راهنمای تهیه ماهی کبابی مانند رستوران؛ گام به گام

  • توسط: admin


ماهی کبابی یک غذای بسیار لذیذ و محبوب است که به روش کباب کردن خاصی تهیه می‌شود. این روش باعث حفظ ارزش غذایی ماهی می‌شود و از جذابیت و طعم خوب آن نیز کاسته نمی‌شود. طبخ ماهی به این روش یکی از بهترین روش‌های پخت ماهی است و مراحل آن نیز بسیار ساده و قابل درک است.

برای تهیه ماهی کبابی نیاز به ماهی، زعفران، کره، روغن زیتون، پیاز، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه داریم. مراحل تهیه این غذا شامل آماده‌سازی ماهی و ماساژ دادن آن با روغن زیتون، پشتیبانی پیاز، مخلوط کردن آب پیاز و آب لیمو ترش، افزودن نمک و فلفل سیاه، استراحت دادن ماهی و کباب کردن آن می‌شود. در نهایت ماهی کبابی را با کره و زعفران طعم‌دار کرده و سرو می‌کنیم.

مصرف ماهی به همراه ماهی کبابی باعث افزایش سلامت قلب و مغز، ورزشکاران و افرادی که به دنبال یک رژیم غذایی سالم هستند، می‌توانند از این غذا به عنوان بخشی از برنامه غدایی خود استفاده کنند. امیدوارم با دنبال کردن مراحل تهیه این غذا، لذت آشپزی و خوردن آن را تجربه کنید.

ماهی کبابی یکی از غذاهای بین‌المللی پرطرفدار است که به روش‌های مختلفی و با انواع ماهی تهیه می‌شود. کباب‌ کردن ماهی تا حد زیادی موجب حفظ ارزش غذایی آن می‌شود. به همین دلیل طبخ ماهی با این روش یکی از روش‌های پخت مناسب و اصولی ماهی است.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ طرز تهیه ماهی کبابی را به‌صورت مرحله‌ به‌ مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه ماهی کبابیمدت‌زمان آماده‌سازی و تهیه این غذا ۶۰-۹۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجم ها بیشتری این غذای لذیذ را طبخ کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه ماهی کبابی:ماهی۱-۲ عددمحلول زعفرانبه مقدار دلخواهکره۲۵ گرمروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریپیاز۱ عددآب لیمو ترش۱-۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازممرحله اول: آماده‌سازی ماهیدر اولین مرحله به سراغ آماده‌ سازی ماهی‌ها روید. ماهی‌ها را بشویید و تمیز کنید. برای تهیه ماهی کبابی باید استخوان‌های ماهی را از آن‌ها جدا سازید. با کمک چاقو استخوان‌های ماهی را کامل از گوشت آن جدا سازید.مرحله دوم: ماساژ دادن ماهی با روغن‌ زیتوندر مرحله دوم کم‌کم روغن‌ زیتون را روی گوشت ماهی بریزید و با کمک دست به‌ آرامی ماساژ دهید تا تمام قسمت‌های ماهی به‌ خوبی به روغن‌ زیتون آغشته شود.توجه داشته باشید که ماهی گوشت نرم و لطیفی دارد و با صبر و حوصله باید مراحل را پیش روید تا آسیبی به بافت ماهی نزنید.مرحله سوم: آماده‌ سازی پیازدر سومین مرحله به سراغ آماده سای پیاز روید. پیاز را پوست بگیرید و بشویید.آن را با کمک رنده، رنده کنید برای بالاتر رفتن سرعت کار می‌توانید از میکسر یا خردکن استفاده کنیدحال با کمک آبکش آب پیاز رنده یا پوره شده را به‌خوبی بگیرید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سبزی پلو با ماهیمرحله چهارم: ترکیب آب پیاز و آب‌ لیمو ترشدرون ظرف مناسبی آب پیاز و آب‌ لیمو ترش را با هم ترکیب کنید. ماهی‌ها را درون ظرف درب دار مناسبی قرار دهید.در همین مرحله ترکیب آب پیاز و آب‌ لیمو ترش را به آن اضافه کنید و کمی ماساژ دهید تا تمام قسمت‌های گوشت ماهی با محلول فوق طعم‌دار شود.مرحله پنجم: افزودن نمک و فلفل سیاهدر مرحله پنجم مقداری نمک و فلفل سیاه به ماهی زنید و مجدد به ماساژ دادن ادامه دهید تا ماهی به تمام موادی که به آن اضافه کردید آغشته شود.مرحله ششم: استراحت دادن ماهی‌های طعم‌دار شدهدر مرحله ششم درب ظرف دا ببندید و ماهی‌ها را به مدت ۱-۲ ساعت درون یخچال استراحت دهید تا مواد به خوبی به بافت و گوشت ماهی نفوذ کنند و ماهی خوشمزه شود.مرحله هفتم: انتقال ماهی به‌ توری کبابیدر مرحله هفتم به سراغ آماده‌سازی توری کبابی روید. ماهی‌ها را از یخچال خارج کنید و روی توری قرار دهید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک ماهی بدون فرمرحله هشتم: کباب‌ کردن ماهیدر مرحله هشتم پس از آماده‌سازی زغال یا منقل توری ماهی را روی آن قرار دهید.توجه داشته باشید که گوشت ماهی ترد و لطیف است و سریع می‌سوزد.بادقت و حوصله هر طرف ماهی‌ها را به‌خوبی کباب کنید.مرحله نهم: آماده‌ سازی کره و زعفراندر نهمین مرحله به سراغ آماده‌سازی محلول جادویی ماهی کبابی‌تان روید.کره را در ظرف مناسبی ذوب کنید. مقداری محلول زعفران به آن اضافه کنید و به خوبی با هم ترکیب کنید.حال با کمک به براش از ترکیب فوق روی ماهی کبابتان زنید.این کار موجب نرم و لطیف شدن ماهی کبابی شما می‌شود و عطر آن را دو چندان می‌کند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ماهی برشته (گاریز کبابی) هرمزگانمرحله دهم: سرو ماهی کبابیدر مرحله دهم ماهی کبابی را از توری خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید.ماهی‌های کباب شده لذیذتان را با مقداری نان یا کته نوش جان کنید.ماهی خواص و فواید بسیار زیادی دارد، سرشار از امگا ۳ است که این ماده تا حد زیادی از حملات قلبی و مغزی جلوگیری می‌کند. حتما ماهی کبابی را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، تهیه کنید و استفاده از آن را در برنامه غذایی هفتگی‌تان جایی دهید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید