رمزنگاری قیمت دلار / تحلیل به افق نزدیک توسط کارشناسان

  • توسط: admin


پیش‌بینی قیمت دلار یکی از موضوعاتی است که همواره توجه بسیاری از افراد و کارشناسان اقتصادی را به خود جلب کرده است. با توجه به اهمیت این موضوع، کارشناسان اقتصادی با تحلیل اقتصاد کشورهای مختلف و شاخص های مرتبط، تلاش می کنند تا قیمت دلار در آینده را پیش بینی کنند. برخی از این کارشناسان معتقدند که قیمت دلار در آینده به دلیل عوامل مختلف مانند سیاست های اقتصادی، نرخ بهره، نرخ تورم و وضعیت اقتصادی جهان، ممکن است افزایش یا کاهش یابد. هرچند پیش بینی قیمت دلار با دقت مطلوب همواره ممکن نیست، اما تلاش و تحلیل کارشناسان اقتصادی می تواند به افراد و شرکت ها در تصمیم گیری های مالی و اقتصادی کمک کند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا،  سیزدهم فروردین‌ماه ۱۴۰۳ و زمانی‌که هنوز تعطیلات نوروز برای مردم ایران تمام نشده بود، خبر حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی سفارت ایران در دمشق منتشر شد. این حمله ساعت ۱۷ اتفاق افتاد و به‌دنبال آن فرمانده ارشد سپاه پاسداران و پنج افسر همراه آنها شهید شدند.
در این میان بازار غیر رسمی ارز در اولین روز کاری ۱۴۰۳ نوساناتی را تجربه کرد که متاثر از این موضوع بود و زعم بسیاری از کارشناسان،  این امر موج روانی و هیجانی در بازار ایجاد کرده و بر التهابات ارزی دامن زده که موقتی است و پایدار نخواهد ماند و بازار به روال قبل برمی‌گردد.
به گفته این کارشناسان، عده‌ای دلال و تروریست اقتصادی در این شرایط، همسو با دشمن بدنبال جوسازی و اختلال در بازار ارز هستند. در عین حال که افزایش موقتی انتظارات تورمی ناشی از عوامل غیراقتصادی است و رسانه‌های معاند در حال افزایش انتظارات تورمی در جامعه هستند و از هیچ تلاشی برای ترغیب مردم جهت هجوم به بازار ارز دریغ نمی‌کنند.
البته در کنار اینکه کارشناسان معتقدند افزایش نرخ دلار این روزها ناشی از حملات رژیم صهیونیستی است و به‌زودی فروکش خواهد کرد، بر این موضوع نیز تاکید دارند که سیاست‌های فعلی برای کنترل نرخ ارز چندان مناسب نیست و باید بسته‌های جدید سیاستی تدوین شود و انتظارات تورمی را کاهش دهد؛ در غیر این صورت نمی‌توان انتظار کاهش نرخ ارز را داشت.
درواقع به گفته کارشناسان، تراز تجاری مثبت با نفت، شرط لازم برای ثبات ارز است و اگر تراز ارزی ما مثبت نباشد، با توجه به ۲۰ میلیارد قاچاق و ۱۰ میلیارد دلار خروج سرمایه‌ای که برآورد می‌شود، بی‌ثباتی در حوزه ارز خواهیم داشت.
در این میان، نمایندگان مجلس نیز نسبت به بازار غیر رسمی ارز گلایه داشته و خواستار رسیدگی به وضعیت موجود شده‌اند. به گفته رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نرخ ارز حتما قابل کاهش است.
همچنین محمدرضا پورابراهیمی خواستار برگزاری جلسه‌ای مشترک میان مجلس و دولت با موضوع مسائل بازار ارز شد.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید