سریع و لذت بخش: دستور تهیه ترشی چغاله‌ بادام با سادگی و خوشمزه‌ای بی‌نظیر

  • توسط: admin


چغاله بادام یکی از میوه‌های فصل بهار است که بسیار محبوب و پرطرفدار است. بهترین نوع چغاله، چغاله‌های کوچک و متوسط بافت ترد و رنگ سبز روشن هستند. ترشی چغاله بادام یکی از خوشمزه‌ترین ترشی‌ها است. در این مطلب، طرز تهیه ساده‌ترین ترشی چغاله بادام به شما آموزش داده خواهد شد. مواد لازم شامل چغاله بادام، نمک، سیر، فلفل، ترخون، نعنا و سرکه است. مراحل آماده‌سازی شامل شستن و خشک کردن چغاله بادام، تمیز کردن و خشک کردن سیر، فلفل، ترخون و نعنا، ریختن مواد در شیشه و تهیه سس ترشی است. ترشی چغاله بادام باید در شیشه‌های تمیز و خشک قرار گیرد و مدت زمان حدود ۷-۱۰ روز نیاز دارد تا آماده شود. با رعایت نکات و فوت و فن‌های تهیه ترشی، می‌توانید یک ترشی خوشمزه و مرغوب داشته باشید.

چغاله‌ بادام، این نوبرانه فصل بهار یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین میوه‌هایی است که کاربردهای زیادی در آشپزی دارد. بهترین نوع چغاله، چغاله‌های با سایز کوچک و‌ متوسط است که بافت ترد و رنگ سبز روشنی دارند. ترشی چغاله‌ بادام نیز به روش‌های بسیار مختلفی تهیه می‌شود و یکی از خوشمزه‌ترین ترشی‌ها به حساب می‌آید.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه ترشی چغاله‌ بادام را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه ترشی چغاله‌ باداممدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه ترشی ۱۵-۲۰ دقیقه و مدت زمان آماده سازی نهایی ترشی ۷-۱۰ روز است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱-۲ شیشه متوسط ترشی به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این ترشی در دسته‌بندی متوسط قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه ترشی چغاله بادام:چغاله بادام۵۰۰ گرمنمکبه مقدار دلخواهسیر۲-۳ حبهفلفل تند۱-۲ عددترخون و نعناچند شاخهسرکه۲-۳ پیمانهمرحله اول: آماده‌ سازی چغاله بادامچوب‌های چغاله‌ بادام‌ها را بگیرید. آن‌ها را در‌ون ظرف آب بریزید و به خوبی بشویید.هر چقدر در زمان شستن تلاش کنید تا پرزهای روی میوه را از بین ببرید در نهایت ترشی شما خوش‌رنگ‌تر خواهد شد.توجه داشته باشید در این مرحله از فشار دادن یا له کردن چغاله ها بپرهیزید.چغاله‌های شسته شده را درون آبکش قرار دهید و منتظر بمانید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.حال آن‌ها را روی دستمال نخی آشپزخانه بریزید و به خوبی خشک کنید.مرحله دوم: آماده سازی سیر، فلفل، نعنا و ترخونسیر‌ها را بشویید و پوست بگیرید.نعنا، ترخون و فلفل را تمیز کنید و بشویید، آن‌ها را روی دستمال نخی آشپزخانه گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.در این مرحله می‌توانید از سبزی خشک نیز استفاده کنید.سیر عطروطعم شگفت‌انگیزی به ترشی شما می‌دهد و قابل حذف است، می‌توانید آن را حذف کنید.مرحله سوم: ریختن مواد ترشی در شیشهشیشه‌های خشک و تمیزی را انتخاب کنید. شیشه‌ها باید کاملا تمیز و عاری از هر گونه چربی و آلودگی باشند.مقداری از چغاله بادام‌های شسته و خشک شده را درون شیشه بریزید.یک حبه سیر، یک فلفل و چند برگ نعنا و ترخون روی آن بریزید.مجدد مقداری چغاله‌ بادام روی آن بریزید و این کار را تا پایان یافتن موادتان ادامه دهید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی سپستون سبز (پهیل) جنوبیمرحله چهارم: تهیه سس ترشیسرکه را درون ظرف مناسبی بریزید. در تهیه این ترشی از انواع سرکه می‌توانید استفاده کنید. سرکه سیب، ترشی یا اصطلاحاً تیزی کمتری دارد و سرکه انگور ترش‌تر است.به مقدار دلخواه نمک به سرکه اضافه کنید و به هم زنید تا دانه‌های نمک در سرکه حل شود.حال از سس حاصل شده روی چغاله‌ها بریزید تا جایی که روی آن‌ها را بپوشاند.درب شیشه را محکم ببندید به شکلی که هیچ هوایی به درون شیشه نفوذ نکند.شیشه‌های ترشی را در مکانی خشک و خنک به دور از نور قرار دهید.۷-۱۰ روز زمان دهید تا ترشی شما آماده شود.پس از باز کردن درب ظرف ترشی را در یخچال نگهداری کنید.نکات و فوت و فن‌های تهیه ترشی چغاله بادامدر تهیه ترشی چغاله بادام به ۳ نکته زیر توجه کنید:اگر چغاله‌ها شما کمی سفت یا بزرگ هستند می‌توانید آن‌ها را با چاقو به دو نیمه برش زنید.برخی در تهیه این ترشی ۱/۳ شیشه را سرکه و بقیه آن را آب جوش سرد شده می‌ریزند. در این روش ترشی چغاله‌ها ماندگاری کمتری دارند اما ترشی ملایم‌تری خواهید داشت.می‌توانید از ۱-۲ قاشق رب انار در تهیه این ترشی استفاده کنید، استفاده از رب انار طعم ترشی شما را ملس می‌کند و رنگ آن را کمی تیره می‌کند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی کلم سفیدامیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این ترشی بسیار خوشمزه را تهیه و در کنار غذاهایتان میل کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط
آموزش
معنی اغجی بخارایی در دیکشنری فارسی چیست؟
  • ۶ مرداد ۱۴۰۳
  • -
  • 2 بازدید
آموزش
معنی اغجاقالا در دیکشنری فارسی چیست؟
  • ۶ مرداد ۱۴۰۳
  • -
  • 3 بازدید
آموزش
معنی اغانی در دیکشنری فارسی چیست؟
  • ۶ مرداد ۱۴۰۳
  • -
  • 1 بازدید
آموزش
معنی باوهین جین در دیکشنری فارسی چیست؟
  • ۶ مرداد ۱۴۰۳
  • -
  • 5 بازدید

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید