راهنمای تهیه شیرینی خوشمزه زعفرانی برای جشن نوروز

  • توسط: admin


شیرینی دیلایت زعفرانی یک شیرینی بسیار محبوب است که با مواد ساده و در دسترس تهیه می‌شود. این شیرینی دارای ماندگاری طولانی و ظاهری زیبا است که مناسب برای ارائه در جشن‌ها و مراسم‌های مختلف است. تهیه این شیرینی بسیار آسان است و نیازی به تجهیزات پیچیده‌ای ندارد.

برای تهیه شیرینی دیلایت زعفرانی، ابتدا شیر عسل، محلول زعفران و پودر هل را باهم مخلوط کرده و سپس خلال پسته و شکلات سفید را اضافه کنید. سپس بیسکویت را له کرده و به مواد خمیری اضافه کنید تا یک خمیر یکدست بدست آید. در مرحله بعد شکلات را ذوب کرده و به خمیر اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید.

سپس خمیر را به شکل‌های دلخواه خود شکل داده و با پودر پسته یا خلال پسته تزئین کنید. سپس شیرینی‌ها را در یخچال یا فریزر قرار دهید تا سفت شوند. در صورتی که قالب‌های مخصوص دارید، می‌توانید شکلات یا مغز داخل قالب بریزید و خمیر را بر روی آنها قرار دهید.

با تهیه این شیرینی خوشمزه و زیبا، می‌توانید لحظات خوشی را با عزیزان و دوستان خود به اشتراک بگذارید و لذت ببرید.

شیرینی دیلایت زعفرانی یک شیرینی بسیار راحت و خوشمزه است که شما بدون نیاز به همزن برقی، فر و حتی تخم‌ مرغ می‌توانید آن را با ساده‌ترین مواد اولیه تهیه کنید. این شیرینی ماندگاری زیاد و ظاهری بسیار زیبا دارد و یکی از شیرینی‌های مناسب برای شب عید است.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه شیرینی دیلایت زعفرانی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه شیرینی دیلایت زعفرانیمدت زمان آماده سازی و تهیه این شیرینی ۱۵-۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده ۲۵ تا ۳۰ عدد شیرینی به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این شیرینی در دسته‌بندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه شیرینی دیلایت زعفرانی:شیر عسل۱۵۰ گرمبیسکوئیت وانیلی۲۰۰ تا ۳۰۰ گرمپودر هل۱ قاشق سوپ‌خوریشکلات سفید۳۵ گرمخلال پسته۳ قاشق سوپ‌خوریمحلول زعفرانبه مقدار دلخواهپودر پسته برای تزئینبه مقدار دلخواهمرحله اول: ترکیب شیر عسلی، محلول زعفران و پودر هلدرون ظرف مناسبی شیر عسلی و محلول زعفران را با هم ترکیب کنید. مواد را با لیسک به خوبی به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.پودر هل را در این مرحله به ترکیب فوق اضافه کنید و همه مواد را به هم زنید.توجه داشته باشید که هر چقدر محلول زعفران بیشتری اضافه کنید شیرینی شما در نهایت پررنگ‌تر می‌شود.مرحله دوم: افزودن خلال پستهخلال پسته را به ترکیب فوق اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا ترکیب یک دستی حاصل شود.مرحله سوم: آماده سازی بیسکویتبیسکویت‌ها را در دستگاه آسیاب، میکسر یا غذاساز له و پودر کنید. اگر هیچ کدام از این دستگاه‌ها را در دسترس ندارید می‌توانید آن‌ها را درون زیپ کیپ بریزید و با گوشتکوب له و پوره کنید.برای بهتر شدن بافت شیرینی می‌توانید پودر بیسکویت را از الک رد کنید تا اگر تکه‌های بزرگ‌تری از بیسکویت در آن وجود دارد توسط صافی یا الک گرفته شود.مرحله چهارم: افزودن پودر بیسکویت به مواد شیرینیپودر بیسکویت را کم‌کم به مواد خمیری که در مرحله اول آماده کردید اضافه کنید و مدام مواد را به هم زنید.تا جایی که مواد بافتی نرم و یکدست به خود گیرند و به دست شما نچسبند.توجه داشته باشید که بافت بیسکویت‌های مختلف با هم متفاوت است.ممکن است مقدار کمتر یا بیشتری نیاز باشد که شما پودر بیسکویت به مواد شیرینی اضافه کنید تا خمیر شکل گیرد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی آجیلی به روش بازاریمرحله پنجم: آماده سازی شکلاتشکلات را با کمک بخار آب به روش بن ماری ذوب کنید.شکلات ذوب شده را به خمیر شیرینی اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا شکلات در همه قسمت‌های خمیرتان پخش شود.شما از هر طعم یا رنگ شکلاتی در این مرحله می‌توانید استفاده کنید.مرحله ششم: شکل دادن به خمیربرای شکل دادن به خمیر می‌توانید از آن به اندازه یک گردوی کوچک بردارید.در دست کمی گرد کنید و روی آن را با پودر پسته یا خلال پسته تزیین کنید.شیرینی‌ها را درون ظرف مناسبی بچینید و چند ساعت در یخچال یا فریزر قرار دهید تا سفت شوند.اگر قالب‌های سیلیکونی پاستیل یا شکلات در دسترس دارید. می‌توانید ابتدا کمی مغز درون قالب بریزید سپس از مواد شیرینی درون قالب گذارید و در نهایت قالب را در یخچال یا فریزر چند ساعتی استراحت دهید.به همین راحتی و با چند قلم مواد ساده و در دسترس شیرینی دیلایت زعفرانی بسیار خوشمزه و معطر شما آماده سرو کردن است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی حاج کریمی به روش قزوینیپیشنهاد می‌کنیم که شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این شیرینی بسیار جذاب و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید