طرز تهیه دمنوش پوست گریپ فروت+ بهترین زمان مصرف
یکی از دمنوشهای پاییزی که شاید کمتر اسم آن به گوشتان خورده باشد، دمنوش پوست گریپ فروت است. این دمنوش خوش طعم سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین C است و به همین خاطر مصرف آن توصیه میشود. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه دمنوش پوست گریپ فروت را همراه بهترین زمان مصرف آن به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به روش تهیه
برای درست کردن دمنوش پوست گریپ فروت، ابتدا پوست گریپ فروت را به خوبی بشویید و بعد آن را به تکههای کوچک برش بزنید. تکههای پوست را همراه آب جوش و دارچین در یک قوری یا فرنچ پرس بریزید و اجازه دهید برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد. در آخر دمنوش را از صافی رد کنید و همراه عسل در فنجان سرو کنید. در ادامه مطلب روش تهیه کامل این دمنوش پرخاصیت را بخوانید.
مواد لازم دمنوش پوست گریپ فروت
پوست گریپ فروت۱ عددآب۱ لیوانعسلبه میزان دلخواهدارچینبه میزان دلخواه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه دمنوش پوست گریپ فروت
مدت زمان آماده سازی: ۱۵-۲۰ دقیقه
مناسب برای: ۲ نفر
درجه سختی: آسان
مرحله اول: گریپ فروت را بشویید
بهتر است برای تهیه این دمنوش از گریپ فروت ارگانیک استفاده کنید تا مواد شیمیایی نداشته باشد. برای شروع ابتدا پوست گریپ فروت را به خوبی بشویید تا هرگونه آلودگی یا ماده شیمیایی از بین برود. بهتر است برای استفاده از گریپ فروت غیر ارگانیک، پوست آن را در آب و سرکه خیس کنید تا مواد شیمیایی کاهش یابد.
مرحله دوم: پوست را برش بزنید
در این مرحله باید پوست گریپ فروت را به قطعات کوچک برش بزنید. میتوانید برای طعم بهتر و تلخی کمتر قسمت سفید پوست را جدا کنید، اما این نکته را در نظر داشته باشید که این قسمت از پوست برای سلامتی مفید است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش بابونه و به
مرحله سوم: پوست گریپ فروت را دم کنید
پوست گریپ فروت را داخل یک قوری یا فرنچ پرس بریزید و آب جوش را همراه دارچین به آن اضافه کنید. درب قوری یا فرنچ پرس را بگذارید و اجازه دهید برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد تا عصاره پوست به خوبی در آب حل شود.
مرحله چهارم: دمنوش را سرو کنید
بعد از دم کشیدن، دمنوش را از یک صافی رد کنید تا تکههای پوست و ادویه از آن جدا شود. سپس در یک فنجان به همراه عسل سرو کنید.
بهترین زمان مصرف دمنوش پوست گریپ فروت
بهترین زمان مصرف این دمنوش بستگی به هدف شما از استفاده آن دارد. در ادامه به این موضوع میپردازیم.
نوشیدن این دمنوش نیم ساعت قبل از صبحانه یا ناهار میتواند اشتها را کم و غذا را بهتر هضم کند.برای داشتن آرامش و کاهش استرس بهتر است این دمنوش را عصر یا شب قبل از خواب مصرف کنید تا خواب با کیفیتی داشته باشید.برای جذب حداکثری ویتامین C و آنتی اکسیدان، بهتر است در ساعات صبح یا میان وعدههای روزانه این دمنوش را مصرف کنید.میتوانید این دمنوش را بعد از وعدههای چرب و سنگین مصرف کنید تا به هضم غذا کمک کند و نفخ را کاهش دهد.
بیشتر بخوانید: بهترین روش دم کردن زعفران
نکات تکمیلی برای تهیه دمنوش پوست گریپ فروت
برای تهیه این دمنوش چند نکته طلایی وجود دارد که در ادامه آنها را بررسی میکنیم. با ما همراه باشید.
این دمنوش را میتوانید به صورت گرم یا سرد مصرف کنید.برای طعمدهی این دمنوش میتوانید از زنجبیل به جای دارچین استفاده کنید.برای گرفتن تلخی، میتوانید پوست گریپ فروت را قبل از دم کردن چند دقیقه در آب بجوشانید و آب آن را دور بریزید.بهتر است از گریپ فروت ارگانیک استفاده کنید که مواد شیمیایی کمتری دارد.این دمنوش را نباید بیش از اندازه مصرف کنید، زیرا طبیعت تلخ آن ممکن است معده را تحریک کند.گریپ فروت میتواند روی جذب برخی داروها تاثیر بگذارد، بنابراین اگر از داروی خاصی استفاده میکنید، قبل از مصرف این دمنوش با پزشک خود مشورت کنید.
در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه دمنوش پوست گریپ فروت به همراه بهترین زمان مصرف آن به شما آموزش دادیم. اگر تا به حال این دمنوش را مصرف نکردهاید، پیشنهاد میکنیم یک بار آن را امتحان کنید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.
- برچسب ها: