طرز تهیه شب‌های لبنان/ دسر محبوب و سنتی عربی

  • توسط: admin


به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فرارو، دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. دسر‌ها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منو‌های خوشمزه رستوران‌ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار می‌روند.

دسر‌ها در طعم‌های گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوه‌ای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه می‌شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. شب‌های لبنان (لیالی لبنان) از دسر‌های بسیار مشهور و خوشمزه عربی است که پایه اصلی آن آرد سمولینا است. این دسر خوشمزه بافت نرمی و کرمی دارد و می‌توانید با روشی آسان آن را در منزل درست کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر شب‌های لبنان همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر شب‌های لبنان

شیر: ۵ فنجان

آرد سمولینا: ۱ فنجان

شکر: نصف فنجان

کره: ۵۰ گرم

گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: ۳ قاشق غذاخوری

پودر پسته و پودر گل محمدی برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه دسر شب‌های لبنان

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا شیر سرد را همراه با آرد سمولینا، شکر و گلاب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار بدهید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد.

در مرحله بعد کره به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و هم بزنید.

حالا دسر را داخل ظرف مخصوص سرو بریزید و سطح دسر را صاف کنید.

ظرف دسر را به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد.

بعد از این مرحله دسر را از یخچال خارج کنید و خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته را روی دسر بریزید و خوب با قاشق پخش کنید.

در آخر روی سطح دسر را با پودر پسته و پودر گل محمدی تزیین کنید، نوش جان.

نکات مهم

ـ برای تهیه دسر شب‌های لبنان بهتر است از آرد سمولینا استفاده کنید، ولی در صورتی که به آرد سمولینا دسترسی ندارید، می‌توانید از آرد سبوس دار استفاده کنید. آرد سمولینا به صورت بسته‌بندی در سوپرمارکت‌ها موجود است.

ـ همانطور که می‌دانیم گلاب عصاره خوشبوی گل محمدی است که مرغوب‌ترین نوع آن در شهر‌های کاشان و میمند فارس تهیه می‌شود. امروز در همه فروشگاه‌ها و سوپر مارکت‌ها شیشه‌های گلاب را در اشکال و با نام‌های تجاری گوناگون می‌بینیم که بسیاری از آنها خالص نیستند و عطر و بوی گلاب اصیل را ندارند. گلاب اصل بوی گل محمدی می‌دهد و شما بوی ترشیدگی از آن استشمام نمی‌کنید. رنگ گلاب اصل شفاف، روشن و بدون رسوب است. گلاب اصل همچنین طعمی سنگین و مایل به تلخی دارد؛ پس هنگام خرید گلاب به این نکات توجه داشته باشید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید