طرز تهیه راتای شوید و مرغ؛ غذایی سریع و خوشمزه برای مهمانی‌ها

  • توسط: admin


مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

1 ساعت و نیم

فینگرفودها انتخاب‌های مناسبی برای مهمان‌های شلوغ، جشن‌های غیررسمی‌تر و دورهمی‌ها هستند. یکی از فینگرفودهای خوشمزه‌ای که هم ظاهری مجلسی دارد، هم به راحتی آماده می‌شود و هم می‌توانید آن را به صورت رژیمی آماده کنید، راتای شوید و مرغ است. با ما در این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه راتای شوید و مرغ آشنا شویم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن راتای شوید و مرغ، همه مواد را ریز خرد کرده و در یک کاسه مخلوط کنید. سپس روی آن‌ها را بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید.

وقتی مواد خودشان را گرفتند آن‌ها را روی برش‌های نان قالب خورده بریزید و دوباره در یخچال بگذارید. بعد از نیم ساعت راتا آماده سرو است.

رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای راتای شوید و مرغ برای 4 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازسینه مرغ پخته و ریش ریش شده300 گرمنان تست8 عددپنیر خامه‌ای100 گرمسس مایونز100 گرمشوید خرد شده2 قاشق غذاخورینمک و فلفلبه میزان لازمروغن زیتونبه میزان لازمفلفل دلمه‌ای رنگی ریز خرد شده (اختیاری)1 عدد متوسطسیب زمینی آبپز1 عدد کوچکهویج رنده شده (اختیاری)1 عدد

مرحله اول: مرغ را در غذاساز بریزید

مرغ پخته و ریش ریش شده را در غذاساز بریزید تا بافتی یکدست و پودری شکل پیدا کند.

سیب زمینی آبپز را هم رنده کنید و کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت گوشت با جعفری و گردو

مرحله دوم: مواد را ترکیب کنید

همه مواد لازم برای راتا را به مرغ و سیب زمینی آبپز رنده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافتی سفت و خمیری شکل پیدا کند.

به میزان لازم به این مواد روغن زیتون اضافه کنید تا بافت آن نرم‌تر شود.

روی مواد را بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مسنجم‌تر شوند.

مرحله سوم: نان را برش بزنید

با قالب دلخواه که حداقل باید 2 الی 3 سانتی‌متر ارتفاع داشته باشد نان‌ها را برش بزنید.

بنا بر تجربه من لازم است که نان‌ها حتما تازه باشند، در غیر این صورت خوب برش نمی‌خورند و ظاهر و کیفیت راتای شما افت پیدا می‌کند.

در ادامه روی قالب از مواد راتا بریزید و سطح آن را صاف کنید. سپس قالب را به دقت از روی نان و راتا بردارید.

مرحله چهارم: راتا را در یخچال بگذارید

روی سینی حاوی راتا را با سلفون بپوشانید و راتا را پیش از سرو نیم ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا فرم آن حفظ شود.

بعد از نیم ساعت راتا را در ظرف مورد نظر خود سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه راتای شوید و مرغ

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوسیس تخم‌مرغ با پنیر پیتزا

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه راتای شوید و مرغ

در هنگام آماده کردن این فینگر فود خوشمزه حتما به نکات زیر توجه داشته باشید:

می‌توانید از خیارشور برای تزئین راتا استفاده کنید و در صورت تمایل یک خیارشور ریز خرد شده را به مواد آن اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.فلفل دلمه‌ای رنگی و هویج در این غذا اختیاری هستند، اما وجودشان رنگ راتا را بهتر می‌کند به همین دلیل برای ظاهر بهتر توصیه می‌کنیم از آن‌ها استفاده کنید.اگر می‌خواهید راتا را به صورت رژیمی آماده کنید، به جای سس مایونز و پنیر خامه‌ای از پنیر لبنه و ماست چکیده در آن استفاده کنید.بنا بر سلیقه خود می‌توانید از شوید بیشتری در این فینگر فود استفاده کنید.می‌توانید روی راتا را با گوجه گیلاسی هم تزئین کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه راتای شوید و مرغ آشنا شدیم. این فینگر فود ظاهری زیبا و مجلسی دارد و به سرعت آماده می‌شود. به همین دلیل انتخاب خوبی برای سرو در مجالس شب‌نشینی یا حتی جشن‌های تولد و مهمانی‌ها است.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید