طرز تهیه اسموتی پرتقال و اسفناج؛ سالم، خوشمزه و آسان

  • توسط: admin


اسموتی پرتقال و اسفناج یکی از بهترین نوشیدنی‌های سالم و محبوبی است که می‌توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا، طرز تهیه این اسموتی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله، همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های لازم توضیح می‌دهیم.
 
برای تهیه این اسموتی مقوی کافی است پرتقال، اسفناج تازه، موز، عسل، شیر بادام یا آب را درون مخلوط کن بریزید و به خوبی با هم ترکیب کنید. سپس در لیوان سرو ریخته و به دلخواه آن را تزیین کنید.
 

مواد لازم جهت تهیه اسموتی پرتقال و اسفناج

پرتقال ۲ عدداسفناج تازه ۱ پیمانهموز ۱ عددآب یا شیر بادام ½ پیمانهعسل یا شربت افرا ۱ قاشق غذاخورییخچند تکه کوچک

طرز تهیه اسموتی پرتقال و اسفناج

مدت زمان آماده سازی: ۵-۸ دقیقهمناسب برای: ۲-۳ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: آماده‌سازی پرتقال

پرتقال‌ها را بشویید و پوست بگیرید.

قسمت های سفید روی پرتقال را با دقت جدا کنید و مطمئن شوید که هیچ قسمت سفیدی به جا نماند، چون این قسمت‌ها ممکن است طعم تلخی به اسموتی بدهد.

اگر هسته‌ای در پرتقال‌ها وجود دارد، حتماً آنها را جدا کنید؛ زیرا هسته‌ها می‌توانند بافت اسموتی را خراب کنند و طعم تلخی به نوشیدنی بدهند.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه اسموتی کدو حلوایی با طعم پاییزی

مرحله دوم: آماده کردن اسفناج

برگ‌های اسفناج را تمیز کنید و در کاسه آبی به خوبی بشویید.

سپس درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان کاملا گرفته شود.

برای تهیه اسموتی حتماً از اسفناج تازه و جوان استفاده کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن موز

موز را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید.

موز باعث می‌شود که اسموتی بافتی کرمی و لطیف پیدا کند و مزه شیرینی طبیعی نیز به آن اضافه کند.

مرحله چهارم: مخلوط کردن مواد

پرتقال‌های تکه شده، اسفناج، موز، و آب یا شیر بادام را درون مخلوط‌کن، میکسر یا غذاساز بریزید.

اگر اسموتی غلیظ‌تر دوست دارید، می‌توانید مایع کمتری اضافه کنید، اما اگر دوست دارید رقیق‌تر باشد، می‌توانید کمی بیشتر اضافه کنید.

در صورت تمایل چند تکه یخ، عسل یا شربت افرا به محتوای درون مخلوط کن اضافه کنید.

اضافه کردن یخ به اسموتی باعث می‌شود که بافت آن لطیف و خنک شود. اما اگر هوای سرد است و اسموتی گرم‌تر می‌خواهید، می‌توانید از یخ صرف‌نظر کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی سیب و کرفس

مرحله پنجم: مخلوط کردن نهایی

درب مخلوط‌کن را ببندید و مواد را با سرعت بالا مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست و نرم حاصل شود.

اگر اسموتی هنوز غلیظ است، می‌توانید کمی آب یا شیر بادام بیشتری اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

لیوان های بلند و مناسبی را برای سرو نوشیدنی انتخاب کید.

اسموتی را در لیوان سرو بریزید و با اسلایسی پرتقال و برگ اسفناج کوچک آن را تزیین کنید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد. شما با رعایت این مراحل و نکات، می‌توانید یک اسموتی بسیار خوشمزه و جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در تهیه این اسموتی سالم و جذاب از مواد دیگری استفاده می‌کنید که موجب بهتر شدن طعم آن یا بالاتر رفتن مواد مغذی درون نوشیدنی می‌شود خوشحال می شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید