سریع و آسان: 3 روش جادویی برای پخت پیتزا خانگی بدون نیاز به فر تنها در پنج دقیقه!
همه ما عاشق پیتزا هستیم، اما گاهی اوقات نه فر در دسترس داریم و نه حوصله درست کردن خمیر پیتزا و منتظر ماندن برای پخت آن. با این ۳ روش که در این مقاله از آدرینبلاگ به آن خواهیم پرداخت میتوانید در عرض ۵ تا ۱۵ دقیقه یک پیتزا خانگی بدون فر خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم جهت تهیه پیتزا خانگی بدون فر با نان تست
مواد لازم جهت تهیه پیتزا خانگی بدون فر با نان تست به شرح زیر است:
نان تست۲ عددسس گوجه فرنگی۲-۳ قاشق غذاخوریپنیر پیتزا رنده شدهبه مقدار دلخواهمواد دلخواه بر روی پیتزا (کالباس، سوسیس، فلفل دلمه، قارچ، زیتون و…)به مقدار دلخواه
مراحل تهیه پیتزا با نان تست (روش اول)
این روش سریعترین و سادهترین روش برای تهیه پیتزا خانگی بدون فر است.
مرحله اول: آماده سازی نان تست
دور تا دور نان تست را با کمک چاقو ارهای برش زنید تا بافت نرم و لطیف نان باقی بماند.
حال نان تست را در اندازه دلخواه مناسب با تابه برش بزنید.
مرحله دوم: افزودن سس، پنیر و سایر مواد پیتزا
با کمک پشت قاشق سس گوجه فرنگی را روی تمام سطح نان تست به صورت یک دست و یکسان بمالید.
پنیر پیتزا رنده شده را به طور یکنواخت روی نان تست ها بپاشید. شما میتوانید از انواع مختلف پنیر استفاده کنید.
حال سایر مواد دلخواه را برای روی پیتزا بچینید. برای طعم بهتر، از ادویههایی مانند آویشن، فلفل سیاه یا رزماری میتوانید کمک بگیرید و در مرحله آخر روی پیتزا بریزید.
مرحله سوم: پخت و سرو پیتزا
یک تابه نچسب یا تفلون را روی حرارت متوسط گرم کنید.
نان تستهای آماده شده را داخل تابه قرار دهید و درب آن را ببندید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.
توجه داشته باشید که فقط کافی است پنیر ذوب شود و مواد تاپینگ پیتزا شما کمی نرم شوند. مراقب باشید که پیتزا را بیش از حد نپزید.
پیتزا را از روی حرارت بردارید و بلافاصله با انواع سس دلخواهتان سرو کنید.
مواد لازم جهت تهیه پیتزا با نان لواش
مواد لازم جهت تهیه پیتزا با نان لواش به شرح زیر است:
نان لواش۱ عددسس کچاپبه مقدار دلخواهپنیر موزارلا رنده شدهبه مقدار دلخواهمواد دلخواه برای روی پیتزا (کالباس، فلفل دلمه و…)به مقدار دلخواه
طرز تهیه پیتزا با نان لواش (روش دوم)
این روش کمی بیشتر از روش نان تست زمان میبرد، اما پیتزای ضخیمتر و حجیمتری به شما میدهد
مرحله اول: آماده سازی نان و تابه
نان لواش را در یک ظرف مناسب قرار دهید. میتوانید از انواع نان لواش استفاده کنید.
ساندویچ ساز را روشن کنید تا گرم شود. اگر ساندویچ ساز در دسترس ندارید می توانید از تابه گریل استفاده کنید.
مرحله دوم: افزودن سس کچاپ، پنیر و سایر مواد
سس کچاپ را روی نان لواش بمالید. برای طعم بهتر، میتوانید از سسهای مختلف مانند سس مایونز یا سس فلفل استفاده کنید.
پنیر موزارلا رنده شده را به طور یکنواخت روی نان لواش بپاشید.
مواد دلخواه را برای روی پیتزا بچینید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد فوری
مرحله سوم: پخت و سرو
نان لواش آماده شده را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در ساندویچ ساز یا تابه گریل قرار دهید تا پنیر ذوب شده و نان کمی برشته شود.
پس از پخت پیتزا را به ابعاد دلخواه برش زنید.
مواد لازم جهت تهیه پیتزا در تابه
مواد لازم جهت تهیه پیتزا در تابه به شرح زیر است:
خمیر پیتزا آماده۱ عددسس گوجه فرنگی۲-۳ قاشق غذاخوریپنیر پیتزا رنده شدهبه مقدار دلخواهمواد دلخواه برای روی پیتزا (سوسیس، کالباس، قارچ و…)به مقدار دلخواه
طرز تهیه پیتزا در تابه (روش سوم)
این روش برای تهیه پیتزا با خمیر پیتزا آماده مناسب است.
مرحله اول: آماده سازی خمیر و تابه
در تهیه این پیتزا بهتر است تابهای مناسب با سایز خمیر پیتزا انتخاب کنید. در غیر این صورت خمیر پیتزا را در اندازه تابه برش بزنید.
تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و در این بازه زمانی به سراغ آماده سازی پیتزا روید. توجه داشته باشید که تابه باید حتما تفلون یا نچسب باشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسنک مرغ در ساندویچ ساز و ماهیتابه!
مرحله دوم: افزودن سس، پنیر و سایر مواد پیتزا
به همان ترتیب چیدمان در دو روش قبل مواد را روی خمیر پیتزا بچینید.
مرحله سوم :پخت و سرو نهایی
خمیر پیتزای آماده شده را داخل تابه گرم قرار دهید. درب تابه را ببندید و ۵-۸ دقیقه زمان دهید تا با حرارت متوسط پیتزا بپزد و پنیر ذوب و طلایی شود.
اگر مایکروویو دارید، میتوانید به جای پختن پیتزا در تابه، آن را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا پنیر ذوب شده و نان تست کمی برشته شود.
پس از پخت به دلخواه پیتزا را برش بزنید و در کنار عزیزانتان میل کنید.
امیدواریم که ۳ آموزش سریع و فوری ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و با تهیه یک پیتزای خوشمزه وعده دلچسبی را برای خودتان رقم بزنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: