طرز تهیه بهترین گلت بادمجان و قارچ از آشپزخانه فرانسوی

  • توسط: admin


گلت بادمجان یک غذای فرانسوی خوشمزه است که شما می‌توانید به راحتی آن را بدون نیاز به قالب در خانه با سبزیجات دلخواهتان طبخ و سرو کنید. در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه گلت بادمجان و قارچ را برایتان شرح دهیم. 

مواد لازم جهت تهیه خمیر گلت

برای تهیه خمیر گلت به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

آرد۱ و ۱/۳ پیمانهکره۸۰ گرمنمک۱/۴ قاشق چای‌خوریآب سرد۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه خمیر گلت

مراحل تهیه خمیر گلت به شرح زیر است:

مرحله اول: ترکیب آرد و کره

کره را به مکعب‌های یک سانتی برش دهید. آرد را در غذاساز بریزد. کره‌های مکعبی خرد شده را به آرد اضافه کنید.

نمک را هم در این مرحله اضافه کنید. سپس دستگاه را روشن کنید و چند پالس بزنید تا مخلوط آرد و کره شبیه خرده نان شود.

توجه: دقت کنید برای تهیه خمیر، حتما کره کاملا سرد باشد.

مرحله دوم: اضافه کردن آب یخ

بعد از این مرحله آب یخ را کم کم به آرد و کره اضافه کنید. ابتدا دو تا سه قاشق بریزید و اگر کافی نبود یک یا دو قاشق دیگر آب اضافه کنید. تا زمانی که مخلوط آرد، آب و کره کم کم حالت خمیری به خود بگیرد و در نهایت خمیر جمع شود. 

مرحله سوم: استراحت دادن به خمیر

خمیر را سلفون بپیچید و برای مدت حداقل نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

بیشتر بخوانید: انواع غذا با بادمجان؛ دستورهای ساده با طعمی بی‌نظیر

مواد لازم جهت تهیه فیلینگ میانی گلت

مواد لازم جهت تهیه فیلینگ میانی گلت به شرح زیر است:

پنیر خامه‌ای یا پنیر فتا۱۰۰ گرمماست چکیده۲ قاشق غذاخوریروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریسیر۱ حبهریحان تازهچند برگآویشن۱/۲ قاشق چای‌خوریفلفل سیاه۱/۴ قاشق چای‌خوری

سبزیجات مورد نیاز برای تهیه گلت

سبزیجات مورد نیاز برای تهیه این غذای خوشمزه با قارچ و بادمجان به شرح زیر است:

بادمجان قلمی۱ عددقارچ۲ عددگوجه گیلاسیبه میزان لازمکدو (اختیاری)به میزان دلخواه

مراحل تهیه گلت بادمجان و قارچ

برای تهیه این غذای جدید و متفاوت با بادمجان و قارچ باید مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: تهیه فیلینگ میانی گلت

پیاز قرمز و پنیر خامه‌ای را داخل میکسر یا غذاساز بریزید. ماست چکیده را اضافه کنید.

برگ‌های ریحان را هم به مخلوط ماست و پنیر اضافه کنید. سپس روغن زیتون و یک حبه سیر را اضافه کنید.

در نهایت آویشن و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید. دستگاه را روشن کنید و چند پالس بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و حالت کرمی پیدا کند.

مرحله دوم: سرخ کردن سبزیجات

بادمجان و کدو را به صورت حلقه‌ای برش دهید و در تابه کمی سرخ کنید. می‌توانید کمی روغن بریزید و بعد کدو و بادمجان را سرخ کنید؛ ولی فقط در حد چرب شدن کف تابه روغن استفاده کنید.

قارچ را هم به همین روش با کمی آبلیمو حرارت دهید.

مرحله سوم: باز کردن خمیر با وردنه

بعد از آماده کردن فیلینگ و مواد میانی گلت، خمیر گلت را از یخچال خارج کنید. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و سپس خمیر را با وردنه باز کنید.

خمیر را باید به شکل دایره بزرگی صاف کنید. بهتر است خمیر را از ابتدا روی کاغذ روغنی باز و صاف کنید تا انتقال آن به سینی فر راحت‌تر باشد.

اضافه‌های خمیر را با کاتر یا چاقو برش دهید تا خمیر گرد و یکدستی داشته باشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه موساکا بادمجان و گوشت چرخ کرده

مرحله چهارم: انتقال خمیر به سینی فر

سپس خمیر باز شده را به سینی فر منتقل کنید. حالا باید مواد فیلینگ را روی خمیر بریزید.

مواد پنیری که تهیه کرده‌اید و حالت کرمی پیدا کرده را با قاشق یا لیسک روی خمیر منتقل کرده و به آرامی پخش کنید.

دقت کنید که زمانی که فیلینگ پنیری را روی خمیر می‌کشید دو سانت تا لبه خمیر فاصله بگذارید.

مرحله پنجم: قرار دادن سبزیجات روی فیلینگ

بعد از اینکه فیلینگ پنیری را روی خمیر زدید، سبزیجات شامل بادمجان، کدو و قارچ سرخ شده را روی فیلینگ پنیر قرار دهید.

گوجه‌های گیلاسی را هم برش دهید و روی فیلینگ بگذارید.

در نهایت برش‌های پیاز قرمز را روی مابقی مواد به هر شکلی که مایلید قرار دهید. 

سپس لبه‌های خمیر را تا روی مواد و قسمتی که فیلینگ پنیر زدید تا بزنید.

مرحله ششم: رومال کردن خمیر با زرده تخم مرغ

حال باید لبه‌های خمیر را با زرده تخم مرغ رومال کنید. به این صورت که یک عدد زرده تخم مرغ  را هم بزنید تا از لختگی در بیاید. سپس توسط براش یا فرچه زرده تخم مرغ را روی سطح خمیرِ تا خورده بمالید و تمام سطح لبه‌های خمیر را با زرده تخم مرغ رومال کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی

مرحله هفتم: پخت گلت در فر

اکنون کمی کنجد روی لبه‌های خمیر و قسمت‌های رومال زده بریزید.

سینی فر را در فر با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد برای مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید.

بعد از گذشت این زمان و طلایی شدن خمیر، آن را از فر خارج کنید.

گلت زیبای شما آماده است. نوش جان!

نکات و فوت و فن‌های تهیه گلت بادمجان و قارچ

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه گلت بادمجان و قارچ اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای مواد این گلت هر نوع سبزیجاتی را می‌توان جایگزین کرد. می‌توانید فقط از گوجه و قارچ یا گوجه و بادمجان استفاده کنید.برای مواد فیلینگ گلت به جای ماست چکیده یا پنیر خامه‌ای و فتا می‌توانید از سس مایونز استفاده کنید.اگر مایل بودید می‌توانید زیر سبزیجات از پنیر پیتزا یا موزارلا استفاده کنید.برای تهیه خمیر گلت حتما دقت کنید که کره اصلا نرم نباشد و کاملا سردِ سرد باشد. در واقع به محض اینکه خواستید خمیر را تهیه کنید، کره را از یخچال خارج کنید تا کره نرم نشود؛ در غیر این ‌صورت خمیر خوبی نخواهید داشت!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید