راهنمای آشپزی کوکو نخود ارگانیک: گام به گام
کوکوی نخود فرنگی یک غذای خوشمزه و متفاوت است که در زمان کوتاهی آماده میشود. این کوکو برای سرو کردن با انواع نان یا برنج مناسب است. اگر گیاهخوار هستید، این کوکو را حتما امتحان کنید. طرز تهیه آن بسیار ساده است و نیاز به زمان و دانش آشپزی زیادی ندارد. با تهیه مواد مورد نیاز مثل نخود فرنگی، سیب زمینی، پیاز و سیر، میتوانید این کوکو را در کمتر از ۴۰ دقیقه آماده کنید. برای سرخ کردن کوکو، از روغن استفاده کنید و زمان سرخ کردن هر طرف آن را بیشتر از ۵-۱۰ دقیقه نگذارید. با این روش ساده میتوانید یک کوکو بسیار خوشمزه و جذاب را آماده کنید که میتوانید آن را با سالاد یا نان سرو کنید و به عزیزانتان پیشنهاد دهید.
کوکوی نخود فرنگی، یکی از خوشمزهترین و متفاوتترین کوکوهایی است که در زمان کوتاهی آماده میشود و طعم و مزه بسیار متفاوتی دارد. برخی آن را با انواع نان و برخی با برنج سرو میکنند. اگر گیاهخوار هستید، تهیه و میل کردن این کوکو را به شما توصیه میکنیم.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه کوکوی نخود فرنگیمدت زمان آماده سازی و تهیه این کوکو ۴۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این کوکو جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کوکو در دسته بندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه کوکو نخود فرنگی:نخود فرنگی۳۰۰ گرمتخم مرغ۳ عددسیب زمینی۴ عددسیر۲ حبهپیاز۱ عددنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازمآب ۲ پیمانهمرحله اول: آماده سازی نخود فرنگینخودفرنگی را پوست بگیرید و بشویید. آن را درون قابلمه مناسبی بریزید. مقداری نمک به آن اضافه کنید، ۲ پیمانه آب را نیز به محتوای درون قابلمه بیفزایید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.منتظر بمانید تا محتوای درون قابلمه به نقطه جوش رسد.سپس حرارت را کم کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا نخود فرنگی ها بپزند و آب درون قابلمه تبخیر شود.اگر زمان کافی برای پخت نخود فرنگی را ندارید میتوانید از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنید.مرحله دوم: آماده سازی سیبزمینیسیبزمینیها را بشویید و پوست بگیرید. آنها را با کمک رنده ریز رنده کنید.سیبزمینیهای رنده شده را درون صافی بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا آب سیبزمینیها گرفته شود.توجه داشته باشید که انجام این مرحله بسیار مهم است؛ زیرا موجب انسجام کوکو شما در زمان سرخ کردن میشود.سیبزمینیهای آب گرفته شده را درون ظرف مناسبی بریزید.مرحله سوم: آماده سازی پیاز و سیرپیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک رنده، ریز رنده کنید.پیازها را همانند مرحله قبل درون صافی کوچکی بریزید و با قاشق فشار دهید تا آب اضافیشان به خوبی گرفته شود.پیازهای رنده شده را به ظرف سیبزمینی اضافه کنید.سیر را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک سیر له کن پوره کنید.پوره سیر را به محتوای درون ظرف اضافه کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو گلم کلم؛ با سیب زمینی و پنیر پیتزامرحله چهارم: افزودن تخممرغ و ادویههاتخممرغها را در ظرف مواد کوکو بشکنید.نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و همه مواد را به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.مرحله پنجم: افزودن نخود فرنگی پخته شدهنخود فرنگی پخته شده را به محتوای کوکو اضافه کنید و همه مواد را به خوبی به هم زنید تا با هم ترکیب شوند.مرحله ششم: سرخ کردن کوکودرون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا روغن داغ شود.از مواد کوکو نخود فرنگی با قاشق بردارید و درون تابه گذارید کمی روی سطح مواد را صاف کنید و منتظر بمانید تا یک سمت کوکو سرخ و طلایی شود.پس از سرخ شدن کوکو را بچرخانید تا سمت دیگرش نیز طلایی و برشته شود.همه مواد را به همین ترتیب سرخ کنید.پس از سرخ کردن کوکوها، آنها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.اگر زمان کافی برای سرخ کردن تکتک کوکوها ندارید. در این مرحله میتوانید مواد کوکو را یکباره به تابه اضافه کنید و روی سطح مواد را صاف کنید.منتظر بمانید تا یک سمت کوکو رنگ بگیرید سپس آن را برش بزنید تا سمت دیگرش طلایی و برشته شود.به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله ساده کوکو نخود فرنگی بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده سرو کردن است.آن را با انواع نان در کنار مقداری گوجهفرنگی، خیارشور و کاهو میتوانید میل کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی قارچ به روش رستورانیپیشنهاد میکنیم که شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این کوکوی بسیار خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: