سه روش تهیه مربای شیر برای افزایش انرژی و لذت طعم
مربای شیر، یکی از خوشمزه ترین انواع مربا است که می توانید در صبحانه یا میان وعده ها از آن استفاده کنید. همچنین مربای شیر میتواند برای تزیین دسرها و مزه دار کردن نوشیدنیها نیز استفاده شود.
برای تهیه این مربا، نیاز به شیر، شکر، بیکینگ پودر، کره، وانیل و نهایتا مقداری صبر و حوصله دارید. برای شروع، باید ابتدا شیر را در قابلمه بریزید و سپس کره، بیکینگ پودر، وانیل و شکر را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. مربا باید به مدت حدود ۲ ساعت بجوشد تا غلیظ شود.
همچنین میتوانید از شیره انگور برای تهیه مربای شیر استفاده کنید. برای این روش نیازی به بیکینگ پودر نیست و تهیه این مربا تقریبا ۲ ساعت زمان میبرد.
هر چه رنگ شیر کاراملی تر و بافت آن غلیظتر شود، مربای شما خوشمزه تر و جذاب تر خواهد بود. اگر دوست دارید تا حالتی متفاوت از مربای شیر تهیه کنید، میتوانید از شیره های گرمخانهای مثل شیره فندق یا شیره بادام نیز استفاده کنید.
در نهایت، اگر تجربه تهیه مربای شیر را دارید، میتوانید تجربیات و پیشنهادات خود را در این زمینه با دیگران به اشتراک بگذارید تا همه بتوانند از این خوشمزه ترین انواع مربا لذت ببرند.
مربای شیر که در زبان یونانی به عنوان Dulce de leche شناخته میشود، یکی از مقویترین و خوشطعمترین انواع مربا است که میتوانید از آن برای صبحانه یا میان وعده استفاده کنید. برخی نیز از این مربا برای تزیین انواع دسر و همچنین مزه دار کردن نوشیدنیهای گرم استفاده میکنند.در این مقاله از آدرینبلاگ میتوانید با طرز تهیه مربای شیر به طور کامل آشنا شوید.مواد لازم جهت تهیه مربای شیر خانگی:شیر۱ لیترشکر۱ لیوان فرانسوی دستهداربیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوریکره۱ عدد کوچکوانیل۱ قاشق چایخوریمراحل تهیه مربای شیردرست کردن مربای شیر در خانه بسیار راحت است، اما آماده شدن آن در حدود ۲ ساعت طول میکشد و از همین رو نیاز به کمی صبر و حوصله دارد. در ادامه این بخش میتوانید با مراحل تهیه مربای شیر به طور کامل آشنا شوید.مرحله اول: مواد مربا را در قابلمه بریزیدبرای شروع باید شیر را در قابلمه بریزید و بعد کره، بیکینگ پودر، وانیل و شکر را اضافه کنید و روی شعله گاز قرار دهید.مرحله دوم: مربا را آماده کنیدمواد مربا را روی حرارت ملایم هم بزنید و اجازه دهید مربای شما برای حدود ۱ ساعت و نیم بجوشد و غلیظ شود. به خاطر داشته باشید که تا آماده شدن مربا باید به طور مداوم آن را هم بزنید و مراقب باید تا شیر سر نرود. مرحله سوم: مربا را در ظرف مناسب بریزیدبعد از این که رنگ شیر کاراملی و بافت آن غلیظ شد، میتوانید شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مربا به طور کامل سرد شود. سپس آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و در یخچال قرار دهید.مواد لازم جهت تهیه مربای شیر با شیره انگور:شیر۷ لیوان فرانسوی دستهدارشکر۳ لیوان فرانسوی دستهدارشیره انگور۳/۴ لیوان فرانسوی دستهدارلیمو ترش۱/۲ یک لیمومراحل تهیه مربای شیر با شیره انگوربرای تهیه این مربا میتوانید از شیره انگور نیز استفاده کنید. در این روش نیازی به اضافه کردن بیکینگ پودر به مربا نیست. آماده کردن این مربا حدود ۲ ساعت طول میکشد. در ادامه این بخش میتوانید با مراحل پخت مربای شیر با شیره انگور آشنا شوید.مرحله اول: شیر و شکر را ترکیب کنیدبرای شروع باید شیر و شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید شیر برای ۱ تا ۲ ساعت با شعله ملایم بجوشد و شکر به طور کامل در شیر حل شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شکلات صبحانه با خرما و اردهمرحله دوم: شیره انگور را اضافه کنیدبعد از حدود ۲ ساعت میتوانید شیره انگور را به آرامی و در چند مرحله به قابلمه اضافه کنید. شیر را به صورت مداوم هم بزنید تا حالت بریده پیدا کند.بعد از بریده بریده شدن شیر و زمانی که رنگ آن قهوهای شد، هم زدن را متوقف کنید. اجازه دهید تا تکههای بریده بریده شده شیر بزرگتر شوند و مربای شما غلیظ شود.مرحله سوم: آب لیمو ترش را اضافه کنیدزمانی که مربا به غلظت مورد نظر رسید، میتوانید آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید. در ادامه مربا را هم بزنید و اجازه دهید دوباره شروع به جوشیدن کند. سپس شعله گاز را خاموش کنید.مرحله چهارم: مربا را در ظرف مورد نظر بریزیدصبر کنید تا مربا خنک شود، سپس آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و در یخچال قرار دهید. به خاطر داشته باشید که برای نگهداری این مربا بهتر است از ظروف شیشهای درب دار استفاده کنید.مواد لازم جهت تهیه مربای شیر به روش اسپانیایی:شیر گاو پرچرب۱ کیلوگرمشکر۱ لیوان فرانسوی دستهداربیکینگ پودر۱ قاشق چایخوریطرز تهیه مربای شیر اسپانیاییمربای شیر، یکی از محبوبترین انواع مربا در اسپانیا است که درست کردن آن حدود ۱ ساعت طول میکشد. برای تهیه این مربا باید شیر و شکر را در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر و شکر به خوبی با هم مخلوط شوند.در این مرحله باید مدام شیر و شکر را هم بزنید تا شیر ته نگیرد. زمانی که شیر شروع به جوشیدن کرد، بیکینگ پودر را اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید.برای تهیه این مربا بهتر است از قابلمه بزرگ یا عمیق استفاده کنید، زیرا مربا بعد از اضافه کردن بیکینگ پودر پف میکند و در صورتی که قابلمه کوچک باشد، ممکن است به بیرون قابلمه سرازیر شود.حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا مربا به قوام مورد نظر برسد و رنگ آن زرد شود. سپس میتوانید شعله گاز را خاموش کنید. اجازه دهید مربا خنک شود و سپس آن را در یک ظرف شیشهای تمیز بریزید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای توت سفید به روش خانگینکات و فوت و فنهای تهیه مربای شیردر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه مربای شیر اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای تهیه مربای شیر میتوانید به جای شکر سفید از مقداری شکر قهوهای استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که اضافه کردن شکر قهوهای به این مربا موجب تیره شدن رنگ آن میشود.مربای شیر یک نوع مربای سنتی است که میتوانید از آن برای صبحانه یا برای مزه دار کردن انواع دسر و شیرینی استفاده کنید.برای تهیه این مربا سعی کنید از شیر پرچرب استفاده کنید تا مربای شما خوشطعمتر شود.میتوانید از مربای شیر برای مزه دار کردن انواع قهوه و نوشیدنیهای گرم استفاده کنید.اضافه کردن وانیل به این مربا اختیاری است و در صورت تمایل میتوانید آن را حذف کنید.برای درست کردن این مربا میتوانید به جای بیکینگ پودر از مقداری جوش شیرین نیز استفاده کنید.از آن جایی که بعد از اضافه کردن بیکینگ پودر یا جوش شیرین به شیر، سطح شیر بالا میآید و پف میکند، باید مدام شیر را هم بزنید تا سر نرود.مربای شیر بافتی کاراملی و غلیظ دارد و رنگ آن با توجه به مدت زمانی که مربا را میجوشانید کرم تیره یا روشن میشود.در صورتی که برای تهیه این مربا از شیره انگور و آبلیمو استفاده کنید، بافت مربای شما بریده بریده میشود و ظاهر متفاوتی با دیگر روشهای تهیه این مربا خواهد داشت.برای درست کردن مربای شیر میتوانید به جای شیرهای حیوانی از انواع شیر گیاهی مثل شیر بادام یا شیر فندق نیز استفاده کنید.مربای شیر یک نوع مربای متفاوت و فوق العاده مفید است که درست کردن آن معمولا با مرباهای معمولی متفاوت است. ظاهر این مربا شباهت زیادی به کرم کارامل دارد و طعم آن نیز بسیار لذیذ و خوشمزه است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای ریواس خانگیاگر تجربه درست کردن مربای شیر را دارید میتوانید تجربیات و پیشنهادات خودتان را در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما به اشتراک بگذارید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
- برچسب ها: