طرز تهیه دمنوش پوست انبه؛ یک نوشیدنی گرم و خوش طعم

  • توسط: admin


پوست انبه که اغلب دور انداخته می‌شود، فواید سلامتی زیادی دارد و می‌توان از آن برای تهیه یک دمنوش خوشمزه و مغذی استفاده کرد. این دمنوش سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود هضم و افزایش سلامت پوست کمک می‌کند.

در این مقاله از آدرینبلاگ طرز تهیه دمنوش پوست انبه را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه دمنوش پوست انبه

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این دمنوش ۲۵-۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این دمنوش جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این دمنوش در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه دمنوش پوست انبه

پوست انبه تازه(از ۲ عدد انبه متوسط)آب۱ لیترعسل یا خرما ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)دارچین۱/۲ قاشق چایخوری (اختیاری)زنجبیل ۱/۴ قاشق چایخوری (اختیاری)

مرحله اول: آماده سازی پوست انبه

پوست انبه را به خوبی بشویید. برای اطمینان از تمیز بودن پوست انبه، آن را با آب گرم و صابون بشویید.

پوست انبه را به قطعات کوچک خرد کنید. می‌توانید آن را به صورت نواری یا تکه‌های مربعی کوچک برش دهید.

از پوست انبه‌های ارگانیک استفاده کنید تا از عدم وجود سموم و آفت کش ها در آن مطمئن باشید. اگر پوست انبه ضخیم است، می‌توانید قبل از دم کردن، آن را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید تا نرم تر شود.

مرحله دوم: ترکیب پوست انبه و آب

از یک قوری بزرگ یا قابلمه برای جوشاندن آب استفاده کنید. آب را روی حرارت گذارید تا به نقطه جوش رسد.

سپس پوست انبه خرد شده را به آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد.

مرحله سوم: پختن انبه

پس از گذشت زمان اعلام شده، قوری را از روی حرارت برداشته و درب آن را بگذارید تا دمنوش به خوبی دم بکشد.

مرحله چهارم: صاف کردن دمنوش

دمنوش را از صافی عبور داده و در فنجان بریزید.

در صورت تمایل می‌توانید دمنوش را با عسل یا خرما شیرین کنید و برای طعم بهتر، دارچین یا زنجبیل رنده شده به آن اضافه کنید.

دمنوش پوست انبه را می‌توانید به صورت گرم یا سرد میل کنید.

در تهیه این دمنوش می‌توانید از مخلوط پوست انبه با پوست سایر میوه‌ها مانند سیب، پرتقال یا لیمو استفاده کنید. این دمنوش را می‌توانید به عنوان یک نوشیدنی سالم و طبیعی در هر زمان از روز بنوشید.

اگر به انبه یا سایر میوه‌های هسته دار حساسیت دارید، از مصرف این دمنوش خودداری کنید. زنان باردار یا شیرده باید قبل از مصرف این دمنوش با پزشک خود مشورت کنند. اگر از داروهای خاصی استفاده می‌کنید، قبل از مصرف این دمنوش با پزشک خود مشورت کنید.
با نوشیدن این دمنوش خوشمزه و مغذی، از فواید سلامتی آن بهره‌مند شوید و از گرمای آن در روزهای سرد لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید