سفره‌ای جذاب با پسته پلو و مرغ خامه‌ای: وقتی شرق و غرب به هم می‌رسند

  • توسط: admin


به دنبال یک غذای مجلسی و خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان‌تان هستید؟ پسته پلو با مرغ خامه‌ای، انتخابی عالی برای شماست. این غذا یک تجربه بی‌نظیر از طعم و عطر را برایتان به ارمغان می‌آورد. در این مقاله از مجله اکالا، به شما آموزش می‌دهیم که چگونه این غذای مجلسی را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه پسته پلو با مرغ خامه‌ای

مواد لازم جهت تهیه پسته پلو با مرغ خامه‌ای به شرح زیر است:

مغز پسته۱ پیمانهسینه مرغ۵۰۰ گرمبرنج۳ پیمانهآرد۲ قاشق غذاخوریکره۲ قاشق غذاخوریپیاز متوسط۱ عددخامه ۱۰۰ گرمنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمزعفران دم کردهبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازمآببه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه پسته پلو با مرغ خامه‌ای

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این غذا ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این غذای جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی برنج

برنج را از چند ساعت قبل از شروع پخت بشویید و با مقداری آب خیس کنید.

مرحله دوم: آماده سازی پسته

مغز پسته را درون تابه مناسبی بریزید و بدون روغن چند دقیقه‌ای تفت دهید تا کمی رنگشان تغییر کند.

مرحله سوم: آماده سازی مرغ و پیاز

سینه مرغ را بشویید و گوشت آن را به تکه‌های کوچک برش بزنید و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

پیاز را نیز پس از شستن و پوست گرفتن نگینی خرد کنید.

پیاز نگینی خرد شده را به مرغ اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی و سبک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قیسی پلو تبریزی

مرحله چهارم: آماده سازی سس خامه ای

درون تابه‌ای آرد را بریزید و کره را به آن اضافه کنید.

چند دقیقه‌ای تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس خامه، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود. مقدار خامه را می‌توانید بر اساس ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

سس تهیه شده را به مرغ و پیاز اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا مرغ در سس جا بیفتد.

زمان پخت مرغ به اندازه تکه‌ها و نوع مرغ بستگی دارد. مرغ باید کاملا پخته شود. برای طعم بهتر، می‌توانید از کمی آبلیمو یا آب نارنج در سس مرغ استفاده کنید.

مرحله پنجم: پخت برنج

برنج را آبکش کرده و با مقداری روغن، زعفران دم کرده و نمک مخلوط کنید. سپس در قابلمه لایه به لایه با پسته‌های تفت داده شده بریزید.

قابلمه را روی حرارت کم گذارید و منتظر بمانید تا برنج دم بکشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لیمو پلو

مرحله ششم: تزیین و سرو غذا

پس از آماده شدن برنج و مرغ خامه‌ای، آن‌ها را در ظرف سرو بریزید.

برای تزیین پسته پلو می‌توانید از خلال بادام، زرشک، کشمش یا سبزیجات معطر استفاده کنید.

با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی اکالا، می‌توانید یک پسته پلو با مرغ خامه‌ای مجلسی و خوشمزه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این غذای جذاب و متفاوت غافل نشوید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید