوم شیری خوشمزه بدون فر

مرحله دوم: افزودن شکر و پخت هویج

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنی تا تمام هویج‌ها به شکر آغشته شوند. میزان شکر در تهیه این لوکوم بسته به ذائقه و شیرینی هویج‌ها قابل‌تغییر است.

اجازه دهید هویج با شکر کمی آب بیندازد و نرم شود. حدود ۱۵-۲۰ دقیقه زمان کافی است تا هویج کاملاً بپزد و با شکر ترکیب شود. توجه داشته باشید که در این مرحله حتماً هویج‌ها را به خوبی بپزید تا طعم خامی نداشته باشند.

زمانی که هویج‌ها نرم شدند، آن‌ها را با پشت قاشق، گوش کوب دستی یا برقی له کنید تا به صورت یکدست درآیند.

مرحله سوم: ترکیب آرد و شیر

در یک کاسه جداگانه، شیر را بریزید و آرد سفید را کم‌کم به آن اضافه کنید. مدام به هم زنید تا ترکیب یک دست و یکنواختی حاصل شود و هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

ترکیب شیر و آرد را به آرامی به قابلمه حاوی هویج‌های پوره شده اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا آرد کاملاً در مواد حل شود و گلوله نشود.

مرحله چهارم: افزودن کره و پخت نهایی لوکوم

کره را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و محتوای درون آن را مدام روی حرارت ملایم به هم زنید.

اجازه دهید مواد به تدریج غلیظ شود و به حالت خمیری برسد. این کار ممکن است ۱۰-۱۵ دقیقه زمان ببرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوکوم پرتقالی به روش ترکیه‌ای

مرحله پنجم: افزودن گردو و وانیل

پس پخت کامل لوکوم و به غلظت رسیدنش وانیل و گردوی خرد شده را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید تا مواد به طور یکنواخت ترکیب شوند.

مرحله ششم: انتقال به ظرف نگهدارنده و برش زدن لوکوم

یک قالب مستطیلی یا مربعی را انتخاب کنید و کف آن را با کمی روغن یا کره چرب کنید. این کار برای نچسبیدن لوکوم به ظرف است.

مواد آماده‌شده را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق یا کفگیر سطح آن را صاف کنید. در این مرحله کمی سرعت عمل داشته باشید تا سطح لوکوم صاف و یک دست شود.

قالب را به مدت ۲-۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد کاملاً سفت شود و قابلیت برش‌دادن پیدا کند.

پس از سرد شدن، مواد را از قالب خارج کنید و به شکل مربع‌ها یا مستطیل‌های کوچک برش دهید.

هر تکه را در پودر نارگیل بغلتانید تا کاملاً سطح آن پوشانده شود. این کار علاوه بر زیبایی، طعمی خوشمزه‌تر به لوکوم می‌دهد.

برخی به جای پودر نارگیل لوکوم را در آرد نشاسته ذرت می‌غلتانند.

مرحله هفتم: تزیین و سرو لوکوم

در صورت تمایل با مغز گردو یا پسته لوکوم ها را تزیین کنید و در ظرف سرو بچینید.

این دسر خوشمزه را می‌توانید با چای یا قهوه سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوکوم نارنگی

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده بالا این لوکوم های بسیار نرم و لطیف را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر در تهیه این لولکوم از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب بهتر شدن طعم و بافت آن می شود خوشحال می شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط
اخبار
بلیت قطارهای 5 ستاره گران شد
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳
  • -
  • 0 بازدید
اخبار
علت اختلال در سامانه جامع تجارت مشخص شد
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳
  • -
  • 0 بازدید

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید