سریع و خوشطعم؛ دسر لذیذ سیب سرخ شده

  • توسط: admin


دسر سیب سرخ شده یکی از دسرهای ساده و خوشمزه است که می‌توان در زمان کوتاهی آماده کرد. با تهیه خمیر خاص و لطیف و سرخ کردن تکه های سیب در روغن، این دسر آماده می‌شود. برای تهیه دسر سیب سرخ شده، ابتدا تخم‌مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده و سپس شیر را اضافه کنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و به ترکیب خمیری اضافه کنید. سیب‌ها را خرد کرده و به خمیر اضافه کنید، سپس خمیر را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. در انتها می‌توانید دسرها را با ترکیب پودر قند و دارچین تزیین کنید و سرو کنید. این دسر دارای عطر و طعم خوبی است و می‌توانید با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.

دسر سیب سرخ شده یکی از دسرهای بسیار ساده و خوشمزه‌ای است که به‌ راحتی در زمان کوتاهی آماده می‌شود. این دسر را به‌ صورت گرم یا سرد می‌توانید سرو کنید. دسر سیب سرخ شده ترکیبی از تکه‌های سیب در خمیری مخصوص و لطیف است که در روغن سرخ می‌شود.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ طرز تهیه دسر سیب سرخ شده را به‌ صورت مرحله‌ به‌ مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه همراه باشید.طرز تهیه دسر سیب سرخ شدهمدت‌ زمان آماده‌ سازی و تهیه این دسر ۱۵-۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این دسر خوشمزه را تهیه کنید.مواد لازم جهت تهیه دسر سیب سرخ شده:سیب۲ عددآرد سفید۱ پیمانهشیر۱/۳ پیمانهشکر۱/۴ پیمانهبیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوریتخم مرغ۱ عددپودر دارچین و پودر قندبه مقدار دلخواهروغن سرخ کردنیبه مقدار لازممرحله اول: ترکیب تخم‌مرغ و شکردر اولین مرحله به سراغ آماده‌سازی خمیر دسر روید.درون ظرف مناسبی تخم‌مرغ را بشکنید و به آن شکر را اضافه کنید. با کمک همزن دستی یا برقی ترکیب فوق را به هم زنید تا به‌ خوبی یک‌دست شود.توجه داشته باشید برای بهترشدن بافت خمیر دسر باید مواد اولیه آن را از ۱ ساعت قبل از تهیه در دمای محیط قرار دهید.مرحله دوم: افزودن شیردر دومین مرحله شیر را به ترکیب تخم‌ مرغی اضافه کنید و با کمک ویسک یا دور کند همزن برقی در حد مخلوط‌ شدن به هم زنید.مرحله سوم: آماده‌ سازی مواد و افزودن مواد خشکدر مرحله سوم آرد و بیکینگ‌پودر را با هم ترکیب کنید و ۱-۲ بار ترکیب مواد فوق را از الک رد کنید.در همین مرحله ترکیب مواد خشک را کم‌کم به مواد خمیری شکل پنکیک اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط‌شدن به هم زنید.مرحله چهارم: آماده‌ سازی سیب‌هادر مرحله چهارم به سراغ آماده‌ سازی سیب‌ها روید. آن‌ها را بشویید و پوست بگیرید.سیب‌ها را با کمک چاقو به‌ صورت نگینی خرد کنید و هسته و شاخه‌های آن را جدا سازید.شما در این مرحله می‌توانید سیب را به‌ صورت حلقه‌حلقه نیز برش زنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت گلابی و بادام؛ دسر جذاب فرانسویمرحله پنجم: ترکیب سیب و خمیردر پنجمین مرحله سیب‌های خرد شده را به ترکیب خمیری شکلی که در مراحل قبل تهیه کردید اضافه کنید و مواد را به‌خوبی به هم زنید تا تمام قسمت‌های سیب به مواد خمیری آغشته شود.مرحله ششم: سرخ‌ کردن دسر سیبدر مرحله ششم درون قابلمه کوچک مناسبی مقداری روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا روغن گرم شود.حال از ترکیب مواد دسر با کمک قاشق بردارید و درون روغن بریزید.کمی زمان دهید تا یک سمت دسر طلایی شود و پف کند. سپس دسر را در روغن بچرخانید تا سمت دیگرش نیز سرخ و برشته شود.به همین ترتیب همه مواد دسر را درون روغن سرخ کنید.پس از سرخ‌ کردن دسرها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.مرحله هفتم: تزیین و سرو دسردر آخرین مرحله درون ظرف مناسبی مقداری پودر قند را با پودر دارچین ترکیب کنید.در این مرحله می‌توانید دسرهای سیب سرخ شده را تک‌تک درون ترکیب فوق بغلتانید و در ظرف سرو قرار دهید.روش دیگر برای تزیین این دسرهای سیب سرخ شده این است که آن را در سینی کنار هم بچینید و از ترکیب پودر قند و دارچین روی آن‌ها الک کنید.دارچین در طعم‌دار کردن این دسر سلیقه‌ای است، می‌توانید آن را حذف یا با سایر ادویه‌ها مانند پودرها یا پودر زنجبیل جایگزین کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیب کاراملی خوشمزهاین دسر طعم و عطر بسیار خوبی دارد و به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، آن را تهیه و در کنار فنجانی چای در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید