شام این شب را متمایز ساز! – آشپزی خلاق با دستور پخت کوپ بادمجان انحصاری
کوپ بادمجان پیش غذا، عصرانه یا یک غذای سبک، شیک و خوشمزه برای وعده شام است که به دلیل ظاهر زیبا و طعم دلچسب، میتواند زینت بخش سفرههای شما باشد. در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه کوپ بادمجان را به صورت مرحله به مرحله و همراه با نکات مهم آن به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه کوپ بادمجان
مواد لازم جهت تهیه کوپ بادمجان به شرح زیر است:
بادمجان قلمی۲ عددروغن مایع۳ قاشق غذاخوریگوجه فرنگی۲ عددفلفل دلمهای سبز یا رنگی۱ عددپیاز۱ عددسیر رنده شده۱ حبهجعفری ساطوری شده۲ قاشق غذاخورینعنا ساطوری شده۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواهبه مقدار لازمجعفری ساطوری و گردو خرد شده (برای تزیین)به مقدار دلخواه
مراحل تهیه کوپ بادمجان
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کوپ بادمجان ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این کوپ بادمجان در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی بادمجان
بادمجانها را بشویید و به صورت حلقهای به ضخامت ۱ تا ۲ سانتی متر برش بزنید. برای اینکه بادمجانها روغن کمتری جذب کنند حلقههای بادمجان را در آب نمک به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید تا تلخی آنها گرفته شود.
پس از ۳۰ دقیقه، بادمجان ها را از آب نمک خارج کرده و با آب سرد بشویید و سپس با دستمال تمیز خشک کنید.
در یک تابه، روغن مایع را روی حرارت متوسط گرم کنید. حلقههای بادمجان را در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
بادمجانهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
مرحله دوم: تهیه مواد میانی
گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید. فلفل دلمهای را نیز به صورت نگینی خرد کنید.
در یک تابه، روغن مایع را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز نگینی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
سیر رنده شده را به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.
گوجه فرنگیهای نگینی شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.
فلفل دلمهای های نگینی شده، جعفری ساطوری، نعناع ساطوری، نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه را به مواد اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد کمی خنک شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ بادمجان کبابی
مرحله سوم: مونتاژ کوپ بادمجان
در ظرف مورد نظر، یک حلقه بادمجان سرخ شده قرار دهید. روی بادمجان، مقداری از مواد میانی آماده شده بریزید.
به همین ترتیب، لایه های بادمجان و مواد میانی را روی هم قرار دهید تا به ارتفاع دلخواه برسید.
مرحله چهارم: پخت نهایی (اختیاری)
در صورت تمایل، میتوانید برای برشته شدن بیشتر مواد میانی و طعم بهتر، کوپ بادمجان را کمی در فر بپزید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. ظرف حاوی کوپ بادمجان را روی سینی فر قرار دهید.
به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا روی مواد میانی کمی طلایی شود.
این مرحله اختیاری است و در صورتی که بادمجان ها را به اندازه کافی سرخ کرده باشید، نیازی به پخت مجدد در فر نیست.
مرحله پنجم: تزیین و سرو
پس از پخت، ظرف کوپ بادمجان را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
برای تزیین، از جعفری ساطوری تازه و روی آن در صورت تمایل، از کمی گردو خرد شده استفاده کنید. همچنین میتوانید از خلال پسته، کنجد یا سبزیجات معطر دیگری برای تزیین بهره ببرید.
کوپ بادمجان را به تنهایی یا با نان و سس دلخواه مانند سس ماست و نعناع یا سس هزار جزیره سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت بادمجان
نکات و فوت و فنهای تهیه کوپ بادمجان
۶ نکته تکمیلی که برای طعم و بافت بهتر کوپ بادمجان باید بدانید:
برای اینکه کوپ بادمجان شما ظاهر زیباتری داشته باشد، می توانید از حلقه های برش زن بادمجان استفاده کنید.اگر وقت کافی ندارید، میتوانید بادمجان ها را به جای سرخ کردن، در فر بپزید. برای این کار، بادمجان ها را روی سینی فر بچینید، روی آنها کمی روغن مایع بمالید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا نرم شوند.میتوانید از انواع سبزیجات دلخواه خود مانند هویج، ذرت یا نخود فرنگی پخته شده نیز در مواد میانی استفاده کنید.میتوانید آنها را بعد از برش، کمی نمک بزنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند. سپس با دستمال تمیز، آب اضافی آنها را بگیرید و بعد سرخ کنید.اگر میخواهید مواد میانی کمی ترد باشند، سبزیجات نگینی شده را زیاد در تابه تفت ندهید.برای طعم دهی بیشتر به مواد میانی، میتوانید از کمی رب گوجه فرنگی یا آبلیمو در حین تفت دادن استفاده کنید.
با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی آدرینمیتوانید کوپ بادمجان خوشمزه و حرفهای با طعم و مزه عالی تهیه کرده و از مهمانان خود پذیرایی کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: