طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال؛ چاشنی متفاوت پاییزی
ترشی نارنگی و پرتقال، یکی از محبوبترین ترشیهای پاییزی است. این ترشی علاوه بر طعم بینظیر، خواص زیادی نیز برای بدن دارد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال را به صورت مرحله به مرحله آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
برای تهیه ترشی نارنگی و پرتقال، نارنگی و پرتقالها را پوست گرفته و پرپر کنید. پوست هر پره را جدا کنید. مواد اولیه ترشی به جز پرتقال و نارنگی را مخلوط کرده و بجوشانید تا زمانی که شکر حل شود. حالا مواد ترشی را درون شیشه ریخته، درب آن را بسته و در یخچال بگذارید. پس از یک روز، ترشی آماده مصرف است. برای یادگیری طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال به صورت گام به گام با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی نارنگی و پرتقال
مواد اولیه جهت تهیه ترشی نارنگی و پرتقال عبارتند از:
پرتقال۱۰ عددنارنگی۱۰ عددسرکه۲ پیمانهچوب دارچین۲ عددپودر میخک۱/۲ قاشق چایخوریآب پرتقال و نارنگی۱ پیمانهشکر۲ پیمانه
مراحل تهیه ترشی نارنگی و پرتقال
مدت زمان آماده سازی: ۱ ساعتاین مقدار مواد اولیه، یک شیشه بزرگ یا دو شیشه متوسط ترشی نارنگی و پرتقال میدهد.
مراحل تهیه ترشی نارنگی و پرتقال به شرح زیر است:
مرحله اول: آمادهسازی پرتقال و نارنگی
ابتدا پرتقال و نارنگیها را به خوبی بشویید و پوستشان را بگیرید. سپس، هر میوه را پر پر کرده و با دقت، پوست نازک هر پره را جدا کنید. در این مرحله باید مراقب باشید تا به بافت میوهها آسیبی نرسد.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد اولیه
در این مرحله، سرکه، چوب دارچین، شکر، پودر میخک و یک پیمانه آب پرتقال و نارنگی را در یک قابلمه بریزید و مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید مخلوط به جوش آید و شکر به طور کامل در آن حل شود. پس از حدود ۲ دقیقه جوشیدن، مایع ترشی آماده است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی به با رب انار
مرحله سوم: ریختن مواد ترشی درون ظرف
پرتقالها و نارنگیها را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید. سپس آب ترشی که در مرحله قبل آماده کردهاید را به صورت داغ روی میوهها بریزید و شیشه را پر کنید.
دقت کنید که آب ترشی تمام سطح میوهها را بپوشاند و هیچ قسمت از میوهها بیرون نماند. پس از ریختن آب ترشی اجازه دهید محتویات شیشه کاملا خنک شوند. در نهایت، درب شیشه را محکم ببندید تا هوا به داخل آن نفوذ نکند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی کرفس و موسیر
مرحله چهارم: آماده شدن ترشی نارنگی و پرتقال
در آخر، ظرف ترشی را در یخچال قرار دهید تا ترشی کاملا جا بیفتد و آماده شود. معمولا پس از یک روز ترشی نارنگی و پرتقال آماده میل کردن است. نوش جانتان!
نکته: ترشی نارنگی و پرتقال به مدت ۶ ماه تا ۱ سال در یخچال قابل نگهداری است. پس با خیال راحت میتوانید این ترشی خوشمزه را برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که دلتان خواست آن را میل نمایید.
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال را آموزش دادیم. با فرا رسیدن فصل پاییز و فراوانی نارنگی و پرتقال، فرصت مناسبی است تا این ترشی خوشمزه را تهیه کرده و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. مطمئن باشید که از طعم آن شگفتزده خواهید شد.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.
- برچسب ها: