سه روش ساده و خانگی برای پخت پیتزا بروشتای لذیذ – از آشپزخانه شما به میز شام!

  • توسط: admin


پیتزا بروشتا، یکی از پیش غذاهای محبوب ایتالیایی است که با نان برشته، سس گوجه فرنگی، پنیر و مواد دلخواه‌تان تهیه می‌شود. در این مقاله از آدرینبلاگ، به ارائه ۳ روش مختلف برای تهیه پیتزا بروشتا می‌پردازیم تا بتوانید با توجه به سلیقه و ذائقه خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید.

مواد لازم جهت تهیه پیتزا بروشتا کلاسیک

مواد لازم جهت تهیه پیتزا بروشتا کلاسیک به شرح زیر است:

نان فرانسوی ۴ برشسس گوجه فرنگی۱/۲ پیمانهپنیر موزارلا رنده شده۱/۲ پیمانهریحان تازهبه مقدار دلخواهسیر (اختیاری)۱ حبهنمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه پیتزا بروشتا کلاسیک

مدت زمان آماده سازی موا اولیه و تهیه نهایی این پیتزا ۲۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این پیتزا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی فر

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید تا از چسبیدن نان ها به سینی جلوگیری کنید.

مرحله دوم: آماده سازی نان

نان‌های فرانسوی را به صورت مورب برش بزنید. از نان فرانسوی با بافت سفت و متراکم استفاده کنید. نان‌های خیلی نرم یا کهنه در فر به‌ سرعت له می‌شوند و تردی خود را از دست می‌دهند.

ضخامت نان‌ها را به دلخواه خود تنظیم کنید. برای پیتزا بروشتای کلاسیک، ضخامت ۱ تا ۱.۵ سانتی متر ایده آل است.

می‌توانید نان‌ها را قبل از برش دادن، به مدت چند دقیقه در فر با حرارت کم گرم کنید تا کمی ترد شوند.

از نان های دیگر مانند نان تست یا نان ساندویچ نیز می‌توانید برای تهیه پیتزا بروشتا استفاده کنید.

مرحله سوم: آماده سازی پیتزا

سس گوجه فرنگی را روی نان‌ها بمالید. برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از سس گوجه فرنگی خانگی استفاده کنید یا سس گوجه فرنگی را به دلخواه خود با ادویه‌هایی مانند سیر، ریحان، آویشن و فلفل قرمز مزه‌دار کنید.

پنیر موزارلا را روی سس بپاشید. پنیر را به صورت رنده شده یا ورقه‌ای آماده کنید. پنیر موزارلا، چدار و پارمزان از پنیرهای رایج برای پیتزا بروشتا هستند.

برای تنوع بیشتر، می‌توانید از مواد دلخواه خود مانند ژامبون، سوسیس، فلفل‌ دلمه‌ای، پیاز و قارچ نیز روی پیتزا بروشتا استفاده کنید.

مرحله چهارم: پخت و سرو پیتزا

نان‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و نان ها برشته شوند. پیتزا بروشتا را با ریحان تازه تزیین و سرو کنید.

مواد لازم جهت تهیه پیتزا بروشتا با پستو

مواد لازم جهت تهیه پیتزا بروشتا با پستو به شرح زیر است:

نان فرانسوی ۴ برشپستو۱/۴ پیمانهپنیر موزارلا رنده شده۱/۲ پیمانهگوجه فرنگی گیلاسی۸ عددپنیر ریکوتا (اختیاری)۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا بروشتا با پستو

در تهیه این پیتزا تمام مراحل را مانند روش قبل پیش روید، فقط کافی است سس پستو را با سس گوجه فرنگی جایگزین کنید. می‌توانید از سس پستو خانگی یا آماده استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا سیر استیک

مواد لازم جهت تهیه پیتزا بروشتا با سبزیجات گریل شده

مواد لازم جهت تهیه پیتزا بروشتا با سبزیجات گریل شده به شرح زیر است:

نان فرانسوی۴ برشکدو سبز۱ عددبادمجان۱ عددفلفل دلمه‌ای۱ عددپنیر چدار رنده شده۱/۲ پیمانهریحان تازهبه مقدار دلخواهروغن زیتون۲ قاشق غذاخورینمک و فلفلبه مقدار لازم

مراحل تهیه پیتزا بروشتا با سبزیجات گریل شده

مراحل تهیه پیتزا بروشتا با سبزیجات گریل شده به شرح زیر است:

مرحله اول: آماده سازی فر و نان

فر برقی یا گازی‌تان را همانند پخت سایر روش‌ها با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. نان‌های فرانسوی را از وسط برش بزنید.

مرحله دوم: طعم‌دار کردن سبزیجات

کدو سبز، بادمجان و فلفل دلمه‌ای را به صورت حلقه‌ای برش بزنید. می‌توانید از انواع مختلف سبزیجات مانند قارچ و پیاز نیز استفاده کنید.

سبزیجات را با روغن زیتون آغشته کنید. سبزیجات را گریل کنید تا کمی نرم شوند.

در صورت تمایل، می‌توانید سبزیجات را به جای گریل کردن، در تابه سرخ کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک پیتزایی به روش ترکیه‌ای

مرحله سوم: آماده سازی پیتزا

نان‌ها را روی سینی فر بچینید. روی نان‌ها پنیر چدار رنده شده بپاشید. استفاده از پنیر چدار طعم تندتری به پیتزا بروشتا می‌دهد. سبزیجات گریل شده را روی پنیر قرار دهید.

مرحله چهارم: تزیین و پخت پیتزا

نان‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود. مراقب باشید که پیتزا را بیش از حد نپزید، زیرا نان ها خشک و سوخته می شوند. پیتزا بروشتا را به دلخواه تزیین و سرو کنید.

این غذا به دلیل سادگی و تنوع در مواد اولیه، به انتخابی عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها تبدیل شده است. با استفاده از روش‌های ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی اکالا، می‌توانید پیتزا بروشتا های خوشمزه و متنوعی تهیه و نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید