سه روش حرفه‌ای خشک کردن باقلا سبز در آشپزخانه‌ی شما!

  • توسط: admin


باقلا سبز یکی از دانه‌های خوشمزه و مغذی است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از جمله این فواید می‌توان به کاهش فشار خون، کاهش ابتلاء به دیابت، کاهش وزن و درمان یبوست اشاره کرد. اگر به دنبال راهی برای بهره‌مندی از این دانه مغذی در تمام فصول سال هستید، می‌توانید آن را خشک کرده و برای مدت طولانی ذخیره کنید.

روش‌های خشک کردن باقلا سبز شامل خشک کردن در آفتاب، با استفاده از باد پنکه و در فر می‌باشد. در هر یک از این روش‌ها، قبل از خشک کردن باید باقلاها را پوست گرفته و شستشو داد. سپس می‌توان آن‌ها را خشک کرد.

روش خشک کردن باقلا سبز در آفتاب شامل جوشاندن باقلاها و سپس خشک کردن آن‌ها در آفتاب می‌باشد. روش دوم با استفاده از باد پنکه و روش سوم با استفاده از فر است.

اگر شما هم به باقلا سبز علاقه دارید، می‌توانید از این روش‌ها برای خشک کردن و ذخیره آن استفاده کنید تا در تمام فصول سال از باقلا سبز خوشمزه و مغذی خود لذت ببرید.

باقلا سبز، این دانه خوشمزه و مغذی، فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از جمله این فواید می‌توان به کاهش فشار خون، کاهش ابتلاء به دیابت، کاهش وزن و درمان یبوست اشاره کرد.اگر به دنبال راهی برای بهره‌مندی از این دانه مغذی در تمام فصول سال هستید، می‌توانید آن را خشک کرده و برای مدت طولانی ذخیره کنید. در این قسمت از آدرینبلاگ با روش خشک کردن باقلا سبز آشنا خواهید شد.روش‌های خشک کردن باقلا سبزدر ادامه، سه روش صحیح خشک کردن باقلا سبز را با شما به اشتراک می‌گذاریم.روش اول: خشک کردن باقلا سبز در آفتابمراحل خشک کردن باقلا سبز در آفتاب به شرح زیر است:برای خشک کردن باقلا سبز، ابتدا باید آن‌ها را پوست بگیرید.بعد از اینکه باقلاها را پوست گرفتید، یک قابلمه‌ را پر از آب کنید و روی شعله قرار دهید تا آب به جوش آید. وقتی آب جوش آمد، باقلاهای پوست‌ گرفته را به همراه چند برگ انار (برای جلوگیری از آفت مگس) به آن اضافه کنید.باقلاها را پس از چند ثانیه جوشیدن، از آب خارج کرده و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن‌ها آن‌ها گرفته شود.باقلاهای آبکش شده را در آفتاب پهن کنید تا کاملا خشک شوند.بیشتر بخوانید: روش صحیح فریز کردن باقلا سبز برای مدت طولانیروش دوم: خشک کردن باقلا سبز با باد پنکهمراحل خشک کردن باقلا سبز با باد پنکه به شرح زیر است:پس از جدا کردن باقلاها از غلاف، پوست دوم آن‌ها را نیز به آرامی جدا کنید.باقلاهای پوست‌ کنده شده را روی یک پارچه تمیز پهن کنید. دقت کنید که باقلاها روی هم انباشته نشوند تا به طور کامل خشک شوند.باقلاها را در معرض جریان هوای آزاد یا باد پنکه قرار دهید تا خشک شوند. برای تسریع در فرآیند خشک شدن، هر دو ساعت یکبار باقلاها را زیر و رو کنید.روش سوم: خشک کردن باقلا سبز در فرمراحل خشک باقلا سبز در فر به شرح زیر است:برای تهیه باقالی خشک، ابتدا باید باقلاها را از غلاف جدا کنید. سپس، آن‌ها را به خوبی بشویید تا هرگونه آلودگی و ناخالصی از بین برود.بعد از شستشو، باقلا سبزها را در درون فر با درجه‌ی ملایم رو به پایین قرار دهید تا کمی خشک شوند.پس از اینکه باقلاها تا حدودی خشک شدند، آن‌ها را از فر خارج کرده و روی دستمال پهن کنید تا کاملا خشک شوند. می‌توانید از نور آفتاب یا گرمای ملایم بخاری برای تسریع فرآیند خشک شدن استفاده کنید.بیشتر بخوانید: راهنمای خرید باقلا سبز و شناخت مرغوب‌ترین نوع باقلا!در این بخش از مجله آشپزی اکالا، روش خشک کردن باقلا سبز را به شما آموزش دادیم. امیدواریم از این روش‌ها استفاده کنید و بتوانید از خواص بی‌نظیر باقلا سبز در تمام فصول سال بهره‌مند شوید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید