طرز تهیه سالاد اسفناج و لبو پاییزی؛ مجلسی برای شب یلدا
مناسب برای
10 نفر
زمان آمادهسازی
10 دقیقه
زمان پخت
۳۵ دقیقه
سالاد اسفناج و لبو یک سالاد خوشمزه با سس سالم و رژیمی است. این سالاد ظاهری اشتهابرانگیز و پاییزی دارد. با ما در ادامه این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه سالاد اسفناج و لبو آشنا شویم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن این سالاد لازم است لبو را بپزید و خرد کنید. سپس سس سالاد را آماده کرده و اسفناجها را به آن آغشته کنید. نهایتا روی سالاد را با لبو خرد شده و پنیر تزئین کنید.
در ادامه با طرز تهیه این سالاد با جزئیات آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای سالاد اسفناج و لبو پاییزی برای 10 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازلبونیم کیلوگرمسرکه بالزامیک۱ قاشق غذاخوریعسل۱ و نیم قاشق چایخوریخردل دیژون۱ و نیم قاشق چایخورینمک۱/۴ قاشق چایخوریفلفل۱/۴ قاشق چایخوریروغن زیتون۱/۴ فنجانبیبی اسفناج۵ فنجانپنیر بز خرد شده۳۰ گرمگردوی خرد شده۱/۲ فنجان
مرحله اول: لبوها را بپزید
لبوها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آنها را در یک قابلمه بریزید و آب اضافه کنید تا روی لبوها را بپوشاند.

قابلمه را با در بسته روی حرارت زیاد بگذارید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید لبوها بپزند. این کار حدودا ۳۵ دقیقه زمان میبرد.
مرحله دوم: لبوها را خرد کنید
بعد از این که لبوها پختند، آنها را از قابلمه بیرون بیاورید و بگذارید خنک شوند.
وقتی لبوها خنک شدند آنها را به شکل دلخواه خرد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد اسفناج و انار
مرحله سوم: سس را آماده کنید
در یک کاسه سرکه، عسل، خردل، نمک و فلفل را بریزید و آنها را با همزن دستی خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
کم کم روغن زیتون را هم به دیگر مواد اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا یک سس همگن داشته باشید.
مرحله چهارم: سالاد را سرو کنید
اسفناجها را در ظرف مورد نظر برای سرو بریزید.
روی اسفناجها سس را اضافه کنید و اسفناجها را زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند.
برشهای لبو را روی اسفناجها بگذارید.
پنیر و گردوهای خرد شده را روی سالاد بریزید و سپس آن را سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد رژیمی گل کلم و انار
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سالاد اسفناج و لبو پاییزی
در ادامه با بعضی نکات و جایگزینها برای آماده کردن این سالاد آشنا خواهیم شد:
اگر این سالاد را برای مهمانی یلدا آماده میکنید، میتوانید لبوهای پخته را به صورت دلخواه قالب بزنید و سپس روی سالاد قرار دهید.میتوانید روی سالاد کمی هم کنجد برشته بپاشید.اگر میخواهید لبوهای مورد استفاده در این سالاد شیرینتر باشند، میتوانید در هنگام پخت، کمی هم شکر به آن اضافه کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه سالاد اسفناج و لبو پاییزی آشنا شدیم. این سالاد، یک سالاد خوشمزه و مجلسی است که به دلیل استفاده از لبو در آن، برای سرو در شب یلدا بسیار مناسب است.
منبع: tasteofhome

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
- برچسب ها:











