راهنمای تهیه چیکن پارمزان ایتالیایی؛ لذیذ و شگفتانگیز
چیکن پارمزان یکی از غذاهایی است که اصالت آن به ایتالیا برمیگردد و با استفاده از مواد اولیه ساده تهیه میشود. این غذا از سینه یا فیله مرغ به همراه پنیر پارمزان طعمدار تهیه میشود. برخی این غذا را با پاستا یا سیبزمینی و برخی دیگر آن را به تنهایی سرو میکنند.
مراحل تهیه چیکن پارمزان شامل سوختن، پختن و تزیین غذا میشود. ابتدا سینه مرغ را بشویید، سپس آنها را کوبیده و با آرد و پنیر پارمزان کاور کنید. سپس تخم مرغ را بزنید و فیلههای مرغ را داخل آن قرار دهید و بعد آنها را در ترکیب آرد سوخاری و پنیر پارمزان بگذارید.
بعد از استراحت دادن، فیلهها را سرخ کنید و سس کچاپ و پنیر پیتزا را روی آن بریزید. سپس آنها را درون فر قرار دهید و پزشانید. در آخر، آن را با ریحان تزیین کنید و آماده سرو شود. این غذا طعمی خوشمزه و جذاب دارد و میتوانید از آن لذت ببرید.
چیکن پارمزان یکی از غذاهای بینالمللی است که اصالت آن به ایتالیا برمیگردد و با مواد اولیه ساده و در دسترسی تهیه میشود. مواد اصلی این غذا سینه یا فیله مرغ است که با پنیر پارمزان طعمدار میشود. برخی چیکن پارمزان را در کنار پاستا یا سیبزمینی و برخی به تنهایی سرو میکنند.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ کاملترین و سادهترین طرز تهیه چیکن پارمزان را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید. طرز تهیه چیکن پارمزانمدت زمان آماده سازی و تهیه این غذا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲ تا ۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده میتوانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجم بیشتری این غذا را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دستهبندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه چیکن پارمزان:سینه مرغ۲ عددتخم مرغ۲ عددپودر سوخاری۱ پیمانهپنیر پارمزان۲ پیمانهآرد ۳ قاشق غذاخوریسس کچاپ۳ قاشق غذاخوریریحان (برای تزئین)به مقدار کافینمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازممرحله اول: آماده سازی سینه مرغسینه مرغ را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. با کمک چاقوی تیزی سینه را از میانه به دو قسمت برش زنید.حال سینههای برش زده شده را درون کیسه فریزر قرار دهید و با گوشتکوب یا بیفتک کوب سینهها را بکوبید.بهتر است تمام نقاط گوشت را به طور یکسان به قطر یک سانتیمتر باز کنید.مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغتخممرغها را درون ظرف مناسبی بشکنید.مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.با کمک چنگال تخممرغها را به خوبی به هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.مرحله سوم: ترکیب آرد سوخاری و پنیر پارمزانآرد سوخاری و پنیر پارمزان را درون ظرف مناسبی با هم ترکیب کنید و کنار گذارید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه فتوچینی با مرغ به روش ایتالیاییمرحله چهارم: آماده سازی فیلههای مرغابتدا فیلههای مرغ کوبیده شده را با آرد سفید کاور کنید.سپس آنها را در ترکیب تخممرغ بغلتانید.در آخر فیلهها را در ترکیب آرد سوخاری و پنیر پارمزان بگذارید و کمی ماساژ دهید تا تمام قسمتهای مرغ با مواد سوخاری کاور شود.این کار را ۲ بار انجام دهید.مرحله پنجم: استراحت دادن فیلههافیلههای مرغ را درون ظرف مناسبی قرار دهید.درب ظرف را ببندید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان دهید تا در دمای محیط استراحت کنند.مرحله ششم: سرخ کردن فیله مرغدرون تابه مناسب کمی روغن بریزید.منتظر بمانید تا روغن کمی گرم شود، سپس فیلههای مرغ را در روغن گذارید.با حرارت کم هر طرف فیلهها را چنددقیقهای سرخ کنید تا فیلهها طلایی و برشته شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوفله مرغ با قارچمرحله هفتم: افزودن سس کچاپ و پنیر پیتزاسینههای مرغ سرخ شده را درون ظرف مناسب فر یا ظرف پیرکس بچینید.مقداری سس کچاپ روی فیلهها بزنید و با پشت قاشق سس را کمی پخش کنید.مقداری پنیر پیتزا و در صورت دلخواه پنیر پارمزان روی فیلهها بریزید.مرحله هشتم: پخت و تزیین غذافر برقی یا گازیتان را روشن کنید و منتظر بمانید تا فر به خوبی گرم شود.ظرف حاوی چیکن را درون فر قرار دهید.دمای پخت در فر برقی را روی ۲۰۰ درجه تنظیم کنید.به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان دهید تا پنیر ذوب شود و طلایی و برشته شود.اگر در زمان اعلام شده پنیر طلایی و برشته نشده بود میتوانید زمان پخت را کمی افزایش دهید.توجه داشته باشید که از زیاد ماندن غذا در فر پرهیز کنید؛ زیرا فیلهها بیش از اندازه خشک میشوند.پس از پخت چیکن پارمزان جذاب و خوشمزهتان آماده سرو است. آن را در ظرف سرو گذارید و با مقداری ریحان تازه تزیین کنید.اگر از طرفداران غذاهای ایتالیایی هستید، پیشنهاد میکنیم حتما این غذای بسیار خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: