روش پخت خورشت کرفس با غوره و گوشت؛ عطر و طعم اصیل ایرانی!
خورش کرفس، یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که با روشهای مختلفی طبخ میشود. در این بخش از آدرینبلاگ، به شما طرز تهیه خورش کرفس با غوره را آموزش میدهیم که طعمی ترش و ملس دارد و میتواند به عنوان یک غذای کامل و مغذی در کنار برنج سرو شود.
مواد لازم جهت تهیه خورش کرفس با غوره
برای تهیه خورشت کرفس با غوره به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
گوشت گوسفندی یا گوساله۲۵۰ گرمکرفس ۳۰۰ گرمجعفری۲۰۰ گرمنعنا۱۰۰ گرمپیاز(بزرگ)۱ عددبرگ کرفس۵۰ گرمرب گوجهفرنگی۱ قاشق غذاخوریلوبیا چیتی پخته شده۱۰۰ گرمغوره۵۰ گرمآب غوره ۱ قاشق چایخوریآب لیمو تازه۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازمادویه کاری و گرده لیموبه مقدار لازمآببه مقدار لازمروغن به مقدار لازم
مراحل تهیه خورش کرفس با غوره
برای تهیه خورشت کرفس با غوره، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آماده سازی مواد
کرفسها را شسته و برگهای آن را جدا کنید. ساقههای کرفس را به اندازه دلخواه (یک بند انگشت) خرد کنید. سبزیها (جعفری و نعنا) را شسته و به همراه برگهای کرفس ساطوری کنید. همچنین، گوشت را به تکههای متوسط خرد کنید.
بیشتر بخوانید: ۸ تا از بهترین چاشنیها برای خورشت کرفس مجلسی
مرحله دوم: سرخ کردن کرفس
در یک تابه با کمی روغن، کرفس های خرد شده را روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی نرم و طلایی شوند. سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
مرحله سوم: سرخ کردن سبزی
در همان تابه، کمی روغن اضافه کرده و سبزیهای ساطوری شده را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیها کاملا سرخ و عطر آنها آزاد شود. سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
مرحله چهارم: پخت گوشت
در یک قابلمه، گوشت را به همراه کمی آب و نمک روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا جوش بیاید و سپس حرارت را کم کنید. کف را از روی آب گوشت با قاشق جمعآوری کنید. بعد از اینکه گوشت کمی پخت، آن را آبکش کنید و دوباره به قابلمه برگردانید.
بیشتر بخوانید: ۹ ترفند برای لعابدار و خوشمزه کردن خورشت کرفس
مرحله پنجم: سرخ کردن گوشت و ادویهها
پیاز را شسته و نگینی خرد کنید. در یک قابلمه دیگر، کمی روغن اضافه کرده و پیاز را تفت دهید تا شفاف و طلایی شود. گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. ادویه ها (زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری) و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رب رنگ باز کند.
مرحله ششم: پخت خورش کرفس با غوره
کرفس و سبزیهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و ادویه اضافه کنید. دو لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد.
مرحله هفتم: اضافه کردن لوبیا و چاشنیها
لوبیا چیتی پخته شده را به خورش اضافه کنید و هم بزنید. غوره و گرده لیمو را نیز اضافه کنید. در ۱۰ دقیقه آخر پخت باید آب لیمو، آب غوره و نمک را به خورش اضافه کنید و طعم آن را تنظیم کنید. نوش جان!
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه خورش کرفس با غوره را به شما آموزش دادیم. این خورش خوشمزه میتواند به عنوان یک غذای کامل و مغذی در کنار برنج سرو شود و طعمی دلچسب و به یاد ماندنی را برای شما به ارمغان بیاورد.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.
- برچسب ها: